Dyskotekowe pocałunki! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dyskotekowe pocałunki!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 32 ]

Temat: Dyskotekowe pocałunki!

Witajcie Kobietki !

MAm takie pytanko, a mianowicie, CZY też całowałyście sie na dyskotece?
byłam w piatek na imprezie i poznałam przesympatycznego chłopaka, wiadomo jak każdy byliśmy po alkoholu, ale BEZ PRZESADY !
pół imprezy przetańczyliśmy razem, były momenty gdzie siedzieliśmy i rozmawialiśmy o swoich zainteresowanich itp. Pisze wiersze i lubi grać w szachy. Kiedy spytał sie czy będę n a woostocku, ja że tak- wziął mój nr ( jednakże ja mu powiedziałam, żeby odezwał się na nast dzień, bo teraz mam zablokowany) potem wziął maila, bo miał wysłać mi jakiś swój wiersz(kocham poezje).

kiedy tańczyliśmy próbował pocałowac, jednakże ja odwracałam głowie. Jednakże kiedy się żegnaliśmy, pocałowaliśmy się, i to nie był już buziak w policzek........

i teraz mija drugi dzień a tu ani smsa, ani wiersza. a pozostały tylko wyrzuty sumienia, ze zrobiłam z siebie niewiadomo kogo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dyskotekowe pocałunki!

ile masz lat? drugi dzień to nie jest wieczność przecież. Poza tym buziak to też nie wiadomo co

mam 20 lat

4

nie przejmuj się, dyskoteka jest po to, żeby się bawić wink

niby tak, dziekuje! Ale też chyba nie po to by czekać na telefon od nieznajomego ???

6

jak czytam takie durne posty to mi sie noz w kieszeni otwiera to było logiczne ze jak koles dostanie co chce to cie oleje dobrze ze sie jeszcze z nim w kiblu nie bzyknelas koles mogl ci naopowiadac tylko ze pisze wiersze i jest bog wie jaki zajebisty zeby ci zainponowac a tu glupi uwierzylas, dorosnij

debby1234 napisał/a:

jak czytam takie durne posty to mi sie noz w kieszeni otwiera to było logiczne ze jak koles dostanie co chce to cie oleje dobrze ze sie jeszcze z nim w kiblu nie bzyknelas koles mogl ci naopowiadac tylko ze pisze wiersze i jest bog wie jaki zajebisty zeby ci zainponowac a tu glupi uwierzylas, dorosnij

dla Ciebie durny post dla innych powód do przejmowania się.. ? więc prosze o wyrozmiałośc! nie napisałam tego tutaj, by zostać ośmieszona itd tylko o SZCZERĄ opinie, bo może ktoś też był w takiej sytuacji.

8

no to wlasnie taka opinie ode mnie dostalas. tylko naiwne 16 latki sie caluja na dyskotekach a potem placza ze sie facet nie odzywa.

9

oj nieprawda, w każdym wieku tak się dzieje, ale nie można tego traktować poważnie i się przejmować

10

debby1234 napisał/a:

no to wlasnie taka opinie ode mnie dostalas. tylko naiwne 16 latki sie caluja na dyskotekach a potem placza ze sie facet nie odzywa.

Nie oceniaj tak od razu i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Całowanie się po toaletach i nie wiadomo co jeszcze, to jedna sprawa, a pocałowanie chłopaka, z którym fajnie bawiło się cały wieczór i który się nam podoba, to zupełnie co innego.
Autorka nie zrobiła ani nic głupiego, ani nic złego.
Wspólny taniec, rozmowy, pocałunek... to bardzo mile spędzony wieczór. Wymieniliście się numerami, obiecał się odezwać... może to zrobi. Jednak nie przejmowałabym się, gdyby tak się nie stało. Pewnie że szkoda, ale niestety tak też się zdarza i to często.

