Telegonia - zjawisko pierwszego samca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Telegonia - zjawisko pierwszego samca

Strony 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 282 ]

1 Ostatnio edytowany przez adamajkis (2013-08-06 15:58:30)

Temat: Telegonia - zjawisko pierwszego samca

To co się znajdzie w tym watku może być dość niepokojące dla każdego ojca, kórego matka jego dzieci miała wcześniej choć jednego partnera.
Telegonia to teoria w medycynie mówiąca o programowaniu narządów kobiecych, przez pierwszego jej partnera seksualnego. Pierwszy samiec pozostawia w ciele kobiety swój materiał genetyczny do końca jej życia, mający wpływ na pozostałe jej dzieci już z innymi partnerami. Na pierwszy rzut oka sprawa wydaje się byc niewiarygodna z pogranicza magii i serialu z archiwum X. smile
U zwierząt hodowlanych a zwłaszcza ras szlachetnych ta teroia jest przestrzegana całkowicie. Dla klacz w statdninach na pierwszego ojca żrebaków wybierany jest najlepszy ogier. A gdy suka szlachetnej rasy psów jest skalana przez psa nierasowego, jest eliminowana z dalszego rozrodu.
Innym zjawiskiem już u ludzi było tzw. uszlachetnianie gatunku przez zwyczaj pierwszej nocy przyszłej zony chłopa z panem krwi szlacheckiej.
Oczywiscie do sprawy należy podejść z przymróżeniem oka, bo teria nie została naukowo udowodniona ale nalezy tą terię uznać za ciekawą.
Na koniec nalezy również zastanowić się w świetle tej teorii nad natutalnym istnieniem błon dziewiczych i zerwaniu ich przy pierwszym stosunku.

Jestem ciekaw co o tym myslicie? )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Telegonia - zjawisko pierwszego samca

Hi hi, jak dobrze że byłem pierwszy big_smile big_smile big_smile

3

adamajkis napisał/a:

A gdy suka szlachetnej rasy psów jest skalana przez psa nierasowego, jest eliminowana z dalszego rozrodu.

Bzdura. Tak się nie robi.

adamajkis napisał/a:

Innym zjawiskiem już u ludzi było tzw. uszlachetnianie gatunku przez zwyczaj pierwszej nocy przyszłej zony chłopa z panem krwi szlacheckiej.

Prawo pierwszej nocy wynikało z czegoś innego. Przede wszystkim był to sposób na podporządkowanie sobie chłopów. Po odbyciu tej nocy oboje małżonków byli upodleni i nawet przez chwilę nie przychodziło im potem do głowy jakiekolwiek buntowanie się. Chłop nigdy nie był pewny czy pierwsze dziecko jest jego, czy szlachcica. Na dodatek istniała teoria, że nie ma lepszej służby niż złożona z pańskich Bastardów.

Ogólnie uważam, że ta teoria to bzdura całkowicie wyssana z palca. Sperma na prawdę nie ma żywotności liczonej w latach.

4

Jak napisała Bastat- to o psach to bezedura, a prawo pierwszej nocy wynikało z czegoś innego i dziwię się, że ktoś może to powoływać na argument w tym temacie.

Generalnie uważam istnienie błon dziewiczych za okropny, okrrropny błąd Matki Natury. Pasudna dyskryminacja i prawdopodobnie powód cierpienia wielu milionów kobiet. Mniejsza o sam ból podczas rozdziewiczania- ale co z dziewczynami, które były dziewicami, ale np. nie krwawiły przy pierwszym razie, a pościel była biała po pierwszej nocy? Albo straciły błonę z innych powodów? Ja nie miałam żadnych widocznych znaków utraty dziewictwa, więc pewnie po pierwszej nocy to by mnie na pal nabili.

Mam tylko nadzieję, że w procesie ewolucji ten zbędny balast zaniknie całkowicie.

5

adamajkis napisał/a:

...Jestem ciekaw co o tym myslicie? )

Mniej więcej to samo, co o sztucznej mgle w Smoleńsku w kwietniu 2010.

6

Hehehe... na youtube można znaleźć wykład jakiejś nawiedzonej ruskiej hm... nawet nie wiem jak ją określić - "pani od wiedzy o życiu w rodzinie"? ... chociaż to oczywiście nie jest jej pomysł - sam pomysł pochodzi z czasów Darwina a jako poparcie teorii podawany jest przykład klaczy pokrytej za pierwszym razem ogierem zebry, która to klacz po jakimś tam czasie od tego zdarzenia urodziła źrebię z paskami na nogach, chociaż pokryta już była ogierem normalnego konia... Ba! jest tam nawet wspomniane, że białe kobiety po utracie dziewictwa z Murzynem  niekiedy potem rodzą kolorowe dzieci białym ojcom big_smile

Normalnie z archiwum X i hokus-pokus jednocześnie big_smile

7

N4VV mysle dokladnie to samo.

8

We wiele lacinsko zwanych glupot wierzylo sie w XVII wieku...

9

N4VV napisał/a:

....plus jakim cudem w XXI wieku ludzie tak mysla? big_smile
Normalnie Netkobiety zamieniaja sie powoli w kabaret i mistrzostwa w teoriach spiskowych/rozwojowych big_smile

10

Jaguar napisał/a:
N4VV napisał/a:

Normalnie Netkobiety zamieniaja sie powoli w kabaret i mistrzostwa w teoriach spiskowych/rozwojowych big_smile

Ba - i to faceci. big_smile

11

Jaguar napisał/a:

Z tego co czytałem, ta teoria w medycynie nie została odrzucona. Poza na netkobietach jest tyle smutnych tematów, porad technicznych, to dlaczego nie miałyby sie pojawić też terie spiskowe? To tylko podnosi walor tego forum. smile

12

Adamajkis, dla takich dreszczykow to polecam sie na Fronde udac.

13

N4VV napisał/a:
Jaguar napisał/a:
N4VV napisał/a:

A to ze faceci tak mysla mnie akurat nie dziwi.
Oni maja jakies dziwne obsesje i pociagi do bycia tym pierwszym i w ogole...normalnie jak za dawnych czasow kiedy to krew dziewicza powodowala wieczna mlodosc i zapewniala dlugotrwala urode.... big_smile i inne takie tam pochopne nadzieje big_smile

adamajkis dla teori spiskowych to ja sobie obejrze you tube czy inne Discovery History.
Ale dzieki za troske, milo mi smile

14

Adamajkis - na rozrodzie koni i psów znasz się jak niedźwiedź na gwiazdach - taka jest prawda. Nie masz pojęcia o doborze zwierząt do rozrodu, o genetyce itd.
Że niby co się dzieje z tym materiałem DNA pierwszego samca? Wbudowuje się w materiał samicy? Ukryte plemniki czekają na atak? Przecież to jest jakaś kompletna bzdura i nikt w to nie wierzy.

