Jak odczytać wynik testu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jak odczytać wynik testu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez lusiaa (2009-06-23 21:31:13)

Temat: Jak odczytać wynik testu?

zrobiłam test i nie wiem jak go odczytac, przy T .. nie jestem w stanie określić, patrząc z daleka na test nic nie widac.. ale gdy sie blizej przyjrzeć jest tam delikatnie różowa cieniutka kreseczka.. prawie niewidoczna..
moze któraś z was miała taki przypadek..
kupiłam dobry test, nazywa sie chyba bobotest czy cos takiego, nie wiem czy mam go powtórzyc..
no nie wiem moze mi sie wydaje, ale mój mąż też twierdzi ze jest tam prawie niewidoczna kreseczka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak odczytać wynik testu?

Możliwe, że oboje widzicie coś, co chcieliyście zobaczyć  smile
Radziałbym wykonać jeszcze jeden test, który potwierdzi to, co chcecie ujżeć smile:):):)

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

3

Ja bym na twoim miejscu zrobila drugi test, skoro nie jestes pewna.

4

Witam.Jeśli dziewczyna współżyła w czasie 20-23 styczeń czy to możliwe żeby test wyszedł Jej pozytywny ok 6 lutego?Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi kogoś kto się na tym naprawdę zna.Bardzo proszę.

5

lusia  ja miałam taka sytuacje moja druga kreska była tak blada że ledwo można ją zauważyć było.
No ale była. po jakimś czasie zrobiłam drugi i była bardziej widoczna. Może to dopiero wczesne początki są.

6 Ostatnio edytowany przez mika84 (2011-03-01 09:53:51)

Lusiaa, ja również tak miałam, na początku wyszła ledwo widoczna druga kreseczka, więc myślałam, że to napewno nie jest ciąża. Po paru dniach powtórzyłam test i to samo - znów słabiusieńka druga kreseczka. Dopiero za trzecim razem, wyszła mocniejsza krecha i już miałam 100% pewność, ze zostanę mamą.
Tak, że powtórz test po paru dniach i zauważ, czy powiększa się druga kreska.
Pozdrawiam smile

7

witaj, ja też coś takiego miałam w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam i była bladziutka ledwo dostrzegalna , al była za kilka dni powtórzyłam test i była mocniejsza teraz jestem mamą dwu letniej córeczki gratuluje dwóch kreseczek będzie dobrze

8

post dodany 23.06.2009 a wy teraz odpisujecie;)

9

powtórz test. najlepiej kup innej firmy.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Jak odczytać wynik testu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024