O co mu chodzi? czemu on sie tak zachowuje ;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O co mu chodzi? czemu on sie tak zachowuje ;(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: O co mu chodzi? czemu on sie tak zachowuje ;(

Mam chłopaka którego kocham i planuje z nim przyszłość. Ale dzisiaj mnie zaskoczył tym bo chciałam sobie z nim popisać na erotyczne tematy i spytałam czy mu sie chce, czy ma ochote to napisał, że mu sie nie chce i raczej mu sie nie zechce. Jak spytałam czemu to odparł, że ma swoje powody to pomyślałam, że może ma stulejkę  czy co wy tam faceci macie ale jednak nie. Nie chce o tym rozmawiać i stwierdził, że już mnie nie będzie rozbierał. Napisałam mu, że mi samoocena spadnie bo czuje sie jakbym sie mu nie podobała i wogóle jakby sie mnie brzydził a On na to "przecież sie przytulamy" no myślałam, że mnie trafi jak to przeczytałam. Zdenerwowałam sie tym, że nie chce powiedzieć czemu nie chce sie kochać i napisałam, że możemy całe życie nie uprawiać seksu to mi napisał "przemyśle to". A później powiedział, że chodzi mu o to żebym nie zmarzła (bo kochamy sie w aucie bo w domu nie ma miejsca) a i tak w tamtym roku cała zime sie kochaliśmy w aucie). I po drugie kiedyś sie spotkaliśmy i cały czas mnie zaczepiał dotykając mnie przez ubranie po miejscach intymnych- podobało mi sie ale raz przestawał a później dalej i spytałam czy mu sie nudzi i sie obraził. No jak dziecko i teraz uważa, że ja uważam, że On sie za mnie bierze tylko wtedy kiedy mu sie nudzi. A ja tak nie uważam a wtedy tak jakoś mi sie powiedziało. Ja sie nie bede prosić o seks napewno. Ale dla mnie to jest bardzo ważne w związku bo go kocham i mnie bardzo pociąga i jak seksu nie bedzie to mi bedzie czegoś w związku brakowało i czuje sie taka nieatrakcyjna. Co o tym myślicie? co mam z tym zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co mu chodzi? czemu on sie tak zachowuje ;(

Chodź do mnie razem stworzymy doskonałą pare smile hihi . A tak na poważnie mam to samo tylko na odwrót tylko u mnie nie wchodzi w gre sex tylko pieszczoty smile Dziś porozmawiałem z nią i powiedziała, że sie zmieni zobaczymy co czas pokaże, dlatego tobie też radze usiąśc na spokojnie z nim i o tym pogadać smile

On mi wytłumaczył o co mu chodzi a ja tego nie rozumie smile zawsze miał taki temperament jak i ja może nawet większy i mówił, że nie potrafi sie powstrzymać tak na niego działam i tak nagle mu sie odwidziało..
Nie wyobrażam sobie zero seksu..
A Tobie współczuje.. czasem warto poczekać ale nic za darmo smile

4

A u mnie najlepsze jest to, że uprawialiśmy już sex normalny, ale dalem jej czas bo go potrzebowała. Teraz tylko sex oralny, I od jakiegoś czasu sie jej odwidziało i tłumaczy sie Brakiem ochoty . hmm

No to kiepsko ;/ najgorzej jest zacząć sie kochać a później nagle zaprzestać. Niby nie jest najważniejszy ale jednak bardzo ważny i jak to sie sypie to i związek.. ;/

6 Ostatnio edytowany przez Papi1994 (2013-09-03 22:48:29)

Podasz mi swoje gg bo mam pare pytań a nie chce tutaj robić niepotrzebnego spamu

32595202 prosze ^^

8

Czytając to, odnoszę wrażenie, ze macie po 15 lat :] Nie rozumiem takiego obrażania....poza tym na takie rzeczy się ROZMAWIA a nie pisze, może jeszcze na FB? big_smile

9

Moim zdaniem On stracił tobą zainteresowanie. Moim zdaniem musisz zastanowić się dlaczego itd.  Jak Ci na nim zależy to staraj się zapewnić wam lepsze warunki.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O co mu chodzi? czemu on sie tak zachowuje ;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024