15

A gdyby pierwszym partnerem seksualnym byłby kosmita.... ? big_smile to co by pozostawił i co by się narodziło??? to jest rozkmina ...:D:D:D

16

Hmm, ciekawe po co natura wyposarzyła kobietę w błonę dziewiczą? Bo na pewno nie po to, by spełniać marzenia co po niektórych mężczyzn... Więc może coś w tym wszystkim jest...

17

Dziewczynki chroni przed chorobotworczymi drobnoustrojami.
Remi wypij szklanke zimnej wody i zastanow sie jeszcze raz czy to, ze nie wiesz po co ktos ma blone dziewicza to znaczy, ze zaraz cos jest w wyssanej z palca i glupiej teorii.

18 Ostatnio edytowany przez Remi (2013-08-08 20:11:40)

Nina, a ty wiesz po co ona jest?
Przed czym chroni dorosłe kobiety?, bo teoria o dziewczynkach troszkę naciągana...

19

cloyzy.p napisał/a:

A gdyby pierwszym partnerem seksualnym byłby kosmita.... ? big_smile to co by pozostawił i co by się narodziło??? to jest rozkmina ...:D:D:D

Clozy... W lustro spójrz ;p

20

Jaguar napisał/a:
N4VV napisał/a:
Jaguar napisał/a:

Oni maja jakies dziwne obsesje i pociagi do bycia tym pierwszym i w ogole...normalnie jak za dawnych czasow kiedy to krew dziewicza powodowala wieczna mlodosc i zapewniala dlugotrwala urode.... big_smile i inne takie tam pochopne nadzieje big_smile
....

Ale to chodziło o smoki zżerające dziewice w ichnim uboju rytualnym.
Smoki wygineli i sami musimy się uporywać z zagadnieniem. smile

21 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2013-08-08 21:38:43)

Remi to nie moje slowa tylko lekarza. Poza tym mowisz 'teoria naciagana' na cos 100000000 razy bardziej prawdopodobnego niz ta glupota z pierwszym samcem, ktora z kolei rozwazasz. Doprawdy, mowia, ze mezczyzni mysla logicznie.

22 Ostatnio edytowany przez N4VV (2013-08-08 23:31:01)

NinaLafairy napisał/a:

Remi to nie moje slowa tylko lekarza. Poza tym mowisz 'teoria naciagana' na cos 100000000 razy bardziej prawdopodobnego niz ta glupota z pierwszym samcem, ktora z kolei rozwazasz. Doprawdy, mowia, ze mezczyzni mysla logicznie.

Logicznie, to raczej celu istnienia nie da sie ustalić. Nie wiadomo, czy bariera stworzona drobnoustrojom jest efektem ubocznym, czy celem samym w sobie. Faktem jest, że ona (bariera) istnieje.

23

N4VV napisał/a:
Jaguar napisał/a:
N4VV napisał/a:

....

Ale to chodziło o smoki zżerające dziewice w ichnim uboju rytualnym.
Smoki wygineli i sami musimy się uporywać z zagadnieniem. smile

Uporywac z ubojem rytualnym? big_smile
Buhahaha!!!!
Sorki...kocham twe komentarze...
Normalnie daj znac jak bedziesz singlem smile

24

wszystkie przedmioty w naszym otoczeniu mają wokół siebie poświate,nasze biopole zmienia się w zalezności od naszego wewnętrznego stanu od tego jak postrzegamy świat.5% to nasza fizyczność to co widzimy 95% to nasza pozostała niewidzialna część to czego nie widzimy,i jest to ta część która określa podstawy naszego życia.następuje bardzo mocna wymiana energetyczno-informacyjna między duchowymi ciałami.oznacza to że wszystko co mężczyzna doświadczył do tej chwili jego relacje z ludzmi wokół z dziecmi z kobietami cała ta informacja zapisana w jego biopolu w pełni odwzorowuje się w biopolu kobiety dla dla której jest on pierwszy.wszystko co zebrała kobieta cała jej informacja odbija się w biopolu mężczyzny dla którego jest ona pierwsza.to odwzorowanie pozostaje w człowieku na całe życie po pierwszej nocy małżenskiej ludzie tylko zewnętrznie pozostają takimi jak przedtem,ciało fizyczne się nie zmienia. ale 95% cielesnej  charaktystyki zupełnie się zmienia  ludzie są inni

25

Jaguar napisał/a:

...Normalnie daj znac jak bedziesz singlem smile

Znaczy właściwie obecnie jestem.
Nie wiem tylko, czy już, czy jeszcze. smile

26

i na czym się staneło?

27

marwer napisał/a:

i na czym się staneło?

na biopolu big_smile

28

no tak bo większość podejmując ten temat i ten wątek rozumuje to czysto fizycznie.mówi się o stosunku zbliżeniu o jajeczkach itp. a istota jest gdzie indziej.. ja to rozumuję tak..pomijając już sam temat i to co już  o tym  pisze i co wiemy,wyobrażam sobie podaję w przykładzie.:

to coś jak człowiek opętany.kiedy grzeszymy grzech za grzechem tak jak seks za seksem  i kiedy to robimy w ciąż innym partnerem czy partnerką to nakładają się na nas te wszystkie osobowości a skoro się nakładają to kim ja właściwie jestem co difenuje moje ja jestem. czy to zonacza że ciężko będzie mi zrozumieć rzeczywistość bo nie jestem sobą bo we mnie jest wiele osobowości?jak w takim razie poznam prawdę jak będę z tym żył>?czyż to nie jest jak opętanie każdy zły czyn rodzi diabełka który wchodzi do  danego człowieka i ma jakiś w pływ na niego  samego to jak postrzega świat ludzi  przyrodę.czy o to tu chodzi w tej telegoni??

29

To ja w takim razie mam inne pytanie:

czy jeśli rozdziewiczy mnie Afroamerykanin (chcę być politycznie poprawna) wyznający islam, a ja za 5 lat zwiążę się z białym katolikiem i urodzę mu dziecko, to to dziecko siłą rzeczy będzie miało brązowawą skórę oraz będzie wyznawać ekstremistyczne poglądy polityczne?

30

nie rozumię do konca temat telegoni ale chyba chodzi nie tylko o kolor skóry ale osobowość.

31

marwer napisał/a:

nie rozumię do konca temat telegoni ale chyba chodzi nie tylko o kolor skóry ale osobowość.

I co uwazasz ze kazdy partner z ktorym sypialam zmienil moja osobowosc i nagle przestalam byc soba? big_smile
Dzieki za odkopanie tematu, wlasnie te teorie przedstawilam mezowi....jego mina wprost cudowna, komentarz rozlegly i bogaty w roznorodne slownictwo big_smile

Mam pytanie...czy po dlugim czasie wspolnego sypiania ja stane sie nim a on mna?

