Jestem z dziewczyna już ponad rok . Od miesiąca się kłócimy totalnie o wszystko
Dzisiaj już się tak pokłócilismy ze zerwalismy wyrzucila mnie z domu ( powod po obojga stronach ) nie wytrzymalem wyszedlem chociaz
zwykle tego nie robie i zawsze sie godzimy po klotni . Pisala do mnie dzwonila poszedlem na piwo z kumplami ...
Zadzwonila do moich rodzicow ze jestem na dzialce i ze wroce tak pijany bla bla bla ze moja mama sie przestraszyla i kazala mi wrocic do domu dowiedzialem sie od niej tego ... Po tym jak wrocilem do domu caly czas do mnei dzwonila niby z pretensjami ale chciala sie pogodzic ja tego nie chcialem chcialem sie rozstac bo jednak jak sie rozstalismy bylo mi troche przykro ale ulzylo mi teraz tez wydzwania chce rozmawiac itp ja nie wiem czy chce z nia byc wiele zlego przez nia mi sie stalo ... Z drugiej strony cos czuje do niej ale nie wiem czy jeszcze ja kocham po tych wszystkich slowach ktore uslyszlaem przez ostatni miesiac . Nie wiem co robic 29 jedziemy na wyjazd wakacyjny nad jezioro ze znajomymi i zastanawiam sie czy to on pomoze czy to pogorszy sytuacje i zepsujemy wyjazd znajomym sobie i nasz zwiazek. Czuje troche tez ze sie dusze codziennie sie spotykamy ale jak jade do niej to czuje ze to juz nie to samo co bylo kiedys przyjezdzam do niej i czesto chce wczesniej jechac do domu ... Co mam zrobic nie chce jej zostawiac bo cos do niej czuje a z drugiej strony dusze sie ...
1 2013-07-15 22:41:42 Ostatnio edytowany przez redmac (2013-07-15 22:45:21)
Dobry seks zamiast wyjścia z domu po każdej kłótni.
Jeżeli czujesz, że to nie to samo co kiedyś i nie jesteś pewien swoich uczuć to powinieneś rozważyć kwestię rozstania. Zachowania twojej dziewczyny nie sprawią że twoje wątpliwości co do waszego związku znikną zapewne je tylko pogłębią.
Powiedz jej, że chcesz przemyśleć sprawy. Odsepruj się na trochę i daj sobie czas. Zastanów się spokojnie nad tym wszystkim bez codziennych spotkań.
Dobry seks zamiast wyjścia z domu po każdej kłótni.
To nie rozwiązuje sprawy.
Oni kłócą się od miesiąca i dlatego powinni porozmawiać co ich boli, co im przeszkadza i czego oczekują w związku.
Kłótnie są na jakimś tle a seks nie jest lekarstwem na wszystko.