Witajcie, mam 22 lata. Poszukuję przyjaciółki bądz na początek koleżanki od serca. Brakuje mi takiej osoby, mam niewielką ilość znajomych a takich bliższych, z którymi można by było bardziej od serca pogadac niestety nie posiadam...Chciałabym mieć z kim wyjść na kawę bądz zwykłe pogaduchy, czy zakupy:) Ja miezkam dokładnie pod Oławą. Ale spokojnie może byc to osoba z Wrocławia badz okolic
Hej
Jak chcesz porozmawiać możesz do mnie napisać na emalia. Sama pochodzę spod Oławy co prawda teraz mieszkam trochę dalej ale często tam bywam.
Pozdrawiam ![]()
a gdzie teraz mieszkasz?:)
W okolicach Kłodzka.
a ja Strzelin na Floriana..
Wrocław się kłania:-)
witajcie:)
Witajcie, mam 22 lata. Poszukuję przyjaciółki bądz na początek koleżanki od serca. Brakuje mi takiej osoby, mam niewielką ilość znajomych a takich bliższych, z którymi można by było bardziej od serca pogadac niestety nie posiadam...Chciałabym mieć z kim wyjść na kawę bądz zwykłe pogaduchy, czy zakupy:) Ja miezkam dokładnie pod Oławą. Ale spokojnie może byc to osoba z Wrocławia badz okolic
Hej
ja jestem z Oławy. w sumie ciężko się przyznac, ale mam ten sam problem co Ty ![]()
kolezanka92-podaj jakis adres email..:)
ja też szukam koleżanki z Oławy, bo się dopiero niedawno przyprowadziłam i nikogo nie znam... Mój nr: 537528114
Witam,
rodowita wrocławianka, chętnie poznam kogoś też z Wrocławia
Mam 24 lata:)
hej , ja tez sie chetnie spotkam Wrocław , ja 24 lata.
kolezanka92-podaj jakis adres email..:)
jakoś nie bardzo chce podawac maila z nazwiskiem tutaj ;D jakaś inna opcja ![]()
widzę, ze nas tutaj coraz więcej
moze by coś trzeba było z tym zrobic ;D
14 2014-03-11 16:16:15 Ostatnio edytowany przez fahasalamana (2014-03-11 16:41:24)
Witajcie. Ja mam 20 lat i studiuję we Wrocławiu.
Mimo, że mam cudownego chłopaka, czuję się samotna. Prócz chłopaka nie mam tutaj nikogo..na studiach czuję się odrzucana z powodu nadwagi..jeśli macie ochotę, napiszcie. W grupie raźniej! ![]()
mój mail : fahasalamana@wp.pl
Cześć :-) Jestem Paulina mam 21 lat i jestem młodą mamą ^^ jednak nie ma we mnie nic z domowej kwoki :-P Szukam znajomych którzy nie oceniają.po grubości portfela, potrafią śmiać się z siebie i słychać o problemach.nie tylko swoich. Mieszkam w Oławie z moim partnerem i naszą córeczka Lenką ^^ jeśli są tu.jakieś szalone osoby które chętnie pójdą na spacer, wpadną na.kawe czy coś razem upichca :-) czekam na wiadomości