32

Jaguar napisał/a:

Mam pytanie...czy po dlugim czasie wspolnego sypiania ja stane sie nim a on mna?

BYĆ MOŻE NAWET ZAMIENICIE SIĘ PŁCIAMI!!!!!

33

batszeba napisał/a:

To ja w takim razie mam inne pytanie:

czy jeśli rozdziewiczy mnie Afroamerykanin (chcę być politycznie poprawna) wyznający islam, a ja za 5 lat zwiążę się z białym katolikiem i urodzę mu dziecko, to to dziecko siłą rzeczy będzie miało brązowawą skórę oraz będzie wyznawać ekstremistyczne poglądy polityczne?

Nie rozumiem dlaczego pytasz? big_smile
Nosz to oczywista oczywistosc ze tak bedzie! big_smile

34

batszeba napisał/a:
Jaguar napisał/a:

Zawsze chcialam tego sprobowac!! big_smile
Bring it on, babe!!! big_smile
Leca, moze jak zaczne z nim czesciej sypiac to zamienimy sie wczesniej? smile

Buhahahahahaha!!!!!!! Normalnie ja nie moge!!! big_smile big_smile

35

Jaguar napisał/a:
batszeba napisał/a:
Jaguar napisał/a:

Zawsze chcialam tego sprobowac!! big_smile
Bring it on, babe!!! big_smile
Leca, moze jak zaczne z nim czesciej sypiac to zamienimy sie wczesniej? smile

Buhahahahahaha!!!!!!! Normalnie ja nie moge!!! big_smile big_smile

U Ciebie nastąpi maskulinizacja, u niego feminizacja i równowaga w przyrodzie zostanie zachowana :0

36

Moja mama jest moim tata i odwrotnie...?
Wow!!! big_smile

37

Jaguar napisał/a:
marwer napisał/a:

I co uwazasz ze kazdy partner z ktorym sypialam zmienil moja osobowosc i nagle przestalam byc soba? big_smile
Dzieki za odkopanie tematu, wlasnie te teorie przedstawilam mezowi....jego mina wprost cudowna, komentarz rozlegly i bogaty w roznorodne slownictwo big_smile

oczywiście że nie wiem wszystkiego na ten temat  dlatego wciąż obserwuję ten temat a może czegoś się dowiem. ale z tego co piszą i mówią wygląda tak..

całe piękno tego świata powstało w wyniku energi seksualnej energia seksualna tworzy się jako uczucie mężczyzny i kobiety jeśli jest ona zła kobieta  otrzymuje wszystkie złe pola od mężczyzny i się z tym łączy tak samo on z nią,na całę życie.

można powiedzieć w tedy o wiele osobowości jej i jego jakie mają w sobie  kiedy  seksualna rządza  idzie na innego partnera to samo się dzieje nakładają się one jedne na drugie tworząc dziwny obraz osobowości wszystkich tych partnerów z którymi w spółżyła.

jeżeli kobieta miała związek z genetycznie niezdrowym mężczyzną narkomanem alkoholikiem homoseksualistą lub psychicznie chorym  przy zapłodnieniu z biologicznym ojcem następuje budowa zarodka wszystkich partnerów seksualnych którzy byli z kobietą.

wrezultacie czego zarodek pomimo informacji rodzicielksich otrzymuje następstwa wolnej miłości.widzi objawy i choroby wszystkich mężczyzn,w tedy u zewnętrznie normalnych i zdrowych rodziców pojawiają się dzieci od dawnych  mężczyzn.

38 Ostatnio edytowany przez Iceni (2013-11-19 17:30:56)

A jak to wplywa na plemniki?

Czy jakk zwykle w takich teoriach "facetowi wolno"?

Aha! I jeszcze jedno - a dlaczego w tej teorii nie podkresla się, ze wplyw na owo "seksualne biopole" czy jak to zwac maja też mezczyzni "super-alfa-plus" czyli mloddy, piekny, bogaty i inteligentny?

Czy jeżeli przespalabym się z polowa absolwentow Oxfordu, zaliczyla 10 najprzystojniejszych laureatow Oscara i z 15 Olimpijczykow to moja ciaza dalaby w efekcie Homo Sapiens Superior?

tongue

39

Iceni napisał/a:

A jak to wplywa na plemniki?

Czy jakk zwykle w takich teoriach "facetowi wolno"?

Aha! I jeszcze jedno - a dlaczego w tej teorii nie podkresla się, ze wplyw na owo "seksualne biopole" czy jak to zwac maja też mezczyzni "super-alfa-plus" czyli mloddy, piekny, bogaty i inteligentny?

Czy jeżeli przespalabym się z polowa absolwentow Oxfordu, zaliczyla 10 najprzystojniejszych laureatow Oscara i z 15 Olimpijczykow to moja ciaza dalaby w efekcie Homo Sapiens Superior?

tongue

te informacje są z innego forum więc sam wszystkiego nie rozumię.

spermatoid z "odbitym kodem energetycznym " zmienia się po upływie czasu, zmienia sie na nowy . U człowieka jest to chyba max pół roku - natomiast z rodem żeńskim jest tak,że komórki jajowe na całe życie istnieją już w ciele małej dziewczynki wszystkie.Jeśli kobieta upije się alkoholem to ślad (kancer energetyczny ) pozostaje na wszystkich komórkach jajowych noszonych w ciele . Facet po jakimś czasie wstrzemięźliwości alkoholowej... może być ojcem pełnowartościowych dzieci.

kobieta co miesiąc przechodzi podczas miesiączki swój proces oczyszczania,w którym każde nie użyte jajeczko wraz z całą wyściółka,że się tak wyrażę nie wg biologi zostaje wydalone z organizmu, na dodatek z kimś ostatnio o tym rozmawialiśmy ,że jak się wstrzela kobieta w fazy pełni księżyca to znaczy,że ma w miarę zdrowy organizm bo reaguje na zegar przyrody i jest kobietą bardziej "the best" na rodzenie dzieci, tak ogólnie.
Jesli więc kobiecy proces oczyszczania służy jeszcze czemuś wyższemu niż zmiana jajeczka jesli nie było poprzednie zapłodnione to dlaczego by nie w podobnym celu co proces u mężczyzny o którym piszesz?
Co Ty na to? Ale wydala się tylko jedno niezapłodnione jajeczko, a nie przebudowuje cały zestaw..

40

Jezu poleglam na tej teorii....:)

Musze sprawdzic czy wstrzelam sie w pelnie ksiezyca z okresem big_smile
Jesli to faceci maja takie teorie to ja juz nie mam pytan....

41

Jaguar napisał/a:

hahaha a jest tego więcej;)

Jaguar napisał/a:

Z pewnością nie wszyscy.

