Dla Nowych forumkowiczek :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dla Nowych forumkowiczek :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 49 ]

1

Temat: Dla Nowych forumkowiczek :)

Heej smile może są tu osoby które dopiero zaczynają.. smile i chciałyby pogadać o wszystkim i o niczym, w ogóle poznać się tongue .. jest tu mnóstwo wątków ale tak wgłębiając się i czytając.. doszłam do wniosku że ciężko jest tak wejść w jakąś już zgraną grupę.. a przynajmniej ja tak nie umiem tongue więc zapraszam smile Starych i Nowych smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dla Nowych forumkowiczek :)

A tych ni starych ni nowych ? big_smile

3

haha tych pośrednich też big_smile

4

Oo to ja się dołączę;) Też jakiś czas temu przeglądałam inne wątki i doszłam do tego samego wniosku co Ty. Trudno jest wbić się w grupkę osób które znają się już jakiś czas ;p

5

to Cieszę się smile

6

ja mam właśnie urlop.. i mam duuużo wolnego czasu tongue

7

Skąd jesteście? I jak mijają wam wakacje? Byłyście gdzieś? Zamierzacie jechać?

8

Ja się jeszcze uczę. Mam 2 miesięczne wakacje, więc na niedostatek czasu też nie narzekam. wink

9

Kraków wita smile u mnie ciężko z tym czasem wolnym.. cały czas praca i praca...:( teraz korzystam.. odpoczywam.. odsypiam smile.. może jakiś kilku dniowy wyjazd big_smile ale jeszcze nie wiem.. a Ty skąd jesteś i gdzie się uczysz ? smile

10

Ja jestem ze stolicy ;p Uczę się jeszcze w liceum- klasa maturalna. Obecnie mam wakacje i dorabiam sobie jako hostessa. Też miałam wyjeżdżać, ale oszczędzam na umeblowanie pokoju, więc wyjazd będę musiała sobie przełożyć..

11

hehe Noele .. nasz wątek nie cieszy się zbyt wielką popularnością no cóż ..:D:D
może się jeszcze ktoś dołączy?.. smile a jakie meble kupujesz ? smile

12

No niestety nie cieszy się.:(  Jak chcesz to możesz dołączyć do wątku w dziale POZNAJMY SIĘ. Tam się nas troszkę więcej uzbierało. Zapraszam;)

Szafę i pierdółki typu dywaniki, wazony z ikei. Sofy tylko szukam jakiejś używanej na gumtree. A większość mebli będę odnawiała.
Trochę mi się zejdzie, ale szkoda mi moich mebli wyrzucać. (zbyt wielki sentyment);)

13

Hej smile ja też się do Was chętnie dołączę smile
a z Noele95 już się znamy z innego wątku smile hehe
co u Was??

14

to ja taka nowa nie jestem,ale dolacze sie wink kto gdzie by juz w te wakacje lub urlop? tongue

15

Ja byłam tydzień nad morzem smile a Ty?

16

ja tdzien u kuzynki, 2 tyg w pracy i teraz w niemcach jestem wink) jak wroce to wole nie myslec co dalej...;/

17

Dlaczego tak Cie przeraża ten powrót??

18

bo jak wroce to juz niewiele zostanie do wrzesnia, a we wrzesniu to wiadomo...zmaina trybu zycia

19

Czyli szkoła? Ja bym chętnie wróciła bo w pracy już nie jest tak fajnie smile

20

Witam Was ja też z miłą chęcią się dołączę smile Ja mam dużo czasu bo jestem mamą 2,5 letniej Madzi a obecnie w 2 ciąży smile mieszkam w Bytomiu od roku czasu,troszkę trudno mi znaleźć tutaj kogoś do rozmowy.. dobrze że są chociaż takie fora jak to smile
Pozdrawiam smile

21

Witam Was ja też z miłą chęcią się dołączę smile Ja mam dużo czasu bo jestem mamą 2,5 letniej Madzi a obecnie w 2 ciąży smile mieszkam w Bytomiu od roku czasu,troszkę trudno mi znaleźć tutaj kogoś do rozmowy.. dobrze że są chociaż takie fora jak to smile
Pozdrawiam smile

