Ceny Hoteli - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Ceny Hoteli

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Ceny Hoteli

hej, znacie może jakiś stosunkowo dobry i tani hotel w Paryżu? najlepiej w okolicach centrum. mam pojechać w pewnej sprawie na weekend i chciałabym się stosunkowo tanio ale też w miarę wygodnie przenocować a nigdy tam nie byłam, więc się nawet nie orientuje..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ceny Hoteli

Pracuje w orbisie, wiec mam cynk, że 26-29.06 będziemy mieli gigantyczną promocje na pokoje hotelowe, do 70% zniżki, od klasy ekonomicznej po czterogwiazdkowe pokoje. Tyle, że bedzie trzeba sie w ciagu tych paru dni zdecydować, bo można będzie rezerwacje robić do 29.06 włącznie. Jak chcesz moge dać ci znać jak będę wiedziała więcej.

3

moi rodzice czesto jezdza do paryza na zakupy i hotel zawsze zalatwaja na miejscu i nigdy nie mieli problemu ze znalezieniem czegos taniego wink

jeżeli mowa o tej promocji letnia sensacja Orbisu, to fajna jest tylko trzeba się szybko zdecydować i nie wiadomo (bo na stronie nie piszą), czy obowiązuje też poza Polską? mam nadzieje jakby co, że w Paryżu nie jest tak jak w niektórych miastach we Francji, że się porozumieć po angielsku nie można tylko po francusku.. bo ja po francusku to tylko bonjour, je m'appelle biedronka, ou revoir wink

5

hmmm... ciekawa sprawa. jeśli pokój można wynająć juz od 79 złotych, to chyba warto się zainteresować. Z tego co w necie czytam, to 150 tys. pokoi jest do wynajęcia, wiec cena za pokój przy takiej ilości jest realna. tylko szkoda właśnie, że jeszcze nic nie wiadomo o miastach, ale ja jestem jedną z tych co zaspały przy organizacji wakacji, więc chyba się zainteresuje. A nuż się jakąś może wycieczkę po Polsce w tym roku zorganizuje?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Ceny Hoteli

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024