mam pelna rodzine ale czuje sie bardzo samotna i nie doceniona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » mam pelna rodzine ale czuje sie bardzo samotna i nie doceniona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: mam pelna rodzine ale czuje sie bardzo samotna i nie doceniona

mam 58 lat.CHoroje na stwardnienie rosiane. Ale sie nie skarze,robie wszystko w domu sama na dodatek duzo opiekuje sie z wnuczkami I prawnukiem ma 9 miesiecy a wnuczka 17 lat .Moj maz lubi towarzystwo alkochol I bawic sie .Z jego alkocholem walcze jusz 38 lat bylam przez niego bita poniewarz jest chorobliwie zazdrosny,bo chyba mu tak wygodnie . Wieczorami siedze sama w domu stego powodu nie moge miec znjomych nawet otracil mnie od bliskiej rodziny . On ma 67 lat wychodzac za niego mial jusz 2 dzieci 2 chlopcow 8i 9 lat.Ich tez odchowalam.Z nim mam 2 corki, nie nawidze go za moja krzywde .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mam pelna rodzine ale czuje sie bardzo samotna i nie doceniona

Ty nie masz pełnej rodziny. Ty masz męża i dzieci. Męża tyrana, despotę, damskiego boksera. Co to za rodzina w której mąż nie troszczy się o żonę, który jej nie docenia, mało tego uważa ją za swoją własność. Mało piszesz o relacjach z dziećmi. Mogę wnioskować, że darzą Cię zaufaniem skoro powierzają Ci prawnuczkę, ale skoro piszesz że czujesz się niedoceniana, to pewnie z tą wdzięcznością jest różnie.
Nie będę Cię pytac czemu nnie odeszłaś? Czemu pozwalałaś na to by Cie bił, upokarzał? Czemu pozwoliłaś na to by odsunął Cię od rodziny? Dla świętego spokoju? Dzieci na to patrzyły. Mąż Cię nie szanował, może one od niego nauczyły się braku szacunku.
A czy kogoś z rodziny obchodzi Twoja choroba? Czy wspierają Cię dzieci? Ty im pomagasz jak możesz. Czy możesz liczyć na ich pomoc? Co bedzie kiedy choroba rozwinie się tak, że nie będziesz mogła wstać z łóżka?
Jesteś żywym przykładem, że całkowite podporządkowanie woli małżonka do niczego dobrego nie prowadzi. Na tym portalu wiele kobiet żali sie na mężów, którzy ich nie szanują, na mężów alkoholików. Jestem przekonana że mogabyś wielu udzielić rad, by ustrzec je od losu pidobnego do Twojego.

3

Odp: mam pelna rodzine ale czuje sie bardzo samotna i nie doceniona

Smutne to Twoje życie. Ty zasłużyłaś na szacunek mężowski, na wdzięćznośc za to że byłaś matką nie swoich dzieci. Masz prawo do złości na niego do gniewu, za upokorzenia za zmarnowane życie. Czy mąż tak ogranicza Twoją wolność, że nie możesz zrobić nic dla siebie? W tym wieku trudno znaleźć koleżankę, ale są kluby seniora, uniwersytety trzeciego wieku, może tam odnalazłabyś miejsce dla siebie i miała z kimś kontakt. Czy z rodziną definitywnie zerwałaś kontakty? Może warto zadzwonić i mieć chociaż kontakt telefoniczny, to lepsze niż nic.
pozdrawiam

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » mam pelna rodzine ale czuje sie bardzo samotna i nie doceniona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024