11

dyskoteki rządzą się swoimi prawami, to że obiecywał że się odezwie to wcale nie znaczy, że tak będzie... A buziakiem się nie przejmuj, nie stało się nic złego. I przestań myśleć o tym, jeśli się odezwie to się miło zaskoczysz, a jeśli nie - to trudno.

12

Pewnie, że kiedyś się całowałam na dyskotece ale to było dawno temu smile... Ja nie widzę w tym nic złego. Uległaś chwili i tyle. Odezwie się jeżeli nie zgubił gdzieś kartki z twoim namiarem...bądź cierpliwa smile

ten numer ma zapisany w telefonie. Sama mu pisałam. Chyba jednak nie wpadłam mu w oko ... sad

14

netkobietkanetkobietka napisał/a:

ten numer ma zapisany w telefonie. Sama mu pisałam. Chyba jednak nie wpadłam mu w oko ... sad

Może wpadłaś, może nie. Wszystko się okaże. Jednak nigdy nie można się "zbyt entuzjastycznie" nastawiać, jeśli chodzi o "imprezowe znajomości". Atmosfera klubu sprzyja zapoznawaniu nowych osób. Niestety nie wszystkie trwają dalej...gdy noc się skończy. Pomyśl o tym, jako o mile spędzonym wieczorze.

15 Ostatnio edytowany przez ziemniaczana (2013-07-15 10:51:29)

Mówcie co chcecie, dla mnie dyskoteka to nie jest miejsce na spotkanie "milosci zycia" tongue
Ludzie tam po prostu chodzą się pobawić, branie wszystkiego na serio nie jest wskazane.

Na pewno też, uważam że nie można traktować zobowiązująco jednego pocałunku. Pomijając okoliczności, weż pod uwagę że wszystko działo się po alkoholu.

Ale juz nie potępiając chłopaka, może źle zapisał nr?
A może dla niego to  po prostu była tylko kolejna dziewczyna poznana na baletach smile

I wybacz odnoszę wrażenie, ale chyba nie za dobrze u Ciebie z samooceną skoro tak to przeżywasz smile
Nie przejmuj się i na nic nie nastawiaj, ani negatywnie ani za bardzo optymistycznie.
Odezwie się to się odezwie, nie to nie.

A co do mnie - nie nigdy nie caluję się z przypadkowymi facetami.

16

Według mnie ciężko spotkać na dyskotece kogoś z kim można byłoby stworzyć coś na poważnie. ( Pewnie zdarzają się jakieś wyjątki ale chyba rzadko tongue) Nie przejmuj się tym, że się nie odezwał - widocznie nie był Ciebie wart. A to, że się z nim całowałaś to nic złego. Nie zamartwiaj się, będzie dobrze big_smile

17

może był tak pijany , że nie pamięta ? wink
ja miałam taką sytuacje, i dodatkowo jak głupia odezwałam się pierwsza... wymieniliśmy kilka SMSów i cisza w eterze, więc bez alko zainteresowany nie był wink

Dyskoteka to zabawa

a wiec tak o dziwo odezwal sie !!! wczoraj. Jednak zauwazyłam ze za miły to on nie jest np w takich pierdołach jak konto na fb, zapytałam sie jego czy ma (bo piszemy maile, a przez fb mozna lepiej sie dogadac) a on odpowiedział: że z łatwoscia go moge znalezc. i co mam mu teraz wysyłac zaproszenie(bo widzialam wczesniej ze  ma, ale zeby nie bylo, ze go szukalam juz w pierwszy dzien po poznaniu spytałam sie jego)

20

niektórzy chłopcy stosują metodę 'jak nie odezwę się za szybko to się stęskni' więc bym się nie przejmowała. widzisz odezwał się i po co było panikować. a skoro chcesz mieć z nim kontakt na ..fb .... to go poszukaj i zaproś co to za halo.

21

Nie całuje się na dyskotekach bo Bóg wie czym się można zarazić od nieznajomych facetów.. np. HBV i setki innych..