22

Tez chętnie dołączę smile

aktualnie mieszkam w Warszawie, wiek na forum zawyżony, bo psychicznie to czasem osiemnastka ze mnie wyłazi. I tez byłam na wakacjach nad morzem, a wkrótce zaliczę jeszcze mazury i poprzestanę chyba na tym, bo mi urlopu w przyszły roku nie dadzą, jak się dowiedzą, że tak dobrze odpoczywam big_smile

Jestem tu pierwszy dzień, a już czuję się taka nieśmiała przy ilości waszych postów i znajomościach na forum... smile

23

No to jestem kolejna nowa, która próbuje się odnaleźć smile
We wrześniu zacznę naukę w klasie maturalnej, w miejscowym ogólniaku, wakacje szybko minęły- za szybko! tongue

24 Ostatnio edytowany przez zbylo (2013-08-24 21:12:49)

Witajcie też się dołączam skoro mówimy o szkole jak moja poprzedniczka wyżej to powiem że zaczynam studia w klasie ze znaczną przewagą dziewczyn dlatego chciałem troszkę bardziej poznawać kobiety.

judy napisał/a:

wakacje szybko minęły- za szybko! tongue

No co ty ja jeszcze mam wrzesień i nie moge się już doczekać ^^ pozdrawiam

25

zazdroszcze tym co maja przed soba jeszcze wakacyjny wrzesien tongue

26

Hej, to i ja do was dołączę, w innych miejscach trudno się odnaleźć.
Tamilla, ja też, ale i tak ten rok szybko zleci...

27

Można jeszcze dołączyć? smile

Ja mam niby wolne, do końca września ale i tak pracuję (freelancerka więc w miarę dużo czasu wolnego). Jeśli chodzi o wyjazdy - były góry, teraz będzie morze, we wrześniu na kilka dni chcemy wyjechać za granicę odpocząć wink

28

zbylo napisał/a:
judy napisał/a:

wakacje szybko minęły- za szybko! tongue

No co ty ja jeszcze mam wrzesień i nie moge się już doczekać ^^ pozdrawiam

Taaaaaaki to ma dobrze, ale niestety już moje ostatnie "takie" wakacje w życiu, więc jest czego żałować :d

29

rii napisał/a:

Hej, to i ja do was dołączę, w innych miejscach trudno się odnaleźć.
Tamilla, ja też, ale i tak ten rok szybko zleci...

ee a moj rok szybko nie zleci bo ja mam 4letnie technikum...

30

Witajcie smile

To ja chyba też chcę znaleźć się wśród nowych smile Ciężko jest wbić się w zżyte już jakoś towarzystwo smile
Jestem mamą i póki co siedzę na wychowawczym, więc brak mi pogaduszek o wszystkim i o niczym, z kimś innym, niż mąż.... wink

31

chętnie dolacze jestem nowa

32

Witaj celina63 smile
Jakiś tu marazm jednak u tych nowych... Nikogo nie ma sad I nie ma z kim podyskutować ..

33

Przygarniecie? big_smile

34

pewnie big_smile

35

Hej jestem nowa i mam problem powiedzmy milosny sad Chciałabym sie dowiedziec co myślicie jesli jestescie zainteresowane oczywiscie

36

Jestem z chlopakiem prawie dwa lata i wszystko jest ok i w ogole super ale zimą zostalam pobita przez mojego brata z ktorym nie rozmawiam i traktuje jak powitrze od bardzo dlugiego czasu wtedy moj chlopak byl przy mnie i w ogole i czulam sie bezpiecznie ale chodzi mi o to ze ja zauwazylam ze on teraz pod moja nieobecnosc normalnie z nim rozmawia oczywiscie robil to wczescniej ale po tym wszystkim powiedzialam ze rozstaniemy sie mimo wszystko bo ja nie potrafie tego wszystkiego zapomniec co zlego mnie przytrafilo a moj chlopak jakby o tym zapomnial ;((( co robic pomozcie bo sama juz nie wiem

37

Hej, też jestem nowa, chętnie do was dokleję się i podyskutuję jak tylko znajdę czas. Zawsze fajnie jest poznawać nowych ludzi. Super, że ktoś wymyślił internet.

38

Witaj monika74 smile
Zgadzam się z Tobą, że internet to doskonały wynalazek wink I zaglądaj tu czasem, bo jakoś ten wątek nie może ruszyć z miejsca ...

