Zawał serca, a pozniejsze zachowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Zawał serca, a pozniejsze zachowanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zawał serca, a pozniejsze zachowanie

Witam, czy ktokolwiek z Was ma w rodzinie osobę, ktora jest po zawale a jej zachowanie diametrycznie sie zmieniło? Chodzi mi o mojego przyszlego teścia, miał zawał serca od tego czasu jest nie do wytrzymania, gnębi teściową, ona jest na wykonczeniu. Nie odzywa sie do niej calymi dniami, a jak ktos przyjdzie jest przykladnym mezem, smieje sie rozmawia. Ona sprzata gotuje stara sie a on robi sobie kanapki bo nie byl w stanie jej powiedziec czy bedzie jadl. Przeraza mnie to wszytsko. Nie mozna z nim porozmawiac, jak ktos mu zwroci uwage to wychodzi i jest jeszcze gorzej, w domu chodza cicho tak zeby go czasem nie urazic. Pomijam fakt ze zawsze wszyscy kolo niego skakali jak sie cos dzialo.. Odwdziecza sie chyba..

Nie wiem czy to charakter , dzialanie jakichs lekow? Ktos mi powiedzial ze po zawale serca ludzie sie zmieniają.

Prosze o radę.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Zawał serca, a pozniejsze zachowanie

Może potrzebna będzie pomoc psychologa? Czy po zawale serca ludzie się zmieniają? Dobre pytanie, z pewnością jest to możliwe. Nie mam jednak w tym względzie żadnego doświadczenia. Moja styczność z zawałami dotyczyła bowiem badań laboratoryjnych.

3

Mercedeska napisał/a:

Witam, czy ktokolwiek z Was ma w rodzinie osobę, ktora jest po zawale a jej zachowanie diametrycznie sie zmieniło?

na szczęście nie mam w rodzinie nikogo takiego,
ale wiem, że jednym z powikłań zawału bywa niedotleienie mózgu skutkujące jego uszkodzeniem, co może prowadzić do rozmaitych, czasem subtelnych, a czasem znacznych zmian w zachowaniu, sposobie myślenia itd.

4

Mirko_81 napisał/a:
Mercedeska napisał/a:

Witam, czy ktokolwiek z Was ma w rodzinie osobę, ktora jest po zawale a jej zachowanie diametrycznie sie zmieniło?

na szczęście nie mam w rodzinie nikogo takiego,
ale wiem, że jednym z powikłań zawału bywa niedotleienie mózgu skutkujące jego uszkodzeniem, co może prowadzić do rozmaitych, czasem subtelnych, a czasem znacznych zmian w zachowaniu, sposobie myślenia itd.

Dziekuje Ci, poczytam na ten temat, on nie stracil przytomnosci sama go zawozilam do szpitala byl swiadomy, ale uwierzcie mi ze czlowiek zmienil sie nie do poznania. Myslalam ze sie opamieta ale tylko szuka punktu zaczepienia a domownicy chodza jak na szpilkach... Dodam ze mamy miec wesele za rowny rok, jak mu nie przejdzie i bedzie tak cyrkowal to nie wiem co bedzie hmm

Psycholog, mysle ze nie pojdzie, myslalam zeby porozmawiac z jego kardiologiem. Przesledzic skutki uboczne leków.

Mercedesko to dobry pomysł. Też się nad tym zastanawiałem. W każdej ulotce dołączonej do leku, znajdziesz jego skutki uboczne, interakcje z innymi medykamentami etc.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Zawał serca, a pozniejsze zachowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024