Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
A jak wam się podoba serial Herosi?? teraz będę oglądać 3 sezon.. początkowo byłam sceptycznie nastawiona do tego serialu, nie bardzo lubie fantastyki etc... ale okazał się naprawdę super...
jakie sa wasze ulubiione postacie?? wątki...??
ktoś się orientuje ile będzie sezonów wogóle????
fani Herosów łączmy się... ![]()
Masz racje Herosi sa niesamowicie wciągającym serialem
jedyny który oglądam .... Jest to trochę taka bajeczka ale ogólnie wciąga niesamowicie ciekawe ile będą to ciągnąć i co jeszce tam wybuchnie
Ta Cheerleaderka jest całkiem fajna
No to prawda...teraz zaczelam ogladac 3 sezon...poki co az tak nie jest wypaśny jak dwa poprzednie ale mimo wszystko ogladam i mi sie podoba ...
to cler ..ja też ja lubię ...
a ty juz oglądałaś 3 sezon??
Herosi strasznie mnie wciągneli i oglądam ich z wypiekami na twarzy czekając co może się zaraz zdarzyć. A jeśli chodzi o mojego ulubionego bohatera to jest nim Peter Petrelli:)
Ostatnio edytowany przez Nola (2009-06-26 14:44:46)
No jestem na 6 odcinku 3 serii i jest coraz ciekawiej że tak powiem ![]()
fajnie by było mieć niektore takie moce.... np czytanie w myslach...albo teleportacja
to by było coś...
nie wspomne juz o wszystkich tych mocach na raz:P