wypowiedzenia:-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: wypowiedzenia:-)

Mam pytanko  czy ktoś wie jak napisać wypowiedzenie umowy solidowi ?? Mam alarm ale rezygnuje z punktu i nie bardzo wiem jak napisać wypowiedzenie umowy. Czy są jakieś gotowe formularze jeśli tak to bardzo proszę o linki bo nie mogę znaleźć. Wszędzie wypowiedzenie umowy o pracę...

Z Góry bardzo dziękuje za każda pomoc:-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wypowiedzenia:-)

Gotowego wzoru wypowiedzenia umowy, konkretnie pod firmę Solid raczej Pani nie znajdzie. Pytanie czy umowa przewiduje prawo do odstąpienia w określonym terminie ? W pozostałych przypadkach od umowy odstąpić można jedynie gdy druga strona, w tym przypadku Solid nie wywiązuje się ze swojego zobowiązania.

Wzorów proponuje szukać pod adresem:

umowy.wieszjak.pl

Pozdrawiam

3

Mogę wypowiedzieć umowę za porozumieniem stron zachowując okres wypowiedzenie 3mce  ale dowiedziałam się że jeśli likwiduje działalność mogę ta umowę skrócić.  Ją  likwiduje działalność.

4

Rozumiem, że nie umowa nie przewiduje żadnej kary umownej. To dobrze: ) Może się Pani również zwrócić do Solida czy mogą podesłać wzór rozwiązania umowy za porozumieniem stron. Myślę, że nie będzie z tym problemu.

Pozdrawiam

5

Dziękuje bardzo za stronke  i radę:-)

Również bardzo serdecznie pozdrawiam

6

I okazało się że wystarczy napisać odręcznie wypowiedzenie i podać powód i z głowy.a  ją  szukam  jakiś formularzy i się głowie:-)

7

Jakbyś kiedyś jeszcze czegoś potrzebowała z prawa pracy to na radzie pracowników są bieżące artykuły itd. Internet jest skarbnicą wiedzy także wszystko się tu znajdzie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024