jak sobie poradzic z zazdrością ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » jak sobie poradzic z zazdrością ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: jak sobie poradzic z zazdrością ?

jestem strasznie zazdrosna o chłopaka, kiedyś po pojaku i naszej kłotni całował się z inną, ale to wyjaśniliśmy, wybaczyłam, on sie stara. a ja mimo to mu nie ufam, nawet przy mnie jak jest po prostu mily dla jakiejs dziewczyny potrafię sie obrazić, powiedzieć że tylko podrywa inne. zle sie ztym czuje, on niedlugo wyjedzie na 5 dni i nie wiem jak wtedy poradzę sobie zzadrością ...

Zobacz podobne tematy :
Odp: jak sobie poradzic z zazdrością ?

Zawiódł twoje zaufanie. Twoja reakcja jest normalna. Dlaczego to ty masz walczyć sama ze sobą? Zaufanie to bardzo delikatna sprawa. Ktoś to nie dba o to by było nie zasługuje na miłość. Nie znam sposobów odzyskania zaufania. To jest trucizna, która zawsze już będzie trawić od wewnątrz. Albo się z tym pogodzisz i nigdy nie będziesz wspominać albo.... związek będzie się psuł aż któregoś dnia czara goryczy się przeleje. Wszystko zależy od charakteru - którą drogę wybierzesz.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » jak sobie poradzic z zazdrością ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024