Nie wiem co robić !!!!!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co robić !!!!!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez calineczka86 (2013-09-23 20:31:26)

Temat: Nie wiem co robić !!!!!!!!

............................................................................................................ nie wiem co robić........................................czy uczucie minęło..............czy zależy mi na kimś zupełnie innym.........................?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robić !!!!!!!!

to po co jestes z obecnym mezem, jak kochasz innego?

3

To co było już nie wróci. Wszystko się zmienia, wy się zmieniliście... Oboje tęsknicie za wspomnieniami, ale wcale nie jest powiedziane, że gdybyście rzucili nagle swe rodziny i byli razem, to wszystko byłoby cudnie różowe i idealne. Moglibyście bardzo się rozczarować i żałować tego, że porzuciliście to co mieliście dla złudnych marzeń i wyobrażeń na własny temat. Dlatego moim zdaniem nie można rujnować życia sobie i swojej rodziny dla samych "wyobrażeń".

4

CAŁKOWICIE zgadzam się z Margolinką. On teraz nie jest taki jak wtedy kiedy byliście razem. Przeżył różne chwile i bywał w innym środowisku, które to ukształtowało jego charakter jako dorosłego człowieka. Wspomnienia są piękne jeśli pozostają w sferze wspomnień..:) Zamiast więc zatruwać siebie fantazjowaniem "jak mogłoby być" albo " jak będzie jak się zejdziemy" lepiej skupić się na tym co możesz zrobić, żeby twoje małżeństwo było "zgodne, szczęśliwe i trwałe" - czy nie to przysięgałaś swojemu mężowi?
jeśli brakuje ci czegoś do szczęścia w obecnym małżeństwie może warto szczerze i delikatnie porozmawiać o tym z mężem.

5

calineczka86 napisał/a:

Witam...Nie wiem co mam robić,mam męża i dziecko-jesteśmy po ślubie 6 lat,lecz około miesiąca temu odezwała się do mnie moja dawna miłość-on również ma żonę i dzieci.Rozmawiając ze sobą stwierdziliśmy że i on tęskni i ja tęsknie za tym co kiedyś było,że tak naprawdę nie jesteśmy szczęśliwy w swych związkach.Przeżyliśmy wspólnie piękne chwile,lecz ja wyjechał i tak nasze drogi się rozeszły,do tej chwili.Bardzo mi brakuje tego co było,poza tym byliśmy młodzi i nie myśleliśmy takimi kategoriami jak teraz.Moje uczucia co do niego nie minęły,dlatego proszę o rade tutaj ponieważ z nikim o tym nie mogę porozmawiać.Pozdrawiam serdecznie.  :*

Musisz pamiętać o ty, że czas sprawia, że wypieramy złe wspomnienia, zostają nam dobre. Zapewne idealizujesz byłego partnera i wasz były związek. Wydaje mi się, że kochasz męża, ale tęsknisz za tymi motylami w brzuchu. Może umówcie się na randkę, gdzieś na mieście, jak dawniej albo wyjedźcie na romantyczny weekend.

6

............................................................

7

Pamiętaj, że nigdy nie będzie tak jak było. Zawsze wydaje nam się, że wszystko jest lepsze co nas nie spotkało, a to nie prawda, masz rodzinę i na pewno masę dobrych wspomnień, zaryzykowałabyś to wszytko dla zachcianki?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co robić !!!!!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024