Wybielanie zębów przed ślubem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Wybielanie zębów przed ślubem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wybielanie zębów przed ślubem

Hej kochane, za 2 miesiące mam ślub i właściwie wszystko dopięte na ostatni guzik, a więc czas na zadbanie o własny wygląd. Chciałabym wybielić sobie zęby, gdyż po kilku latach palenia i picia kawy nie wyglądają najlepiej. Mieszkam w Olsztynie i tam też chcę przeprowadzić zabieg. Dowiadywałam się o wybielanie w gabinecie rojekdental i niby wszystko wygląda ok, ale nie znalazłam w sieci żadnych opinii. Czy ktoś może korzystał, albo pomoże zlokalizować jakiś dobry gabinet stomatologiczny w Olsztynie? Z góry dziękuje za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wybielanie zębów przed ślubem

ooo ja chetnie poslucham:) i jak to jest, czy trzeba miec zdrowe zebole? kiedys wezme slub a naleze do osob ktore zeby traca a do tego sa pomaranczowe

3

Słuchaj, mnie w gabinecie rojekdental powiedzieli, że generalnie wybielanie jest tylko na zdrowych zębach, bo wybielanie podrażnia zęby nadające się do leczenia, a więc pewnie najpierw musisz zadbać o ich stan ogólny, a później wybielić. Chyba, że masz w porządku, to jak najbardziej mogą Ci wybielić, a koszt nie jest taki straszny. Moja znajoma wybielała i po pierwszy razie efekty były widoczne. Ja szukam czegoś w granicach 500 zł za zabieg, więc są szanse! wink

4 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-09-04 19:21:49)

Też mi się wydaje, że zęby powinny być zdrowe, nawet jak nie chcesz wybielać wink ja idę do spam na wybielanie w tym tygodniu, więc dam znać, co specjaliści mówią w tej kwestii smile

5

ja też polecam wybielanie u dentysty

6

Czy taką biel po zabiegu łatwo utrzymać na kilka msc przed wydarzeniem. smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Wybielanie zębów przed ślubem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności