hej, znacie może jakiś stosunkowo dobry i tani hotel w Paryżu? najlepiej w okolicach centrum. mam pojechać w pewnej sprawie na weekend i chciałabym się stosunkowo tanio ale też w miarę wygodnie przenocować a nigdy tam nie byłam, więc się nawet nie orientuje..
Pracuje w orbisie, wiec mam cynk, że 26-29.06 będziemy mieli gigantyczną promocje na pokoje hotelowe, do 70% zniżki, od klasy ekonomicznej po czterogwiazdkowe pokoje. Tyle, że bedzie trzeba sie w ciagu tych paru dni zdecydować, bo można będzie rezerwacje robić do 29.06 włącznie. Jak chcesz moge dać ci znać jak będę wiedziała więcej.
moi rodzice czesto jezdza do paryza na zakupy i hotel zawsze zalatwaja na miejscu i nigdy nie mieli problemu ze znalezieniem czegos taniego ![]()
jeżeli mowa o tej promocji letnia sensacja Orbisu, to fajna jest tylko trzeba się szybko zdecydować i nie wiadomo (bo na stronie nie piszą), czy obowiązuje też poza Polską? mam nadzieje jakby co, że w Paryżu nie jest tak jak w niektórych miastach we Francji, że się porozumieć po angielsku nie można tylko po francusku.. bo ja po francusku to tylko bonjour, je m'appelle biedronka, ou revoir ![]()
hmmm... ciekawa sprawa. jeśli pokój można wynająć juz od 79 złotych, to chyba warto się zainteresować. Z tego co w necie czytam, to 150 tys. pokoi jest do wynajęcia, wiec cena za pokój przy takiej ilości jest realna. tylko szkoda właśnie, że jeszcze nic nie wiadomo o miastach, ale ja jestem jedną z tych co zaspały przy organizacji wakacji, więc chyba się zainteresuje. A nuż się jakąś może wycieczkę po Polsce w tym roku zorganizuje?