Witam, na wstępie chciałabym napisać coś o sobie:) za kilka dni skończę 25 lat, tydzień temu wyszłam za mąż:) I nadszedł najbardziej wyczekiwany dla mnie czas:D czas starań o dzieciątko:) Strasznie się boję ale też nie mogę się doczekać! Miesiączki mam nieregularne i specjalnie nawet nie wiem jak się oblicza dni płodne. Ale wiem jak się robi dzidziusia więc myślę ,że dam rade:) Za tydzień jestem umówiona na wizytę do ginekologa więc się wszystkiego dowiem. Zapraszam wszystkie chętne przyszłe mamuśki:) Razem będzie raźniej:D
2 2013-09-02 15:41:10 Ostatnio edytowany przez mm83 (2013-09-02 15:41:54)
obawiam się że moderatorki zamknął Ci ten temat z uwagi na to że podobny już istnieje...
mianowicie: Nadzieja na dziecko - dla wszystkich starających się o dziecko...
cóż ryzyk fizyk
na tamtym temacie to nie wiem czy się odnajdę. Jestem nowicjuszką a tam widzę konkretne tematy o których nawet nie mam pojęcia;p
Pelaska chodź, chodź
Dziewczyny są tam naprawdę bardzo sympatyczne i szybciutko się odnajdziesz
Każda z nas była tam nowicjuszką, a teraz wiele dziewczyn ma już swoje dzieciaczki bądź są w ciąży
W kupie raźniej ![]()
po kilku dniach bedziesz wiedziec co i jak w watku a dziewczyny posluza Ci tam rada ![]()
zapraszamy ![]()
Witam, na wstępie chciałabym napisać coś o sobie:) za kilka dni skończę 25 lat, tydzień temu wyszłam za mąż:) I nadszedł najbardziej wyczekiwany dla mnie czas:D czas starań o dzieciątko:) Strasznie się boję ale też nie mogę się doczekać! Miesiączki mam nieregularne i specjalnie nawet nie wiem jak się oblicza dni płodne. Ale wiem jak się robi dzidziusia więc myślę ,że dam rade:) Za tydzień jestem umówiona na wizytę do ginekologa więc się wszystkiego dowiem. Zapraszam wszystkie chętne przyszłe mamuśki:) Razem będzie raźniej:D
A robisz jakieś badania przed?