pieścic mężczyznę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pieścic mężczyznę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: pieścic mężczyznę

Witajcie,

Nie wiem jak pieścic faceta, boję się dotknąc jego penisa, boję w sensie nie wiem jak prawidłowo go pieścic żeby sprawiało mu to przyjemnośc, czy to ma jakieś znaczenie? Istnieją sprawdzone tricky? Nie chcę leżec jak kłoda ;/

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pieścic mężczyznę

Delikatnie ,ruchem posuwisto zwrotnym ,głaskanie okolic moszny również wskazane smile
Filmów przyrodniczych nigdy nie oglądałam?? hmm

3 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-09-15 09:55:02)

Paweł-1979 napisał/a:

Filmów przyrodniczych nigdy nie oglądałam?? hmm

Pawełku big_smile: nie podpuszczaj jej big_smile. Jeszcze wejdzie na stronę sado-maso i jej facet skończy z drutem kolczastym w... pępku big_smile.

4

Łapiesz za trzon, delikatnie ściskasz, masujesz góra - dół, góra - dół, możesz bardzo delikatnie masować drugą ręką jądra, polecam także dołączyć do owej pieszczoty lizanie główki oraz wędzidełka.

Nie powinien narzekać.

5

hahaha smile metod jest tyle ile ludzi widzę wink

Każda pieszczota penisa jest mile widziana, a trickiem jest akceptacja i osobiste preferencje... a ile jest książek o tym "jak dotykać"... jak nie czujesz się pewnie, daj znać podam tytuł/tytuły tongue

6

Prponuję metodę prób i błędów. Warto pytać faceta, co sprawia mu przyjemność mniejszą, większą, a co wcale lub jest nieprzyjemne, czy bolesne.

7

Joasia3201 napisał/a:

Prponuję metodę prób i błędów. Warto pytać faceta, co sprawia mu przyjemność mniejszą, większą, a co wcale lub jest nieprzyjemne, czy bolesne.

Zgadzam się, nie ma na to reguł. Są mężczyźni, którzy w ogóle nie lubią być pieszczeni, a są tacy którzy to uwielbiają. Należy spytać, bo często facet uważa, że Ty wiesz  nieporozumienia narastają. Nikt Ci tu nie doradzi, bo nikt nie jest Twoim facetem.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pieścic mężczyznę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024