43

Zjawisko utrwalania pamięci o genotypie pierwszego mężczyzny w żeńskich genitaliach nazywa się telegonią. Pierwszy zaś mężczyzna, który nie zostaje jednak ojcem dziecka, umieszcza biologiczną podstawę potomstwa kobiety niezależnie od tego, kiedy i z kogo je urodzi. Mężczyzna, który pozbawia kobietę dziewictwa, zostaje genetycznym ojcem jej przyszłych dzieci.

takie postawienie kwestii wyda Ci się nieco dziwne, chcę jednak przytoczyć jeszcze jeden przykład zadziwiających właściwości organizmu ludzkiego jako radioukładu. Pragnę opowiedzieć o żeńskich genitaliach jako o urządzeniu zapamiętującym. Zaprogramować genitalia kobiety może zawsze tylko pierwszy mężczyzna. Wszyscy pozostali - nawet jeśli postrzegają dzieci urodzone przez kobietę jako swoje powinni w końcu poznać prawdę. Są to dzieci pierwszego mężczyzny ich matki. Kim on był? Wesołym kolegą z klasy, podpitym gawędziarzem, który uwiódł już niejedną dziewczynę nie chcąc brać na siebie odpowiedzialności? Lekkoduchem lub po prostu pasożytem? Dlatego dziewczyna, wykorzystana przez to zwierzę dla zaspokojenia i naturalnego instynktu i porzucona uważana była za zepsutą. Pierwszy mężczyzna zaszczepił jej dzieciom swój genotyp. Dlatego nasi przodkowie gardzili tymi, które nie zachowywały dziewictwa i nie pozwalali swym synom żenić się z nimi.

44 Ostatnio edytowany przez Iceni (2013-11-20 20:30:29)

Yyyy... a na jakiej zasadzie ten pierwszy mężczyzna jej ten genotyp "zaszczepia"?...
Możesz nam jaśniej wytłumaczyć W JAKI SPOSÓB materiał genetyczny jednego z partnerów (czy ewentualnie tego pierwszego) miałby ... hm... nawet nie wiem jak to określić -  przeniknąć? - do zapłodnionej przez plemnik innego (kolejnego) mężczyzny komórki jajowej?

Czary-mary?

I w ogóle to masz jakiś uraz do seksu? Do kobiet? Do kobiet, które lubią seks?

Skąd u ciebie takie słowa:

marwer napisał/a:

Dlatego dziewczyna, wykorzystana przez to zwierzę dla zaspokojenia i naturalnego instynktu i porzucona uważana była za zepsutą.

Jakie zwierzę? Czy ty myślisz, że jak kobieta traci dziewictwo przed ślubem, to tylko dlatego, ze dała się uwieść jakiemuś zwyrodnialcowi?

Dlaczego w ogóle nie bierzesz pod uwagę, ze mogła to zrobić z WŁASNEJ woli i być szczęśliwa?

I jeszcze jedna sprawa - czy dzieci wdów - dzieci kolejnego męża też są "napiętnowane" "skazą genetyczną" pierwszego męża kobiety?
Widziałeś kiedyś taki przypadek, żeby dzieci kolejnego męża były podobne do pierwszego, a nie do własnego ojca?

Ta teoria to jest jak pranie mózgu big_smile

P.S.
A jak chcesz być poważnie traktowany, to podaj nam JEDEN  przykład poparty dowodami, że np Murzynka, która straciła dziewictwo z białym mężczyzna urodziła potem Murzynowi dziecko mające genotyp ojca, afrykański, ale cechy osobnicze podobne do Europejskich/białej rasy.

Podaj nam źródło WIARYGODNYCH badań (najlepiej współczesnych, bo te sprzed 100 lat są jednak wątpliwe - badań genetycznych jeszcze wtedy nie znano), że ta teoria ma ręce i nogi.

W necie można wyczytać, że telegonia jest "nauką zakazaną" - owszem, uczyć tego nie wolno, (bo to bzdura ;P ) ale nikt nikomu nie zabrania prowadzić badań na własną rękę ... Są takie? Czy może jedyne "badania" to ctrl C - ctrl V ?

Iceni napisał/a:

Yyyy... a na jakiej zasadzie ten pierwszy mężczyzna jej ten genotyp "zaszczepia"?...
Możesz nam jaśniej wytłumaczyć W JAKI SPOSÓB materiał genetyczny jednego z partnerów (czy ewentualnie tego pierwszego) miałby ... hm... nawet nie wiem jak to określić -  przeniknąć? - do zapłodnionej przez plemnik innego (kolejnego) mężczyzny komórki jajowej?

Czary-mary?

marwer napisał/a:

Dlatego dziewczyna, wykorzystana przez to zwierzę dla zaspokojenia i naturalnego instynktu i porzucona uważana była za zepsutą.

Jakie zwierzę? Czy ty myślisz, że jak kobieta traci dziewictwo przed ślubem, to tylko dlatego, ze dała się uwieść jakiemuś zwyrodnialcowi?

Dlaczego w ogóle nie bierzesz pod uwagę, ze mogła to zrobić z WŁASNEJ woli i być szczęśliwa?

I jeszcze jedna sprawa - czy dzieci wdów - dzieci kolejnego męża też są "napiętnowane" "skazą genetyczną" pierwszego męża kobiety?
Widziałeś kiedyś taki przypadek, żeby dzieci kolejnego męża były podobne do pierwszego, a nie do własnego ojca?

W dodatku Iceni ta teoria stoi w sprzeczności z zasadami dziedziczenia. W ogóle z prawami genetyki.

46

Iceni napisał/a:

Czary-mary?

marwer napisał/a:

mówiłem już czy pisałem że nie ejstem w tej sprawie  specjalistą jedynie interesuje mnie wątek i odpowiedzi jak twoja..nie mam urazy do kobiet kocham je i się w śró nich wychowałem rozumiem więc ich naturę. te wszystkie informacje każdy może znaleść w internecie więc same odpowiedzi są dla mnie ważniejsze..

W przypadku zwierząt hodowlanych, owe dziedziczenie widoczne jest głównie po cechach zewnętrznych. U ludzi natomiast, telegonia objawia się przede wszystkim w cechach charakteru dziecka. Warto zwrócić uwagę na to, że dziś, w czasach niespotykanego dotąd przyzwolenia na rozwiązłość seksualną, coraz częstsze są konflikty pokoleń, wynikające z wzajemnego niezrozumienia rodziców i ich dzieci.

rudno to zrozumiec do konca ale czy Telegonia moze miec
powiazania z Prawem Lewiratu ?

Księga Powtórzonego Prawa 25:

(5) Jeżeli bracia mieszkają razem, a jeden z nich umrze, nie pozostawiwszy po sobie syna, żona zmarłego nie wyjdzie za mąż na zewnątrz za obcego mężczyznę. Jej szwagier sprowadzi się do niej i weźmie ją sobie za żonę, i ożeni się z bezdzietną wdową po swoim bracie.

