Mój facet jest cholernie niesmiały.,boi się ze mną byc,bo boi się ze n - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mój facet jest cholernie niesmiały.,boi się ze mną byc,bo boi się ze n

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Mój facet jest cholernie niesmiały.,boi się ze mną byc,bo boi się ze n

Mój facet jest cholernie niesmiały.,boi się ze mną byc,bo boi się ze nie da rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet jest cholernie niesmiały.,boi się ze mną byc,bo boi się ze n

A może coś więcej napiszesz ? Czego się boi ?W czym nie da rady ?

3

Czy to ten sam facet, któremu wysłałaś nie swoją fotkę?
Pisz troszkę bardziej zrozumiale, bo nikt nie będzie wiedział jak Ci pomóc.

4

Fakt, jak nie napiszesz więcej, to ciężko będzie Ci pomóc smile A tym bardziej Twojemu facetowi. Heh. Ale ogólnie to ciężki przypadek. Bo teraz trochę jesteś w ślepym zaułku. Jeśli byś zostawiła taka faceta, to już całkiem by się zapadł. Podejrzewam jednak, że nie w głowie Ci takie rzeczy.

5

Rozmawiałaś z nim o tym? Problem leży zapewne po jego stronie, ale na pewno jest jakiś sposób w jaki mogłabyś mu pomóc. Pokazać, że nie ma się czego bać, że może liczyć na twoje wsparcie. Grunt to obustronne zaufanie.

6

Ale czego się boi? To co jest z Tobą nie tak lub czego konkretnie się boi? Jakaś zła przeszłość?

7

a może to jakaś choroba typu depresja a nie nieśmiałość?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mój facet jest cholernie niesmiały.,boi się ze mną byc,bo boi się ze n

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024