Witajcie,
Nie wiem jak pieścic faceta, boję się dotknąc jego penisa, boję w sensie nie wiem jak prawidłowo go pieścic żeby sprawiało mu to przyjemnośc, czy to ma jakieś znaczenie? Istnieją sprawdzone tricky? Nie chcę leżec jak kłoda ;/
Pozdrawiam
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pieścic mężczyznę
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie,
Nie wiem jak pieścic faceta, boję się dotknąc jego penisa, boję w sensie nie wiem jak prawidłowo go pieścic żeby sprawiało mu to przyjemnośc, czy to ma jakieś znaczenie? Istnieją sprawdzone tricky? Nie chcę leżec jak kłoda ;/
Pozdrawiam
Delikatnie ,ruchem posuwisto zwrotnym ,głaskanie okolic moszny również wskazane
Filmów przyrodniczych nigdy nie oglądałam??
Filmów przyrodniczych nigdy nie oglądałam??
Pawełku : nie podpuszczaj jej
. Jeszcze wejdzie na stronę sado-maso i jej facet skończy z drutem kolczastym w... pępku
.
Łapiesz za trzon, delikatnie ściskasz, masujesz góra - dół, góra - dół, możesz bardzo delikatnie masować drugą ręką jądra, polecam także dołączyć do owej pieszczoty lizanie główki oraz wędzidełka.
Nie powinien narzekać.
hahaha metod jest tyle ile ludzi widzę
Każda pieszczota penisa jest mile widziana, a trickiem jest akceptacja i osobiste preferencje... a ile jest książek o tym "jak dotykać"... jak nie czujesz się pewnie, daj znać podam tytuł/tytuły
Prponuję metodę prób i błędów. Warto pytać faceta, co sprawia mu przyjemność mniejszą, większą, a co wcale lub jest nieprzyjemne, czy bolesne.
Prponuję metodę prób i błędów. Warto pytać faceta, co sprawia mu przyjemność mniejszą, większą, a co wcale lub jest nieprzyjemne, czy bolesne.
Zgadzam się, nie ma na to reguł. Są mężczyźni, którzy w ogóle nie lubią być pieszczeni, a są tacy którzy to uwielbiają. Należy spytać, bo często facet uważa, że Ty wiesz nieporozumienia narastają. Nikt Ci tu nie doradzi, bo nikt nie jest Twoim facetem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » pieścic mężczyznę
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024