(6) Pierworodny, którego ona urodzi, zostanie uznany za syna zmarłego jego brata i tak nie będzie jego imię wymazane z Izraela.

temat jest ciekawy mnie interesuje tutaj duchowy aspekt..z drugiej strony myślę że młode dziewczyny które zamierzają wprowadzić seks  do swojego życia się zastanowią skim i w jaki sposób to mają zrobić...sprawa telegoni nie dotyczy tylko ciebie i mnie ale całe  pokolenia bo jak sam zauważasz świat  upadł i nie moralność rządzi światem..

47

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

W dodatku Iceni ta teoria stoi w sprzeczności z zasadami dziedziczenia. W ogóle z prawami genetyki.

Ona stoi w sprzeczności w ogóle ze zdrowym rozsądkiem big_smile

Ja rozumiem, że coś takiego można było upchnąć ludziom  100 czy 150 lat temu, ale teraz? big_smile

48

marwer napisał/a:

te wszystkie informacje każdy może znaleść w internecie więc same odpowiedzi są dla mnie ważniejsze..

W przypadku zwierząt hodowlanych, owe dziedziczenie widoczne jest głównie po cechach zewnętrznych. U ludzi natomiast, telegonia objawia się przede wszystkim w cechach charakteru dziecka. Warto zwrócić uwagę na to, że dziś, w czasach niespotykanego dotąd przyzwolenia na rozwiązłość seksualną, coraz częstsze są konflikty pokoleń, wynikające z wzajemnego niezrozumienia rodziców i ich dzieci.

(5) Jeżeli bracia mieszkają razem, a jeden z nich umrze, nie pozostawiwszy po sobie syna, żona zmarłego nie wyjdzie za mąż na zewnątrz za obcego mężczyznę. Jej szwagier sprowadzi się do niej i weźmie ją sobie za żonę, i ożeni się z bezdzietną wdową po swoim bracie.

(6) Pierworodny, którego ona urodzi, zostanie uznany za syna zmarłego jego brata i tak nie będzie jego imię wymazane z Izraela.

Tych informacji nie można znaleźć w necie, bo ich po prostu  NIE MA. Z telegonia spotkałam się pierwszy raz jakiś czas temu, będzie z rok i z czystej ciekawości przewertowałam masę polskich i angielskich stron i wszędzie jest tak samo - coś tam ktoś tam słyszał, skopiował, wkleił i  ŻADNYCH KONKRETÓW.

Za to pojawiają się piękne elementy rasistowskie big_smile

Zawsze w przykładach jest podawana BIAŁA kobieta, która przez "zbrukanie się" utratą dziewictwa z mężczyzna kolorowym niespodziewanie rodziła potem białemu mężczyźnie dziecko a to z ciemniejsza skórą, a to z kręconymi, afrykańskimi włosami, a to o rysach meksykańskich itp.

Dziwnym trafem nigdy nie odnotowano przypadku żeby Murzynka urodziła Murzynowi dziecko z niebieskimi oczyma big_smile (znaczy się rodzą, ale nie w wyniku telegonii big_smile )

Jedyny w miarę dobrze opisany przypadek, to ten z klaczą i zebra, ale to było ponad 100 lat temu (chyba, może mniej) - a od tamtej pory nikomu nie udało się UDOKUMENTOWAĆ takiego faktu?

jakim dowodem są hodowcy? Gdyby w ten sposób dało się "uszlachetnić" zwierzęta to istniałaby cała dziedzina zoologii i weterynarii dotycząca tej kwestii - bo ze to by były ogromne zyski dla hodowców minimalnym kosztem to chyba nikogo przekonywać nie trzeba big_smile

Dobra... wystarczy big_smile
Własnie sobie uświadomiłam, ze od 20 minut udowadniam, ze krasnoludki nie istnieją big_smile
Baw się dobrze i powodzenia w poszukiwaniu żony-dziewicy wink

49

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:
Iceni napisał/a:

Czary-mary?

marwer napisał/a:

no tak przepraszam za słowo zwierzę oczywiście nie było moje ale że je tu podałem moja wina powinienem zanim cokolwiek napisze dobrze popatrzeć .

co do twojego pytania:Dlaczego w ogóle nie bierzesz pod uwagę, ze mogła to zrobić z WŁASNEJ woli i być szczęśliwa?
a ja ci zadam inne.oczywiście mówię ogólnie:weśmy zwykłą dziewczynę która nie ma jeszcze męża,powiedz jak decyduje się na seks to co ona szuka i co oczekuje.czy szuka mężczyzny jako mężczyzny czy szuka  procesu w samym seksie czy jak powiedziałeś radość??

50

Iceni napisał/a:
marwer napisał/a:

te wszystkie informacje każdy może znaleść w internecie więc same odpowiedzi są dla mnie ważniejsze..

Tych informacji nie można znaleźć w necie, bo ich po prostu  NIE MA. Z telegonia spotkałam się pierwszy raz jakiś czas temu, będzie z rok i z czystej ciekawości przewertowałam masę polskich i angielskich stron i wszędzie jest tak samo - coś tam ktoś tam słyszał, skopiował, wkleił i  ŻADNYCH KONKRETÓW.

Za to pojawiają się piękne elementy rasistowskie big_smile

Zawsze w przykładach jest podawana BIAŁA kobieta, która przez "zbrukanie się" utratą dziewictwa z mężczyzna kolorowym niespodziewanie rodziła potem białemu mężczyźnie dziecko a to z ciemniejsza skórą, a to z kręconymi, afrykańskimi włosami, a to o rysach meksykańskich itp.

Dziwnym trafem nigdy nie odnotowano przypadku żeby Murzynka urodziła Murzynowi dziecko z niebieskimi oczyma big_smile (znaczy się rodzą, ale nie w wyniku telegonii big_smile )

Jedyny w miarę dobrze opisany przypadek, to ten z klaczą i zebra, ale to było ponad 100 lat temu (chyba, może mniej) - a od tamtej pory nikomu nie udało się UDOKUMENTOWAĆ takiego faktu?

jakim dowodem są hodowcy? Gdyby w ten sposób dało się "uszlachetnić" zwierzęta to istniałaby cała dziedzina zoologii i weterynarii dotycząca tej kwestii - bo ze to by były ogromne zyski dla hodowców minimalnym kosztem to chyba nikogo przekonywać nie trzeba big_smile

Dobra... wystarczy big_smile
Własnie sobie uświadomiłam, ze od 20 minut udowadniam, ze krasnoludki nie istnieją big_smile
Baw się dobrze i powodzenia w poszukiwaniu żony-dziewicy wink

a jakich chciałeś dowodów/?od wieków o tym się mówiło .ale jak czujesz się mądry powiedz jak to jest i skąd to się bierze że np. jednemu facetowi starczy raz na tydzien a innym nie albo facet chce a kobieta nie chce skąd u jednego taki popęd a u drugiego nie??

51

A może szuka wszystkiego? Nie każda dziewczyna rozpoczyna współżycie z tego samego powodu. tongue

52

Iceni napisał/a:

A może szuka wszystkiego? Nie każda dziewczyna rozpoczyna współżycie z tego samego powodu. tongue

no może fakt jest faktem że coś szuka i czegoś oczekuje...:)

53

marwer napisał/a:
Jaguar napisał/a:

Tu sie nie ma czym chwalic.
A ja bym miala pytanie....jesli pierwszy raz byl w gumce to co wtedy? smile I generalnie jesli pierwszy facet jechal na gumach? To ktory sie wtedy liczy? Ten rozdziewiczajacy w gumie czy pierwszy ktory pojechal bez gumy?

Nie no na serio musze odkopac mojego eks sprzed wielu lat i poinformowac go ze moze zostac ojcem... big_smile

54

O!... to jest pytanie za 10 pkt!
Co jeśli pierwszy raz był z prezerwatywą?

big_smile big_smile

55

Jaguar napisał/a:
marwer napisał/a:
Jaguar napisał/a:

Tu sie nie ma czym chwalic.
A ja bym miala pytanie....jesli pierwszy raz byl w gumce to co wtedy? smile I generalnie jesli pierwszy facet jechal na gumach? To ktory sie wtedy liczy? Ten rozdziewiczajacy w gumie czy pierwszy ktory pojechal bez gumy?

Nie no na serio musze odkopac mojego eks sprzed wielu lat i poinformowac go ze moze zostac ojcem... big_smile

o widzisz  bardzo mądre pytanie:Pierwszy mężczyzna, który nie zostaje jednak ojcem dziecka, umieszcza biologiczną podstawę potomstwa kobiety niezależnie od tego, kiedy i z kogo je urodzi. Mężczyzna, który pozbawia kobietę dziewictwa, zostaje genetycznym ojcem jej przyszłych dzieci."

no własnie więc chodzi o nasienie czy o sam seks??

56

Marwer, analizuj tę teorie jak chcesz, ale nie pisz, do licha, że zostaje "genetycznym ojcem" bo genetyczne pokrewieństwo potrafimy już określać. Ja mogę zrozumieć, że to jest jakiś tam twój skrót myślowy, ale ten skrót powoduje, że wychodzisz na głupca.

GENY to geny - to się da zmierzyć, zważyć, zbadać i policzyć. To nie są czary-mary które przeskakują z jednego człowieka na drugiego jak pchły.

57

Jezu co za bzdury!

"a jakich chciałeś dowodów/?od wieków o tym się mówiło .ale jak czujesz się mądry powiedz jak to jest i skąd to się bierze że np. jednemu facetowi starczy raz na tydzien a innym nie albo facet chce a kobieta nie chce skąd u jednego taki popęd a u drugiego nie??"

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale na to pytanie mozna odpowiedziec i poprzec odpowiedz dowodami.

Natomiast ta cala teoria jest bzdurna i jak mowione juz bylo to stoi w sprzecznosci z wiedza o czlowieku.

To tak jak gdybys teraz zaczal wygadywac bzdury, ze np macicy nie trzeba zszywac bo ma tak silne miesnie, ze sama rana sie zamknie. Nie majac zadnego sensownego poparcia na to , majac dowody przeciwko tej teori, a jedyny argument to to, ze dawno temu lekarze tak mysleli.

Zawsze mnie drazni kiedy ktos wypowiada sie na jakis temat o ktorym nie ma zielonego pojecia. Jak chcesz miec jakis poglad, to nie bierz go z kosmosu, tylko poczytaj z roznych zrodel, obiektywnych i pomysl nad tym , a pozniej wyrabiaj zdanie i je rozglaszaj. Bo takie bzdury rozpowiadane to jest po prostu zgroza i wstyd przed ludzmi.

"a ja ci zadam inne.oczywiście mówię ogólnie:weśmy zwykłą dziewczynę która nie ma jeszcze męża,powiedz jak decyduje się na seks to co ona szuka i co oczekuje.czy szuka mężczyzny jako mężczyzny czy szuka  procesu w samym seksie czy jak powiedziałeś radość??"

To ja Ci zaraz odpowiem na swoim przykladzie : szukalam przyjemnosci seksualnej, zaspokojenia mojego pozadania, poznania uczucia jakim jest zawrot glowy i kontakt seksualny. To bylo zupelnie egoistyczne doswiadczenie o ktorym marzylam po nocach, nie o mezczyznie, ale o samym akcie.
Ile kobiet tyle powodow.

58

marwer napisał/a:

o widzisz  bardzo mądre pytanie:Pierwszy mężczyzna, który nie zostaje jednak ojcem dziecka, umieszcza biologiczną podstawę potomstwa kobiety niezależnie od tego, kiedy i z kogo je urodzi. Mężczyzna, który pozbawia kobietę dziewictwa, zostaje genetycznym ojcem jej przyszłych dzieci."

No to w takim razie czemu jak sie ustala ojcostwo to sie bierze material genetyczny OBECNYCH partnerow z ktorymi kobieta uprawiala seks a nie tych sprzed 5 czy 10 lat? I jakos w tych testach na ojcostwo nigdy nie wyszlo ze partner sprzed 10 lat jest ojcem 6 tygodniowego dziecka. Pominmy prosze przypadki kiedy sie partnerzy zeszli po latach.... smile

I czemu jakos w tych testach genetycznych nikt nawet po cichu nie sugeruje zeby pobierac material genetyczny od partnerow sprzed lat? No przeciez wedlug tej teorii wyssanej z palca to powinna to byc standardowa procedura? smile

59

nie rozumiem waszej postawy.zauważcie kto dał temat nie ja.a dlaczego tu jestem i się wypowiadam bo mnie ten temat interesuje.a wy mówicie że to bzdury a sami nie podajecie konkretnych dowodów na to że tak nie ma tylko słowa tego typu.zastanó się co piszesz.to są bzdury.itp.jest temat to się w nim pisze,a wy na skróty ...

60

Konkretnych dowodow. Jezu chlopaku.
Jak zaraz napiszesz, ze byles na herbatce z Kapelusznikiem w Krainie Czarow i zaczniesz przedstawiac jakies argumenty na poparcie tej tezy to tez mamy ja obalac? To jest tak irracjonalne , ze po prostu rece opadaja.
Zreszta dostales dobre argumenty i konkretne dowody w tym temacie.

