co mam robic! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: co mam robic!

Witajcie jestem tu nowy wiec mam 22 lata moja dziewczyna a raczej była jest w moim wieku byliśmy ze sobą dwa lata kochaliśmy związek był oparty na szczerości na wierności wiadomo zaufaniu , bywały kłótnie czasami przez moja zazdrość nie wiem o co przez nie dogadywanie się na różne tematy ogólnie kłótni z kalibru ak 47 nie było. Spędzaliśmy ze sobą dużo czasu spaliśmy razem praktycznie codziennie z przerwami na odpoczynek od siebie 1 dniowe dwu dniowe , spędzaliśmy czas ze znajomymi przez to też nie raz wynikały kłótnie ale głównie chodziło jej o alkohol że za dużo pijam , potem moja druga połowa skończyła studia i od czerwca mieszka w domu dzwonimy do siebie dzwoniliśmy spotykaliśmy się 2. 3 razy w tygodniu była u mnie muszę zaznaczyć ważną rzecz była w 9 tygodniu ciąży poroniła byłem przy niej cały czas aż stanęła na nogi potem oboje trochę razem nie dawaliśmy sobie wsparcia tak to się odbiło na nas no i właśnie od wspomnianego czerwca mieszka  już w domciu o tym jak często się spotykaliśmy napisałem nie spotykała się  z nikim nie chodziła po imprezach czasami jakieś wyjścia z siostra nad rzekę była na dniach swojego miasta i tam jej koleżanka podała jej numer jakiemuś kolesiowi ale ja o tym nie wiedziałem dopiero wczoraj mi powiedziała że dwa razy z nim pisała że on napisał co tam i tyle a nie powiedziała mi bo bym był zły w hmm lipcu powiedziała mi ze mnie nie kocha ze jest ze mną bo wiele przeżyliśmy przyzwyczajenie i tak dalej właśnie pojawiły się kłótnie bo czasami nie chciała przyjechać ale zaraz jej nam przechodziło pojechała do babci w poniedziałek i tak tego gościa pod blokiem spotkała rozmawiała z nim zapytałem się jej czy dała mu numer powiedziała że nie no i przyjechała wczoraj do mnie a on do niej napisał sms wiec zaczęła się kłótnia że ona mnie nie kocha nie chce ze mną być ja do tego typa napisałem żeby się odjebał chyba się przestraszył bo 3 razy napisał ze przeprasza ze nie wiedział ze jest z kimś i napisał mi że on ma laske a napisał do niej dwa razy po tych dniach co tam słychać i spotkali się przypadkiem wtedy pod blokiem no i dzień potem napisał sms ona mi nie powiedziała tego ale ja tego sms zobaczyłem i powidziała ze nie wiedziała jak ma mi to powiedzieć zaczęła się kłótnia potem spokojna rozmowa no i ze nie kocha ze czuje do niego chemie i takie tam ze już nie chce próbować no i dzisiaj napisała żebyś my odpoczęli od siebie i wtedy pogadamy a ja ją bardzo kocham i te przeżycia dziecko a ona tak po prostu się odkochała nie wiem może to co mi ten typ powiedział było prawdą może nie że ona jest już zmęczona mną itp. a zaplanowaliśmy wyjazd na węgry 14 spierpnia i ciul z tego będzie co mam w tej sprawie zrobić? kocham ją bardzo wydaje mi się że mięknie bo napisała mi sms jak mija dzień w pracy i że potrzebuje czasu żeby ochłonąć po wczorajszym.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co mam robic!

Nic nie zrobisz, bo zrobić nic nie możesz. Kwestia czy jej coś wyjdzie z tym chłopakiem czy nie? Smsem tylko trzyma CIę w razie, gdyby jej z nim nie wyszło. Jak nie wyjdzie poszuka nastepnego. Was już nie ma.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024