indywidualne ubezpieczenie zus - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » indywidualne ubezpieczenie zus

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: indywidualne ubezpieczenie zus

witam jestem w 8 miesiącu ciąży,mąż stracił pracę a co z tym się wiąże przysługujące mu ubezpieczenie zdrowotne.moje pytanie to
Czy ktoś wie czy jest możliwość opłacania samemu składek na ubezpiecznie w zus? i jaka jest to kwota?
mąż wyjeżdza za granicę i nie ma tu możliwości rejstracji w urzędzie pracy a mnie nikt z brzuchem nie zarejstruje tam.
dzięki za pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: indywidualne ubezpieczenie zus

Teoretycznie kobiety w ciąży mają prawo do bezpłatnej opieki zdrowotnej. Teoretycznie. Możesz też ubezpieczyć się indywidualnie (koszt chyba jakieś 300 zł)

3 Ostatnio edytowany przez AdrianDąbrowski (2013-08-04 22:29:22)

Odp: indywidualne ubezpieczenie zus

Oczywiście jest taka możliwość moja matka jak straciła pracę to umówiła się ze sprzedawcą zawierając układ on dostawał od niej pieniądze i opłacał składki na umowę.
Tak jest najprościej

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » indywidualne ubezpieczenie zus

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024