To jest dowod :

'No to w takim razie czemu jak sie ustala ojcostwo to sie bierze material genetyczny OBECNYCH partnerow z ktorymi kobieta uprawiala seks a nie tych sprzed 5 czy 10 lat? I jakos w tych testach na ojcostwo nigdy nie wyszlo ze partner sprzed 10 lat jest ojcem 6 tygodniowego dziecka.'

dla przykladu.

61

Jaguar napisał/a:
marwer napisał/a:

No to w takim razie czemu jak sie ustala ojcostwo to sie bierze material genetyczny OBECNYCH partnerow z ktorymi kobieta uprawiala seks a nie tych sprzed 5 czy 10 lat? I jakos w tych testach na ojcostwo nigdy nie wyszlo ze partner sprzed 10 lat jest ojcem 6 tygodniowego dziecka. Pominmy prosze przypadki kiedy sie partnerzy zeszli po latach.... smile

I czemu jakos w tych testach genetycznych nikt nawet po cichu nie sugeruje zeby pobierac material genetyczny od partnerow sprzed lat? No przeciez wedlug tej teorii wyssanej z palca to powinna to byc standardowa procedura? smile

no masz racje jestem w temacie już teraz abym lepiej to zrozumiał kiedy będą już konkretniejsze dowody.ogólnie to telegonie rozumiem w ogólnym pojęciu tak jak seksualność rozumiem że nie jest tylko dla przyjemności ale aby dzieci  się rodziły i aby ziemia dostąpiłą swego powołania.

62

NinaLafairy napisał/a:

Konkretnych dowodow. Jezu chlopaku.
Jak zaraz napiszesz, ze byles na herbatce z Kapelusznikiem w Krainie Czarow i zaczniesz przedstawiac jakies argumenty na poparcie tej tezy to tez mamy ja obalac? To jest tak irracjonalne , ze po prostu rece opadaja.
Zreszta dostales dobre argumenty i konkretne dowody w tym temacie.

To jest dowod :

'No to w takim razie czemu jak sie ustala ojcostwo to sie bierze material genetyczny OBECNYCH partnerow z ktorymi kobieta uprawiala seks a nie tych sprzed 5 czy 10 lat? I jakos w tych testach na ojcostwo nigdy nie wyszlo ze partner sprzed 10 lat jest ojcem 6 tygodniowego dziecka.'

dla przykladu.

No ale Ty mówisz o samej genetyce. Gen to replikator biologiczny, niejaki pan Dawkins dowodzi, że istnieje replikator kulturowy zwany memem, niedawno odkryto priony. Dlaczego niedorzecznością miałoby być przekazywanie kodu energetycznego? Jak wytłumaczysz posiadanie przez kobiety błony dziewiczej?

63

to nie moje  ale przytaczam to do wiadomości..

Fantomowe DNA i telegonia

?Często słyszymy, że gdziekolwiek człowiek jest i obojętnie, co robi, wszędzie pozostawia swój subtelny ślad. W związku z tym mówi się o kosmicznych polach informacyjnych. Grupie badaczy Piotra Gariajewa także te przypuszczenia udało się uzasadnić naukowo. Zaobserwowali oni, że jedna z nici DNA wytwarza charakterystyczny wzorzec drgań, który pozostaje przez pewien czas w pomieszczeniu nawet po usunięciu próby DNA ? kilka godzin, a w ekstremalnych przypadkach nawet kilka miesięcy.

Ten efekt fantomowego DNA jest już bardzo dobrze rozpracowany naukowo i w znacznej mierze uznany. Kiedy żywa istota umiera, jej wzorzec drgań fantomowego DNA jeszcze przez jakiś czas istnieje. Potwierdzają to wrażenia wielu osób, że informacje o zmarłym są jakiś czas obecne nie tylko w ich wspomnieniach, lecz także w pomieszczeniach, które zamieszkiwał, bądź w należących do niego przedmiotach. [ tak sobie myślę, czy nie odnieść tego również do przeróżnego rodzaju ?wizji na śnie i jawie? kiedy odnosi się wrażenie ?prawdziwości? danego zjawiska. Np. u mnie po takim ?żywym śnie? dana osoba ?chodzi za mną? cały dzień, mam wrażenie, jakby naprawdę zaistniała w ?moim świecie? pozostawiając za sobą specyficzny ślad hm oczywiście nie mówię tu teraz o zmarłych, ale o hkhm innych ?gościach? Mrugnięcie ? A. ]

Oto przykład prosto z życia.

Młoda biała kobieta śpi z kolorowym mężczyzną, jest to jej pierwszy partner seksualny. Kilka lat później żyje z białym mężczyzną i rodzi jego dziecko o nieco zabarwionym kolorycie skóry. Coś takiego rzeczywiście się zdarza i znane jest jako T E L E G O N I A, a klasyczna genetyka nigdy nie potrafiła tego fenomenu wyjaśnić. Obecnie jest to jasne ? pierwszy partner seksualny tej kobiety odcisnął jej genetycznym wzorcu fali swoje fantomowe DNA. Telegonia pojawia się najsilniej w odniesieniu do pierwszego partnera seksualnego kobiety. Nie musi się przejawiać w kolorze skóry dziecka, lecz na przykład w jego oczach, upodobaniach czy niechęci. Wiadomo już, że poprzez zmieniających się partnerów seksualnych w społeczeństwie powstała ogromna sieć. Jeśli więc sztywnemu urzędnikowi urodzi się dziecko muzykalnie uzdolnione, a on z pewnością jest ojcem ? nie powinien się dziwić.

Jeszcze drastyczniejsze jest to w przypadku ciąży, gdyż także nienarodzone dziecko pozostawia swoją elektromagnetyczną sygnaturę w matce. Nawet jeśli usunie ona ciążę, może odczuwać bóle porodowe po upływie dziewięciu miesięcy. (?)

64 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2013-11-20 22:46:33)

adamajkis napisał/a:

Jak wytłumaczysz posiadanie przez kobiety błony dziewiczej?

Z medycznego punktu widzenia błona dziewicza nie ma żadnego znaczenia, nie pełni żadnej ważnej funkcji. Jedni mówią, ze zabezpiecza dziewczynki przed niepożądanymi drobnoustrojami i bakteriami.
Człowiek jest jedynym zwierzęciem który takową posiada (kobiety oczywiście).

Fajną rzecz przeczytałam..."Nie ten jest ważny w życiu kobiety, który ją zdeflorował, a ten, który sprawił, że osiągnęła orgazm"

65 Ostatnio edytowany przez Iceni (2013-11-21 00:26:51)

Nie tylko człowiek posiada hymen. Niektóre inne zwierzęta również. Choć to, które posiadają, a które nie wydaje się trochę przypadkowe.

marwer napisał/a:

?Często słyszymy, że gdziekolwiek człowiek jest i obojętnie, co robi, wszędzie pozostawia swój subtelny ślad. W związku z tym mówi się o kosmicznych polach informacyjnych. Grupie badaczy Piotra Gariajewa także te przypuszczenia udało się uzasadnić naukowo. Zaobserwowali oni, że jedna z nici DNA wytwarza charakterystyczny wzorzec drgań, który pozostaje przez pewien czas w pomieszczeniu nawet po usunięciu próby DNA ? kilka godzin, a w ekstremalnych przypadkach nawet kilka miesięcy.

