Ciężki orzech do zgryzienia! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciężki orzech do zgryzienia!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ciężki orzech do zgryzienia!

Witam!
Zamęt w życiu współlokatorki spowodował, że postanowiłam założyć tutaj konto i szukać u Was porady.
...ale do rzeczy.
Moja koleżanka nawiązała znajomość z zajętym chłopakiem. Na początku miała być to przyjaźń jednak zadziałały hormony i Klaudia zauroczyła się. Kamil wcale nie ułatwiał jej sprawy, bo gdy tylko pokłócił się ze swoją dziewczyną zaproponował Klaudii, że mogą spróbować być razem. Trwało to może tydzień, po czym Kamil stwierdził, że on kocha swoją dziewczynę i nie może być z Klaudią, bo traktuje ją jak przyjaciółkę. Pominę już fakt, że Kamil co chwilę kłoci się i godzi ze swoją dziewczyną. Gdy jest z nią pogodzony, unika kontaktu z Klaudią. Często u nas śpi, z Klaudią w jednym łóżku. Nie ma między nimi zbliżeń poza buziakami i przytulaniem. Klaudia wie, że powinna zakończyć tą znajomość, jednak nie ma w sobie tyle silnej woli by to zrobić. Gdy tylko próbowała zacząć z Kamilem na ten temat rozmowę, on twierdził, że nie będzie na takie tematy rozmawiał i temat się ucinał.
Dziś Klaudia przyszła do mnie i powiedziała, że ona musi to zakończyć, bo już nie daje rady, a po chwili z jej ust wydobyły się słowa o tym, że chyba się w nim zakochała i że jest do niego przywiązana, a to skutkuje tym, że ona nie zakończy znajomości.

Błagam Was, pomóżcie.
Ja już nie wiem jakie argumenty stosować by przemówić jej do rozsądku, bo teoretycznie ona wie, że nie powinna już angażować się w te znajomość, a praktycznie wygląda to tak, że robi wszystko na odwrót i tylko cierpi.

Czy jest jakiś sposób by uwolniła się od tego chłopaka...?

Będę niezwykle wdzięczna za pomoc, bo już mam dość patrzenia jak fajna dziewczyna zadręcza się przez frajera, który zakłada chyba swój mini harem.

Pozdrawiam,
Iskierka

PS Wiadomość pisana na szybko w przypływie wkurzenia, przepraszam za wszelkie błędy i małe niejasności. Mam nadzieję, że tyle ile napisałam o tej sytuacji wystarczy by wydać jakiś osąd i zarzucić poradą. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciężki orzech do zgryzienia!

Zmieniłaś chociaż ich imiona?
Fajnie by chyba nie było gdyby sama Twoja kolezankam o tym przeczytała.
Miło że chcesz jej pomoc. Ale każdy uczy się na własnych błędach.

3

Oczywiście, że tak. smile Poza tym koleżanka wie, że napisałam na forum.

4

Pozwolę sobie zacytować coś z książki (bardzo mądrej:)):
1. On ma dziewczynę.
2. Jeśli nie jest cały twój, nadal jest jej.
3.Na świecie są wspaniali, kochający, samotni mężczyźni. Znajdź sobie jedynego.
4.On ma dziewczynę.
5. Nie bądź tą drugą.
6. Dupkę już masz, po co Ci dupek?

Pozdrawiam:)

5

Jestem przeciwnikiem wszelkiego wtrącania się. Jak się dziewczyna sparzy to zapamięta na całe życie.
Widzę jednak jakieś tam rozwiązanie.
Dorwij tego chłopaka, powiedz mu, że jak nie da spokoju Twojej koleżance to powiesz jego dziewczynie co dzieję się za każdym razem gdy się z nią pokłóci. Albo uświadom dziewczynę, od razu, że jej facet ma koło ratunkowe w postaci Twojej koleżanki.
Najlepiej jednak gdyby koleżanka sama się od niego odcięła.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciężki orzech do zgryzienia!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024