zazdrość dziewczyny i jej czepianie sie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zazdrość dziewczyny i jej czepianie sie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: zazdrość dziewczyny i jej czepianie sie

Witam,

jestem w związku z dziewczyną, ponad 2 lata. Od ponad roku mieszkamy razem. Zdradzałem ją, oszukiwałem, kiedy wszystko się wydało postanowiłem tamte dziewczyny zostawić i być z nią.

Problemem jest, że moja dziewczyna wraca do tego. Wystarczy, że coś wzbudzi jej niepokój i zaczyna mieć pretensje, zaczyna się czepiac. W efekcie ja się denerwuję, bo jej nie zdradzam od 7 miesięcy i bywam agresywny, podnosze na nia rekę.

Uwazam ze wina lezy po jej stronie, bo sie czepia. Co sądzicie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zazdrość dziewczyny i jej czepianie sie
armin101 napisał/a:

Witam,

jestem w związku z dziewczyną, ponad 2 lata. Od ponad roku mieszkamy razem. Zdradzałem ją, oszukiwałem, kiedy wszystko się wydało postanowiłem tamte dziewczyny zostawić i być z nią.

Problemem jest, że moja dziewczyna wraca do tego. Wystarczy, że coś wzbudzi jej niepokój i zaczyna mieć pretensje, zaczyna się czepiac. W efekcie ja się denerwuję, bo jej nie zdradzam od 7 miesięcy i bywam agresywny, podnosze na nia rekę.

Dlatego właśnie związek po zdradzie/zdradach to bezsens w wielu przypadkach. Ja pewnie zachowywałabym się podobnie.
Ale to, że podnosisz na nią rękę to jest już lekka przesada. I nie będę tego nawet komentować.

3

Jeśli ten post to prowokacja, to nigdy nie powinieneś podnosić ręki na swoją kobietę. hmm Raz, że to jest niewyobrażalna krzywda, dwa, to pokazuje bezsilność i strach faceta. Związek po zdradzie nie jest usłany różami i może być uszkodzony na bardzo długi czas. Bez zaufania wiele nie zdziałacie.

4

Nie wierzę, że to nie prowokacja... po prostu nie mieści mi się w głowie, że ktoś mógłby być tak niebotycznie tępy.

Tak swoją drogą... zdradzona osoba, niezależnie od płci, MA PRAWO się czepiać i czuć dyskomfort. Z tego względu związki po zdradzie są mega trudne do odbudowania.

5

armin101 napisał/a:

Witam,

Bardzo źle uważasz w takim razie. To że podnosisz rękę na swoją dziewczynę, to już jest niewybaczalne. Do tego dodać jeszcze wcześniejsze zdrady i kłamstwa...a wychodzi z tego że jesteś baaaaaardzo nieodpowiednim facetem do jakiegokolwiek związku.
Nie zdradzasz od 7 miesięcy...? ...i chwała Ci za to... teraz popracuj nad sobą i swoimi emocjami. Jeśli nie panujesz nad agresją, to zgłoś się z tym do psychologa, bo w przeciwnym razie nici będą z tego związku... i to nie z powodu "czepiania się" dziewczyny, a z Twojej winy...tylko i wyłącznie TWOJEJ.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zazdrość dziewczyny i jej czepianie sie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024