Mój umysł nie ogarnia! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój umysł nie ogarnia!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Mój umysł nie ogarnia!

Temat pod tytułem Ex.

Nie jestem z swoim ex już od 8 miesięcy, zostawił mnie z dnia na dzień dla innej...ale nie o to chodzi teraz.
Jakoś 2 tygodnie temu dostałam od niego mms'a ze zdjęciem jego gołego torsu, a pod wiadomością treść : nie myśl sobie, że robi się ze mnie chucherko i jeszcze takie tam pierdoły (schudł jakoś 7 kg).
Co to w ogóle ma znaczyć, bo mój mózg na prawdę nie ogarnia jego myślenia...

Panowie i Panie proszę o jakieś spostrzeżenia big_smile big_smile

(Ja mam ubaw po pachy, jak sobie przypomnę moją minę jak dostałam to zdjęcie)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój umysł nie ogarnia!

Pewnie jest dumny ze swoich osiągnięć (zrzucenia paru kg) i nie ma się komu pochwalić wink Dlatego wysłał zdjęcie do Ciebie, w nadziei że chociaż Ty zachwycisz się jego torsem big_smile

3

hahaha! a może niech zachwyca się jego nowym torsem jego brand new girl ? big_smile

4

Wiesz..."brand new girl" mogła nawet tych 7 kilo nie zauważyć wink
On mógł stwierdzić, że Ty po 8 miesiącach przeżyjesz szok, gdy zobaczysz jakie "ciacho" z niego nagle się zrobiło.
Chciałabym zobaczyć minę tej jego "new" gdyby się dowiedziała, że jej boyfriend wysyła swoje torsy koleżankom, a na dodatek swojej ex big_smile

black.jane napisał/a:

[...]
[...]

Więcej danych o waszej relacji! Przy tej liczbie wolnych parametrów obliczenia będą trwały do końca świata!  smile

a ja pomyslalam ze moze pomylil adresata mms-a:)

7

takijedenfacet820 napisał/a:
black.jane napisał/a:

[...]
[...]

Więcej danych o waszej relacji! Przy tej liczbie wolnych parametrów obliczenia będą trwały do końca świata!  smile

Ja się od niego odcięłam (3 miesiące temu, bo po zerwaniu jeszcze widywaliśmy się pół roku) bo powiedziałam, że nie mogę zostać jego koleżanka i po tym zerwaniu kontaktu On go na nowo rozpoczął 2 miesiące później ...odcięłam się od niego maksymalnie, nie pisze od niego, nie spotykam się i nie uciekam się do żadnych sztuczek byle go spotkać choć mieszkamy koło siebie w Krakowie, dzieli nas około 150 m! I zawsze lubi sobie przypomnieć o mnie jak coś się dzieje.W momencie jak wróciłam z Bułgarii to nagle chłopak sobie o mnie przypomniał! byłam w Polsce dosłownie od 2 dni a on już ciekawy mojego życia itp. i pisze mi tekst typu : "ej schudłem 7kg w 4 dni, powinienem iśc do lekarza?" o co kaman, on ma dziewczynę, która może mu chyba doradzać ja to tylka ta Eks! chodze na siłownie on wiem, biegam on o tym wiem, schudłam o TEŻ o tym wie i jeszcze mi pisze to wink a potem jakoś po tydzień od tej wiadomości dostałam tego mms'a wink wystarczająco jaśniej

black.jane napisał/a:

[...] wystarczająco jaśniej

Jasno, ale byłoby jaśniej gdybyś napisała jaki był zanim Ciebie zostawił.
Narcyz jakiś! Dziewczyna pewnie nie jest taka fajna jak mu się wydawało. Czy ona wie, że koleś przesyła Ci takie zdjęcia? Masz ochotę na utarcie mu nosa? Nie krępuj się smile