A teraz przeprowadźmy małe "śledztwo"...
Kim jest ów Piotr Gariajew?

Wpisuję w wyszukiwarkę hasło... Google poprawiają mnie na "Piotr Garjajew" i pokazuje rezultaty:

Google napisał/a:

Rosyjskie odkrycia na temat DNA : Matrix / Natura Rzeczywistości ...
davidicke.pl/forum/rosyjskie-odkrycia-na-temat-dna-t6141.html?
16 sty 2010 - Liczba postów: 8 - ?Liczba autorów: 6
Rosyjski biofizyk i biolog molekularny dr Piotr Garjajew i jego koledzy ? badali również wibracyjne zachowanie się DNA. W wielkim skrócie  ...
Śmieciowe DNA - Wrota do Transformacji ...    Liczba postów: 4
6 Gru 2012
Kregi Zbozowe - Tylko materiały : UFO ...    Liczba postów: 30    19 Maj 2009
Więcej wyników z davidicke.pl
HAARP, nasze ciało i kontrola umysłu | Mistyka Życia
nnka.wordpress.com/2012/06/16/haarp-nasze-cialo-i-kontrola-umyslu/?
16 cze 2012 - Piotr Garjajew ? biolog molekularny i biofizyk rosyjski wraz z kolegami badał wibracyjne zachowania DNA. Odkryli, że ludzkie DNA jest anteną  ...
Lekcja nr 6 - MATERIA SKŁADA SIĘ TYLKO Z MODELI ENERGII ...
7 sie 2012- Rosyjscy naukowcy, Vladimir Poponin i Piotr Garjajew, znaleźli odpowiedź na to pytanie. 95% DNA wydają się w zwyczajnym stopniu, być  ...
Wyjaśnienie kręgów zbożowych ? Wolne Media
wolnemedia.net/nauka/wyjasnienie-kregow-zbozowych/?
3 lut 2010 - Przez całe wieki naukowcy spekulowali nt. ludzkich protojęzyków i może tak być, że Piotr Garjajew i jego koledzy w moskiewskiej grupie ...
Kolejny dowód na to, że pochodzimy od kosmitów? - Magda Na Tropie
magda-na-tropie.blog.onet.pl/.../kolejny-dowod-na-to-ze-pochodzimy-o...?
29 lip 2009 - Rosyjski biolog Piotr Garjajew uważa, że DNA to idealne narzędzie w ręku obcych ? generator postrzegania i instrument wirtualnej  ...
Garjajew | Uroczysko Widuna
znaleziska.wordpress.com/tag/garjajew/?
6 wrz 2012 - Posts about Garjajew written by stefan. ... kierowanej przez wybitnego neurologa Piotra Garjajewa, który badał właśnie te rupiecie z pomocą  ...
Rosyjskie odkrycia o DNA, a paranormalne wydarzenia - Reikivi.org
reikivi.org/index.php?option=com_content&view...?
Rosyjski biofizyk i biolog molekularny dr Piotr Garjajew i jego koledzy ? badali również wibracyjne zachowanie się DNA. W wielkim skrócie, założenie miało  ...
Co łączy kosmitów i nasze DNA? - Strefa tajemnic
strefatajemnic.onet.pl ? UFO ? Kosmos?
7 paź 2011 - Rosyjski biolog Piotr Garjajew uważa, że DNA to idealne narzędzie w ręku obcych - generator postrzegania i instrument wirtualnej ...
Muzyka (z wyższych) sfer | NOWa ? Gazeta Trzebnicka
nowagazeta.pl/2012/02/ps-5679-muzyka-z-wyzszych-sfer/?
27 lut 2012 - Rosyjski biofizyk i biolog molekularny dr Piotr Garjajew i jego koledzy badali wibracyjne zachowanie się DNA. Doszli do przekonania, że ?żywe  ...
DNA, materia i energia : Inne - Forum Przebudzenie
forum.przebudzenie.net ? Działy tematyczne ? Inne ? Inne?
18 mar 2011 - Rosyjski biofizyk i biolog molekularny dr Piotr Garjajew i jego koledzy ? badali również wibracyjne zachowanie się DNA. W wielkim skrócie ...

Szukajmy dalej:

NAMA-HATTA - Zobacz temat - Język Boga
forum.nama-hatta.pl ? Forum Publiczne ? Pytania i odpowiedzi?
1 lip 2010 - Liczba postów: 10 - ?Liczba autorów: 6
"Rosyjski biofizyk i biolog molekularny dr Piotr Garjajew i jego koledzy ? badali również wibracyjne zachowanie się DNA. W wielkim skrócie
...
Dzieci indygo kontra kryształowe - NIEWYJAŚNIONE ZJAWISKA - Forum ...
paranormalne.eu ? ... ? NIEWYJAŚNIONE ZJAWISKA?
25 sie 2008 - Liczba postów: 20 - ?Liczba autorów: 9
... lepiej zrozumieć, musimy wprowadzić np. nową wiedzę na temat genetyki falowej, którą zajmuje się od lat rosyjski naukowiec Piotr Garjajew
.

Coś jakby ciągle to samo, prawda?... Ale może w koncu się dowiemy kim jest (był?) ów Garjajew?

No to na koniec perełka, okazuje się, że...

[PDF]
Śmieciowe DNA ? wrota do transformacji - brendandmurphy.net
W latach 1990. zespół rosyjskich językoznawców kierowany przez dra Piotra. Garjajewa ... W latach 1984?1985 Garjajew dokonał zadziwiającego odkrycia.

Eureka! Czyżbyśmy znaleźli źródło dzięki którym teoria telegonii próbuje udowodnić swą prawdziwość! Ponieważ badania prowadzone 20 lat temu w dziedzinie genetyki ( jakby nie patrzeć to wtedy jeszcze na terenie ZSRR) z pewnością dziś, przy obecnym stanie wiedzy są bardziej miarodajne niż współczesne metody

big_smile

czy to nie wspaniałe, ze jedna informacja może ewoluować w internecie przez 20 lat? big_smile

Ale konia z rzędem kto znajdzie KIM ten Piotr Garjajew był tak dokładnie big_smile z jaką uczelnią był związany?

Ot i całe internetowe  teorie spiskowe  tongue

Posty [ 1 do 65 z 282 ]

Strony 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Telegonia - zjawisko pierwszego samca

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024