NADSZEDŁ CZAS STARAŃ O MALEŃSTWO:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » NADSZEDŁ CZAS STARAŃ O MALEŃSTWO:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: NADSZEDŁ CZAS STARAŃ O MALEŃSTWO:)

Witam, na wstępie chciałabym napisać coś o sobie:) za kilka dni skończę 25 lat, tydzień temu wyszłam za mąż:) I nadszedł najbardziej wyczekiwany dla mnie czas:D czas starań o dzieciątko:) Strasznie się boję ale też nie mogę się doczekać! Miesiączki mam nieregularne i specjalnie nawet nie wiem jak się oblicza dni płodne. Ale wiem jak się robi dzidziusia więc myślę ,że dam rade:) Za tydzień jestem umówiona na wizytę do ginekologa więc się wszystkiego dowiem. Zapraszam wszystkie chętne przyszłe mamuśki:) Razem będzie raźniej:D

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mm83 (2013-09-02 15:41:54)

Odp: NADSZEDŁ CZAS STARAŃ O MALEŃSTWO:)

obawiam się że moderatorki zamknął Ci ten temat z uwagi na to że podobny już istnieje...
mianowicie: Nadzieja na dziecko - dla wszystkich starających się o dziecko...

3

cóż ryzyk fizyk wink na tamtym temacie to nie wiem czy się odnajdę. Jestem nowicjuszką a tam widzę konkretne tematy o których nawet nie mam pojęcia;p

4

Pelaska chodź, chodź smile Dziewczyny są tam naprawdę bardzo sympatyczne i szybciutko się odnajdziesz smile Każda z nas była tam nowicjuszką, a teraz wiele dziewczyn ma już swoje dzieciaczki bądź są w ciąży smile W kupie raźniej smile

5

po kilku dniach bedziesz wiedziec co i jak w watku a dziewczyny posluza Ci tam rada smile

zapraszamy smile

6

pelaska21 napisał/a:

Witam, na wstępie chciałabym napisać coś o sobie:) za kilka dni skończę 25 lat, tydzień temu wyszłam za mąż:) I nadszedł najbardziej wyczekiwany dla mnie czas:D czas starań o dzieciątko:) Strasznie się boję ale też nie mogę się doczekać! Miesiączki mam nieregularne i specjalnie nawet nie wiem jak się oblicza dni płodne. Ale wiem jak się robi dzidziusia więc myślę ,że dam rade:) Za tydzień jestem umówiona na wizytę do ginekologa więc się wszystkiego dowiem. Zapraszam wszystkie chętne przyszłe mamuśki:) Razem będzie raźniej:D

A robisz jakieś badania przed?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » NADSZEDŁ CZAS STARAŃ O MALEŃSTWO:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024