Duże boczki - jak się ich pozbyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Duże boczki - jak się ich pozbyć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Duże boczki - jak się ich pozbyć?

Witam.
Mam 1.70 cm wzrostu i ważę 65 - 67 kg.
Ogólnie nie narzekam na swoją figurę oprócz boczków.
Są wielkie i nie wiem jak się ich pozbyć.
Znacie może jakieś dobre preparaty na odchudzanie?
Chcę schudnąć do wagi 60 kg.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duże boczki - jak się ich pozbyć?

Zacznij cwiczyc;) szukaj cwiczen, ktore sa typowe na boczki i napewno rezultat bedzie lepszy niz rozne tabsy odchudzajace;)

3

Zacznij zdrowo się odżywiać i ćwiczyć (bieganie, rower, albo jakaś tam Chodakowska, po prostu jakiś spalacz). Niestety nie ma cudownych ćwiczeń na boczki, musisz zrzucić kilka kilogramów.

4

tylko ze ja kiedyż ważylam 58 kg i dalej miałam boczki

5

Bo może nigdy nie ćwiczyłaś regularnie. Ćwiczenia modelują ciało i po pewnym czasie nie ma mowy o boczkach, bo boczki to tłuszcz, a ćwiczenia wyrabiają Ci mięśnie.

6

Niestety nie da się wykalibrować spalania tłuszczu tak, aby zmniejszyła się tylko wybrana przez nas część ciała. możesz jednak wymodelować i wzmocnić mięśnie w tej okolicy, dzięki czemu uzyskasz efekt smuklejszej sylwetki. polecam Ci wykonywanie ćwiczeń wzmacniających mięśnie grzbietu oraz poprzeczne i skośne brzucha, czyli ogólnie zbudować silny gorset mięśniowy. pełno filmików z ćwiczeniami pomagającymi uporać się z Twoim problemem znajdziesz na youtubie wpisując do wyszukiwarki hasło "muffin top". powodzenia! wink

7

Polecam hula hoop zwykłe sportowe, bez bajerów, magnezów i innych wypustek. 30-40 minut dziennie i efekty będą szybciutko widoczne.

8

Zacznij ćwiczyć regularnie... może szóstka Weidera byłaby dla Ciebie dobra?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Duże boczki - jak się ich pozbyć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024