Jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka przez internet . Fajnie nam sie rozmawiało i wymienilismy sie numerami gg i telefonu, wymieniliśmy się nawet zdjeciami . On mi się bardzo spodobał i z tego co mówił ja jemu też , ale po kilku dniach zauważyłam że , jakoś mniej do mnie pisze . Mówił że ma dużo pracy itp . Więc napisałam mu że on chyba wogóle nie brał pod uwage możliwości spotkania ze mną , ze chciał tylko kogoś z kim może popisać jak nie ma co robić , a on na to że chyba mam racje , ale żebym wyluzowała bo jest fajnei i się lubimy .Ja natomiast pierwszy raz od dawna poznałam kogoś kto aż tak mi się spodobał , za równo z wygladu jak i z charakteru i teraz nie wiem co robić , czy jest sens żeby z nim pisać skoro on pewnie nie będzie chciał nic więcej . Mam mętlik w głowie ale chyba nie umiem o nim zapomniec
. Proszę o jakąś rade , z góry dziekuje .
Nie myśl o tym tyle i daj mu podjąć inicjatywę. Na pewno go do niczego nie zmusisz.
wiem że go nie zmusze , ale to takie okropne uczucie , ze wkońcu poznałam kogos kto mi się podoba a pewnie nic z tego nie będzie
Niestety często się to zdarza. Pomyśl jednak, że jest ci o tyle łatwiej, że nigdy go nawet nie widziałaś. Być może wasze spotkanie okazałoby się porażką.
Chyba musze właśnie tak zacząć mysleć , może rzeczywiście nie było by chemii między nami . Wyluzuje i poczekam , zobacze co on będzie robił , czy bedzie pisał czy nie , najwyżej bede musiała jakos o nim zapomnieć .
Droga koleżanko.. ja myślę, że to jeden z takich typków, którzy poszukują rozrywki w necie.. poza tym żadna kobieta zwłaszcza na takim portalu nie może za szybko i sama inicjować spotkań ani innych zdarzeń, facet lubi zdobywać im trudniej tym bardziej ich to interesuje i kręci
.. jeśli przestał pisać to miał powód.. pamiętaj, że nie jesteś sama na tym portalu i równie dobrze może świrować z kilkom dziewczynami na raz.. ja przyłapałam mojego faceta jak pisze z dziewczynami.. oczywiście pytałam poco dlaczego itd. odpowiedział, że dla zabawy i z nudów.. Swoją drogą mam jakiegoś wielbiciela na gronie i powiem Ci, że im bardziej go odpycham tym bardziej jest mną zainteresowany, do takiego stopnia że pisze mi że będzie czekał aż zostawię swojego faceta ;/
Aneta, widocznie on stwierdził, że jednak nie jest Tobą tak mocno zainteresowany, aby dążyć do coraz bliższego kontaktu i spotkania. Zatem nie nalegaj. Myślę podobnie, jak Vanessa, że on zwyczajnie szuka rozrywki. Niewiele wiesz o jego charakterze - w Internecie można kreować się na różne osoby.
Bardzo dziekuję za pomoc, zostawie wszystko w rękach losu. Postaram się wyluzować i zobaczymy jak się sprawy potoczą . Widocznie nie on jest mi pisany skoro tak się to układa.Co ma być to będzie .
Anetka dlaczego szukasz swojej miłości w internecie??
Chyba dlatego szukam , ze w realu jakoś nie moge znaleść. Nie mam za dużo znajomych i rzadko wychodze , więc nie mam jej gdzie znaleść. A tak wogóle to nie jest tak że szukam jakoś na siłe . Poprostu chciałam z kimś pogadać i jakoś tak wyszło że trafiłam na tego chłopaka .
Ale ja jestem głupia , nie umiem tego inaczej nazwać . Pisze że wyluzuje , że przestane o nim myśleć bo pewnie i tak nic z tego by nie wyszło , a dalej myśle o nim non stop . Dalej czekam czy coś napisze , sprawdzam czy jest na gg , jestem poprostu żałosna
.