Klips do przycinania włosów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Klips do przycinania włosów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-07-19 14:39:15)

Temat: Klips do przycinania włosów

Ostatnio natknęłam się na takie cudo przeglądając internet .

link usunięty
Wydaje się fajne tylko zastanawia mnie faktycznie na ile jest przydatne i czy faktycznie tak dobrze sie sprawdza. Co o tym myślicie?

Proszę, zapoznaj się z regulaminem Forum. Wstawianie linków jest zabronione (pkt. 11).
Moderatorka Wielokropek

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Klips do przycinania włosów

Ale co ten gadzet robi, czego nie mógłby zrobić grzebień?

3

Z tego co pokazuje filmik jest to klips i zapinasz go nie muszac sie martwic troche o to że się przesunie. Tak patrzyłam że utrzymuje włosy  w takim miejscu jak sie same ukladają co chyba trudniejsze byłoby grzebieniem. Myślisz ze to niepotrzebny gadzet ?

4

Takie klipsy to ja mam w kuchni do zamykania torebek z makaronem itp. tongue Serio, myślę, że zupełnie zbędny gadzet.

5

Tez mi sie z tym skojarzylo ;P A patrzylas te filmiki ?

6

Ano, na jeden, bo nudne są wink  ale po nim nadal nie widzę powodów do zachwytu. Nie wiem ile taki klips kosztuje, ale pewnie nie mało. Za połowę tej ceny odstąpie Ci moje dwa kuchenne. Chcesz? big_smile Ładne, kolorowe są!

7

Kuchenne mam big_smile Ale dzieki że chcialaś się poświecić wink No ja przejrzałam kilka tych  filmików i myślę że grzebień to jednak za mało ale ten nie wiem czy bym się na taka zabawkę skusiła. Faktycznie ciekawe jaki jest koszt

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Klips do przycinania włosów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024