9 Ostatnio edytowany przez black.jane (2013-09-02 21:18:34)

Jasno, ale byłoby jaśniej gdybyś napisała jaki był zanim Ciebie zostawił.
Narcyz jakiś! Dziewczyna pewnie nie jest taka fajna jak mu się wydawało. Czy ona wie, że koleś przesyła Ci takie zdjęcia? Masz ochotę na utarcie mu nosa? Nie krępuj się smile

no oczywiście, że nie wie... tak mi się przynajmniej wydaje bo jaka laska by pozwoliła wysyłać zdjęcia gołej klaty innym babeczkom? big_smile
i nie był taki przed zerwaniem, nigdy nie był narcyzem i zachowywał się normalnie!a muszę zaznaczyć, że byliśmy razem 4,5 roku z czego ostatnie pół roku mieszkaliśmy razem. stwierdzam, że on potrzebuje mojej aprobaty w tym co robi;) jak uważasz???

i stwierdziłam, że nie będę ucierać mu nosa, bo ta laska wiedziała na co się pisze, a takie rzeczy prędzej czy później wychodzą (ukrywanie i kłamstwo ma krótkie nogi) i nie tera ona zbiera baty, prędzej czy później moje wyjdzie na wierzch wink

10

Hehe smieszny typ smile Ja gdybym był kobietą napisałbym mu . Sorry Mój Boy wygląda 4x lepiej niż ty wink

black.jane napisał/a:

[...]
no oczywiście, że nie wie... tak mi się przynajmniej wydaje bo jaka laska by pozwoliła wysyłać zdjęcia gołej klaty innym babeczkom? big_smile
i nie był taki przed zerwaniem, nigdy nie był narcyzem i zachowywał się normalnie!a muszę zaznaczyć, że byliśmy razem 4,5 roku z czego ostatnie pół roku mieszkaliśmy razem. stwierdzam, że on potrzebuje mojej aprobaty w tym co robi;) jak uważasz???

i stwierdziłam, że nie będę ucierać mu nosa, bo ta laska wiedziała na co się pisze, a takie rzeczy prędzej czy później wychodzą (ukrywanie i kłamstwo ma krótkie nogi) i nie tera ona zbiera baty, prędzej czy później moje wyjdzie na wierzch wink

Jakaś forma dowartościowania jest mu potrzebna. Pewnie odbija sobie jakieś urojone krzywdy. Ciężko powiedzieć. Pewnie najlepiej wrzucać jego wiadomości do kosz bez czytania i ignorować wszelkie zaczepki bo jeszcze będzie chciał  ... o zgrozo ... wrócić

12

ignorować wszelkie zaczepki bo jeszcze będzie chciał  ... o zgrozo ... wrócić

nigdy nie mów nigdy, ale on nigdy nie wróci bo nie przyzna się do popełnionego błędu, tak przynajmniej mi sie wydaję wink

13

black.jane napisał/a:

ignorować wszelkie zaczepki bo jeszcze będzie chciał  ... o zgrozo ... wrócić

nigdy nie mów nigdy, ale on nigdy nie wróci bo nie przyzna się do popełnionego błędu, tak przynajmniej mi sie wydaję wink

Pamiętaj, że jescze jest taka opcja, jak zabawa uczuciami smile Po coś tego mms'a wysyłał smile
Pozdrówki

14

Papi1994 napisał/a:

Pamiętaj, że jescze jest taka opcja, jak zabawa uczuciami smile Po coś tego mms'a wysyłał smile
Pozdrówki

No właśnie, jakiś powód tego wszystkiego jest, tylko pytanie jaki? I chce w jakiś sposób do tego dojść bo inaczej nie uwolnię się nigdy od niego! Może chce zagrać na moich uczuciach, tylko po co? Co mu to da? Gdybym ja zerwała to rozumiem, ze chciałby mi pokazać co straciłam, ale to on mnie zostawił!
Jak w temacie, mój umysł dalej nie ogarnia! hmm

15

Nie chce pozwolić, żebyś o Nim zapomniała.
Wybrał niby dowcipnoerotyczny sposób.

16

No i po co? Bawi się w psa ogrodnika czy po prostu go to bawi? Skoro się kogoś zostawia dla kogoś innego to powinien być teraz szczęśliwy, co nie? smile

17

black.jane napisał/a:

No i po co? Bawi się w psa ogrodnika czy po prostu go to bawi? Skoro się kogoś zostawia dla kogoś innego to powinien być teraz szczęśliwy, co nie? smile

Mnie nie pytaj. Mój umysł też tego nie ogarnia wink tongue

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój umysł nie ogarnia!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024