WItam serdecznie.
Moja historia wygląda tak: Poznałem przez internet 1,5 roku temu pewną dziewczynę. Zacząłem się do niej zbliżać, aż w końcu powstał nasz związek. Na początku nie miałem co do niej poważniejszych zamiarów, nie czułem jeszcze miłości. Zagadałem raz do pewnej dziewczyny na jednym portalu. Moja ukochana to odkryła i było ciężko, jednak powróciliśmy do siebie. Ona jednak zaczęła gadać z takim jednym typem, niby po koleżeńsku, ale on do niej najwyraźniej coś czuł. Trwało to przez 3 miesiące. Moja pewność co do niej drastycznie zmalała. Zacząłem ją szpiegować w internecie, znałem jej wszystkie hasła, z kim pisze, o czym itd. Stałem się draniem i świnią z powodu niskiej samooceny. Jednak nic przez długi czas się nie działo, nie wiem czemu to ciągnąłem dalej. Aż w końcu i tego się dowiedziała. Jeszcze nie zerwaliśmy, pobyliśmy ze sobą. Miałem wtedy strasznie trudny okres, problem z drogą życiową itd. Nie widziała we mnie mężczyzny, z którym mogłaby się związać. Miesiąc temu skończyła ze mną. Ja stałem się wrakiem człowieka, nie mogę nic zrobić konstruktywnego, nie mam siły na nic. Zrozumiałem wiele rzeczy, zrozumiałem ile zła wyrządziłem. Ona nie chce wracać, bo mi już nie ufa. Czuję do niej wielką miłość, jest moją jedyną, to wiem na pewno. Co zrobić, by odzyskać stracone zaufanie?
Temat: Jak odzyskać stracone zaufanie?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak odzyskać stracone zaufanie?
Czy Wy w ogóle widzieliście się w realu?
3 2013-09-16 16:59:53 Ostatnio edytowany przez Motley Boy (2013-09-16 17:01:20)
Odp: Jak odzyskać stracone zaufanie?
Przez 1.5 roku byliśmy razem. W sumie z mojego postu wynika jakby rzeczywiście spotkanie nie miało miejsca Ale to był poważny związek, nie jakiś przelotny romansik.