jakie komplementy mówić swojemu chłopakowi/mężczyźnie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jakie komplementy mówić swojemu chłopakowi/mężczyźnie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: jakie komplementy mówić swojemu chłopakowi/mężczyźnie?

Tak jak w temacie.
Mój chłopak mówi mi, że jestem śliczna, że ładnie wyglądam. Ale nie za bardzo wiem jaki jemu powiedzieć komplement żeby sprawić jemu przyjemność.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jakie komplementy mówić swojemu chłopakowi/mężczyźnie?

Nie wiem dlaczego chciałem być złosliwy, ale mi szybko przeszło i nie będę. smile Powiedz mu, że on tez jest sliczny i ładnie wyglada. tongue

3

Taa, można mieć zakodowanych w głowie kilka awaryjnych tekstów podnoszących samoocenę faceta, ale lepej żeby to było szczere, niewyuczone i spontaniczne. A czasem i samo spojrzenie mówi wszystko. Nie lubię tanich, banalnych komplementów w stylu "jesteś piękna" albo "masz piękne oczy". Ja komplementuje sposób, w jaki mój facet prowadzi samochód, podniesie ciężką rzecz, której ja nawet nie jestem w stanie przesunąć, a czasem wystarczy spojrzenie i wszystko jasne. Ale jeśli ktoś lubi, to niech to "jesteś śliczny" też cieszy.

Jak dla mnie,to mówienie komplementów powinno bardziej wynikać z tego,że sie chce komuś zrobić przyjemność,ale wynika to ze szczerości.Nie ma sensu mówienia czegoś na siłę,albo dlatego,żeby się odwdzięczyć smile
Myślę,że tutaj nie ma czego się uczyć ani kogo radzić,bo tego typu rzeczy,jak prawienie komplementów jest naturalnym następstwem docenienia kogoś smile

5 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-08-11 18:56:49)

Ama, jeśli dobrze pamiętam, to niedawno pytałaś o tematy do rozmów z chłopakiem. Teraz pytasz jakie komplementy mu prawić.
Tak nie można, związek powinien polegać na szczerości. Mów do niego, to co czujesz i myślisz. Nie szukaj "gotowców" w internecie. Chłopak gdyby się o tym dowiedział, pomyślałby że Tobie na nim nie zależy, że nic do niego nie czujesz i dlatego pytasz obcych ludzi, co masz mu mówić i wciskasz mu jakieś "wyświechtane gadki"... żeby się nie domyślił prawdy...

Co do komplementów, to pomyśl przez chwile... co w nim lubisz najbardziej, co wręcz kochasz...czym Ci imponuje?
To jedynie Ty możesz wiedzieć, my Ci tego nie powiemy, bo nie znamy Twojego chłopaka...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jakie komplementy mówić swojemu chłopakowi/mężczyźnie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024