Hej kochane, za 2 miesiące mam ślub i właściwie wszystko dopięte na ostatni guzik, a więc czas na zadbanie o własny wygląd. Chciałabym wybielić sobie zęby, gdyż po kilku latach palenia i picia kawy nie wyglądają najlepiej. Mieszkam w Olsztynie i tam też chcę przeprowadzić zabieg. Dowiadywałam się o wybielanie w gabinecie rojekdental i niby wszystko wygląda ok, ale nie znalazłam w sieci żadnych opinii. Czy ktoś może korzystał, albo pomoże zlokalizować jakiś dobry gabinet stomatologiczny w Olsztynie? Z góry dziękuje za pomoc.
ooo ja chetnie poslucham:) i jak to jest, czy trzeba miec zdrowe zebole? kiedys wezme slub a naleze do osob ktore zeby traca a do tego sa pomaranczowe
Słuchaj, mnie w gabinecie rojekdental powiedzieli, że generalnie wybielanie jest tylko na zdrowych zębach, bo wybielanie podrażnia zęby nadające się do leczenia, a więc pewnie najpierw musisz zadbać o ich stan ogólny, a później wybielić. Chyba, że masz w porządku, to jak najbardziej mogą Ci wybielić, a koszt nie jest taki straszny. Moja znajoma wybielała i po pierwszy razie efekty były widoczne. Ja szukam czegoś w granicach 500 zł za zabieg, więc są szanse! ![]()
4 2013-09-04 16:57:33 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-09-04 19:21:49)
Też mi się wydaje, że zęby powinny być zdrowe, nawet jak nie chcesz wybielać
ja idę do spam na wybielanie w tym tygodniu, więc dam znać, co specjaliści mówią w tej kwestii ![]()
ja też polecam wybielanie u dentysty
Czy taką biel po zabiegu łatwo utrzymać na kilka msc przed wydarzeniem. ![]()