Witam, popiszę poznam poopowiadam i posłucham, ponieważ.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, popiszę poznam poopowiadam i posłucham, ponieważ..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Witam, popiszę poznam poopowiadam i posłucham, ponieważ..

jestem 26 letnią matką
jestem studentką i właśnie się rozwiodłam
uczę się informatyki i kocham sztukę
uwielbiam swoje dziecko a wszystkie inne uważam za równie uzdolnione i geanialne
lubię robić wiele rzeczy
poznaję i uczę się co chwila czegoś nowego
pewnie dlatego, że
od 7 lat zmagam się z depresją
lub chorobą dwubiegunową, która wydaje się być depresją
już mi to obojętne
mam skłonności do uzależniania się od ludzi
jestem naiwną idealstką
ale tak naprawdę

to opis mnie, na zapoznanie, jeśli ktoś czuje że coś z tego jest mu bliskie
chętnie pogadam
jeśli nie
też chętnie pogadam

jestem z Warszawy, pewnie chętnie wyskoczę na kawę, do parku, lasu, pobiegać czy pouprawiać inny sport
albo do biblioteki

nie jestem samotna i opuszczona, ale podobnych sobie znam niewielu

pozdrawiam : )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam, popiszę poznam poopowiadam i posłucham, ponieważ..

Ja też jestem z Warszawy i chętnie porozmawiam. Co prawda jestem po studiach i dzieci jeszcze nie mam, ale myślę że zawsze się znajdzie jakiś temat który nas obie zainteresuje smile Tak więc jeśli masz ochotę zapraszam na priv.

witajcie smile

I ja też z Warszawy i  chętnie bym dołączyła smile

Co prawda uż dawnoooo skończyłam studia;), mam męża, dzieci i cudowne życie...rodzinne.
Ale kompletnie nie mam z kim tak po prostu pogadać, czy wyskoczyć gdzieś na kawkę, zakupy, czy spacer.

Jeśli więc miałybyście ochotę, to podajcie jakieś namiary na gg, czy email. Będzie zdecydowanie łatwiej się kontaktować smile

4

Cześć ostatnio moj lekarz rodzinny skierowal mnie do psychologa bo podejrzewa u mnie chorobę dwu biegunową, a ja nic nie zauważyłam dziewnego w moim zachowaniu po za tym ze czeste sie denerwuje bez powodu, i mam taka prozbe mozesz mi cos powiedziec o te chorobie i jak sie ja leczy jak możesz

5

Hejka,jestem tu nowa.Chętnie pogadam,wysłucham,piszcie na gg 48538825.

6 Ostatnio edytowany przez syndromsztokholmski (2013-09-17 13:44:39)

"od 7 lat zmagam się z depresją

mam skłonności do uzależniania się od ludzi
jestem naiwną idealstką" jakbym czytała o sobie, tylko do tego dodałabym jeszcze "i głupią marzycielką."

Hej, jestem nieco młodsza, mam 22 lata no i troche kilometrów nas dzieli. Też walczę ze złamanym sercem, depresją - nie tyle sama depresja co nerwica sercowa z napadami lęku i nota bene chorobami które nad wyraz kochają się mnie czepiać. Przykro mi że jesteś taka młoda i już musisz zmagać się z rozwodem. Ale masz przynajmniej wspaniałą pociechę:)

7

Witam wink dzieci potrafią pomoc ludziom w ciezkich chwilach lepiej niz niejeden dorosly

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam, popiszę poznam poopowiadam i posłucham, ponieważ..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024