39

To ja też chętnie dołacze jeśli można, bo jak na razie tylko czytuje forum ale chyba pora zaczac sie udzielac smile

40

Pewnie, że można Evela86 smile
Im nas więcej, tym lepiej wink Ja też nie należę do zbyt aktywnych, ale powolutku się wkręcam ... Nieco gorzej z wątkami, które już wiszą od jakiegoś czasu, bo tam ludzie rozmawiają jak starzy znajomi, znają swoje problemy itd. Tam trzeba by się jakoś wbić.  Ale zawsze można stworzyć jakiś nowy i poznawać się swoim rytmem....

41

boska325 napisał/a:

Jestem z chlopakiem prawie dwa lata i wszystko jest ok i w ogole super ale zimą zostalam pobita przez mojego brata z ktorym nie rozmawiam i traktuje jak powitrze od bardzo dlugiego czasu wtedy moj chlopak byl przy mnie i w ogole i czulam sie bezpiecznie ale chodzi mi o to ze ja zauwazylam ze on teraz pod moja nieobecnosc normalnie z nim rozmawia oczywiscie robil to wczescniej ale po tym wszystkim powiedzialam ze rozstaniemy sie mimo wszystko bo ja nie potrafie tego wszystkiego zapomniec co zlego mnie przytrafilo a moj chlopak jakby o tym zapomnial ;((( co robic pomozcie bo sama juz nie wiem

boska325 jak dla mnie niezbyt zrozumiały jest ten post. Do połowy mniej więcej rozumiem, ale nie wiem w czym dokładnie tkwi problem. Chcesz się rozstać z chłopakiem bo zaczął rozmawiać z Twoim bratem, czy o coś innego chodzi? Jakbyś mogła to trochę jaśniej opisać...

niezapominajka_ ja też mam problem z "wbiciem" się w stare wątki, ale mam nadzieję że powolutku z czasem nam się uda tutaj zadomowić. No i tak jak piszesz, zawsze możemy najpierw między sobą się poznawać, a dopiero potem "podbijać" resztę forum smile

42

Dzień dobry smile Mamy kolejny cudny, słoneczny, wrześniowy poranek smile
Czas więc na kawkę i "pogaduszki" z koleżankami wink

boska325 rozumiem Twój żal i brak akceptacji dla relacji Twojego chłopaka z bratem, ale, tak jak już zauważyły dziewczyny, nie możesz zmusić chłopaka do zerwania wszelkich z nim kontaktów.
Wiem, że to wydaje Ci się nielojalne i nie do przyjęcia, ale faceci są skonstruowani trochę inaczej, niż my - niestety.

Niby rozumieją nasze problemy, przytakują i w pełni się zgadzają, ale odwracają się i ... robią dalej swoje wink
No tak już jest i nic nie poradzisz.

Przede wszystkim nie znamy kontekstu Twojego zdarzenia, więc trudno się odnieść do niego obiektywnie.

Czas leczy wszystkie rany. Pewnych rzeczy nigdy nie zapomnimy, ale wszystko potrafimy wybaczyć drugiemu człowiekowi.....

43

Witaj niezapominajka_
ja juz po kawce i w pracy wlasnie siedze, ale na szczescie mam taka prace ze od czasu do czasu moge zajrzec na forum smile

44

Ja sobie właśnie drugą zrobiłam wink A co....
To fajnie, że możesz i w pracy odetchnąć...
Ja na razie mam "czas wolny" - mały ogląda bajeczki, a mamusia sobie czyta wink
Ale zaraz pewnie mi się skończy....

45

Przy dzieciach tak to właśnie bywa, trzeba im poświęcać dużo uwagi.
Ja jeszcze nie mam swoich niestety... a bardzo bym chciała, chyba jak większość kobiet.

46

Na wszystko przyjdzie pora wink

A faktycznie, kiedy w domu pojawiają się dzieci, cały świat obraca się głównie wokół nich smile I tylko od nas zależy, jak sobie wszystko poukładamy, aby nie dać się zwariować.
Grunt to zachować zdrowe proporcje we wszystkim. I może być cudownie smile

47

Cześc smile
Można wtrącić ? Zarejestrowałam się dzisiaj i jakoś nie bardzo wiem, w który wątek uderzyć, żeby sie jakoś wkręcić w towarzystwo smile

Pozdrawiam, Ola

48

Witaj Scorpi smile
Pewnie, ze mozesz sie przylaczyc . Siadaj i opowiadaj wink

Posty [ 49 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Dla Nowych forumkowiczek :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024