Swoją drogą. wysłałam mu te zaproszenie, wczoraj nie odzywał się to postanowiłam tym razem JA napisze pierwsza i tak pisaliśmy.. ale jakoś rozmowa nie  kleiła się, tzn nie wiem czy on jest zainteresowany.. chyba jednak nie

cóż.... nie wiem czemu faceci, którzy podobają się mi - to nieodwzajemnione uczucie

23

Jak się nie klei i nie jest zainteresowany to nie , proste.
Nie wiem po co się zadręczasz. Jeśli facet dążył do pocałunku ( i go 'dostał') to raczej nie był ciekaw jaka jesteś:) Odezwał się, bo może stwierdził ,że może liczyć na coś jeszcze.
Daj sobie spokój:)

zadręczam się bo czuje się jakbym dostała kosza, a on bardzo mi się spodobał wręcz po jednej imprezie po tym pocałunku, rozmowie, tańcu zauroczył. nigdy tak nie czułam się jak z kimś tańczyłam jak z nim..

25

Zdarza się, nie myśl już tak o nim bo się zaraz zakochasz. Gdyby naprawdę zależało mu na tobie to by się odezwał z samego rana po imprezie (wiem ze swojego przykładu). Moim zdaniem powinnaś iść na kolejną imprezę poznać kogoś nowego tylko pamiętając o tym żeby się znowu w kimś nie zauroczyć.

czarna169 napisał/a:

Zdarza się, nie myśl już tak o nim bo się zaraz zakochasz. Gdyby naprawdę zależało mu na tobie to by się odezwał z samego rana po imprezie (wiem ze swojego przykładu). Moim zdaniem powinnaś iść na kolejną imprezę poznać kogoś nowego tylko pamiętając o tym żeby się znowu w kimś nie zauroczyć.

odezwal się z saego rano ? A jak się zakończyła Twoja sytuacja? Byliście ze sobą? czy tylko na pisaniu się skończyło

27

Ale czego Ty się spodziewałaś?
Widziałaś do czego dąży , przystałaś na to.
Potańczyliście, pozwoliłaś na pocałunki.
Widział Cię raz, po pijaku na imprezie.
Odezwał się jak już mu się zachciało.
Nie sprawia wrażenia zainteresowanego.
Sprawa prosta.

28

co prawda taką sytuację miałam dwa razy w życiu raz gdy miałam 15 lat poznałam chłopaka na imprezie (moja pierwsza miłość, pierwszy pocałunek:-)) chłopak odezwał się z samego rana po imprezie, spotykaliśmy się  kilka miesiecy. Potem podobnie było z moim obecnym chłopakiem z którym jestem do dziś również smsy z samego rana (gwarancją zainteresowania z ich strony).

ananaasowa_ napisał/a:

Ale czego Ty się spodziewałaś?
Widziałaś do czego dąży , przystałaś na to.
Potańczyliście, pozwoliłaś na pocałunki.
Widział Cię raz, po pijaku na imprezie.
Odezwał się jak już mu się zachciało.
Nie sprawia wrażenia zainteresowanego.
Sprawa prosta.

masz rację. jednak po co brał mój nr? bo mail był po to by wysłać wiersz. jednak nr po to bo jak się dowiedział, że będę na woodstocku(ogólnopolska impreza) powiedział: to tam się na pewno zobaczyymy i wziął..

Faceci

30

Doszukujesz się jakiejś ukrytej 'głębi' w jego zachowaniu z imprezy na której był pijany a nie widzisz tego co Ci daje do zrozumienia kiedy jest już trzeźwy?
Nie jest zainteresowany

ananaasowa_ napisał/a:

Doszukujesz się jakiejś ukrytej 'głębi' w jego zachowaniu z imprezy na której był pijany a nie widzisz tego co Ci daje do zrozumienia kiedy jest już trzeźwy?
Nie jest zainteresowany

jak dobrze usłyszeć taką szczerą do bólu odpowiedź

Posty [ 32 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dyskotekowe pocałunki!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024