co kupic?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: co kupic??

Witam mam dosc powazny problem gdyz moj Tatus za 2 miesiace obchodzi 50 urodziny i zastanawiam sie co mu kupic ale nic konkretnego nie przychodzi mi dp glowy sad dodam,ze jest zawodowam kierowca ciezarowym, zna sie na zartach i ogolnie jest lubiany przez wszystkich smile dodam,ze chce mu kupic cos co bedzie swietna pamiatka...moze byc tez cos praktycznego badz smiesznego...pomozcie prosze...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co kupic??

może ksiazka jaka lubi?

3

tak czyta wojenne i dosc sporo juz przeczytal i boje sie,ze kupie mu ksiazke ktora juz przeczytal sad

4

ale nawet jeśli czytal to fajnie mieć ja na polce

5

Zestaw noży kuchennych.

6

poweim szczerze,ze on nie gotuje a jak juz to bardzo zadko ten pomysl predzej sie przyda na urodziny mamy ale dziekuje :*

7

Zestaw wędkarza?

8

jakis sport uprawia? możesz mu kupić jakiś fajny gadżet sportowy typu okulary na basen czy licznik do roweru?
możesz kupić mu perfumy albo jakis sprzęt do komputera. czym sie interesuje i jaką kwotę planujesz przeznaczyc?

9

Ja bym zamówiła dla niego tort w kształcie ciężarówki lub koła i dała zdjęcie całej rodziny w komplecie smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024