zrobiłam test i nie wiem jak go odczytac, przy T .. nie jestem w stanie określić, patrząc z daleka na test nic nie widac.. ale gdy sie blizej przyjrzeć jest tam delikatnie różowa cieniutka kreseczka.. prawie niewidoczna..
moze któraś z was miała taki przypadek..
kupiłam dobry test, nazywa sie chyba bobotest czy cos takiego, nie wiem czy mam go powtórzyc..
no nie wiem moze mi sie wydaje, ale mój mąż też twierdzi ze jest tam prawie niewidoczna kreseczka
1 2009-06-23 21:21:00 Ostatnio edytowany przez lusiaa (2009-06-23 21:31:13)
Możliwe, że oboje widzicie coś, co chcieliyście zobaczyć
Radziałbym wykonać jeszcze jeden test, który potwierdzi to, co chcecie ujżeć
:):):)
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Ja bym na twoim miejscu zrobila drugi test, skoro nie jestes pewna.
Witam.Jeśli dziewczyna współżyła w czasie 20-23 styczeń czy to możliwe żeby test wyszedł Jej pozytywny ok 6 lutego?Bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi kogoś kto się na tym naprawdę zna.Bardzo proszę.
lusia ja miałam taka sytuacje moja druga kreska była tak blada że ledwo można ją zauważyć było.
No ale była. po jakimś czasie zrobiłam drugi i była bardziej widoczna. Może to dopiero wczesne początki są.
6 2011-03-01 09:53:12 Ostatnio edytowany przez mika84 (2011-03-01 09:53:51)
Lusiaa, ja również tak miałam, na początku wyszła ledwo widoczna druga kreseczka, więc myślałam, że to napewno nie jest ciąża. Po paru dniach powtórzyłam test i to samo - znów słabiusieńka druga kreseczka. Dopiero za trzecim razem, wyszła mocniejsza krecha i już miałam 100% pewność, ze zostanę mamą.
Tak, że powtórz test po paru dniach i zauważ, czy powiększa się druga kreska.
Pozdrawiam ![]()
witaj, ja też coś takiego miałam w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam i była bladziutka ledwo dostrzegalna , al była za kilka dni powtórzyłam test i była mocniejsza teraz jestem mamą dwu letniej córeczki gratuluje dwóch kreseczek będzie dobrze
post dodany 23.06.2009 a wy teraz odpisujecie;)
powtórz test. najlepiej kup innej firmy.