Dwa miesiące temu zerwałam z moim chłopakiem. Ale przed zerwaniem przedstawił mi swojego kuzyna. I okazał sie boski. Przystojny,wysoki,ciemna karnacja, śliczny usmiech:)) I było by wszystko super gdyby nie to że mój były naopowiadał mu strasznych kłamst o mnie. I teraz on teraz w ogóle nie oddzywał sie do mnie bo akurat mieszka za granica. Wiec dałam sobie z nim spokój. Wkońcu nie bede go błagała żeby utrzymywał ze mna kontakt. Ale wiem że on chciał ze mna spróbować sie zwiazać bo mi to powiedział ale przez mojego byłego on urwał kontakt. Ostatnio zainteresował sie mna moj sasiad. Super chłopak tylko ze 12 lat starszy. Również przystojny i super nam sie gada. Nawet kilka razy spotkalismy sie i było super i zaczeło mi zalezec jemu zreszta tez. I nawet chciała bym z nim spróbowac:) Ale wczoraj odezwał sie kuzyn byłego......... I sama nie wiem co robic. Nie chce nikogo zranić ale chce byc szcześliwa.
Witam Cię serdecznie Gaaabusiu!!!!
Wiesz Twój problem jest troszkę skomplikowany.Przede wszystkim powinnaś sama zastanowić się czego tak naprawdę oczekujesz!!!!Bo miłość to nie konkurs piękności, tylko poważna sprawa!!!
Poznaj każdego z nich abyś była pewna który może być tym jedynym wymarzonym!!!!I żebyś mogła być pewna czego każdy z nich oczekuje od Ciebie.
Witaj Gaaabusiu na naszym forum. ![]()
Bardzo szybko zmieniasz upodobania. Każdy poznany przez Ciebie chłopak jest super i od razu staje się kandydatem na tego, z którym chcesz być?? Rozważ, co tak naprawdę pociąga Cię w wymienionych facetach, a czego Ty oczekujesz od mężczyzny. Czy nie jest tak, że raz interesujesz się kuzynem byłego, raz sąsiadem, nie wspomnę o byłym, z którym dopiero co zerwałaś...więc może jest tak, że masz silną potrzebę bycia z kimś i każdy, kto się Tobą zainteresuje jest super??
salomea ma rację.Nie ocenia się towaru po opakowaniu,tylko po tym co jest w środku...Nie zawsze droższy musi być lepszy...Sama musisz zdecydować z którym chcesz być,przy którym czujesz się lepiej...Życzę słusznej i dobrej decyzji dla ciebie...
"I okazał sie boski. Przystojny,wysoki,ciemna karnacja, śliczny usmiech:)), Super chłopak tylko ze 12 lat starszy. Również przystojny i super nam sie gada. "
Wszytko super ale może daj sobie troche czasu... no ja nie wiem tak z kwiatka na kwiatek? Tu sąsiad tam kuzyn, młoda zapewne jestes i nie wiesz jeszcze czego chcesz od życia ale może troche przystopuj bo nie opakowanie ważne jest i ta boskośc a to co facet w głowie ma.
Twoje podejście sugeruje pewną niedojrzałość, poza tym najważniejszy jest wygląd faceta a nie jego wnętrze.. wg mnie powinnaś na jakiś czas dać sobie spoój z jakimikolwiek związkami, o ile można je tak nazwać.. zastanów się nad sobą, zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzję.. to najlepsze co możesz zrobić dla siebie.
Gaaabusia ile masz lat napisz nam coś o sobie...
hmm no dla mnie tez niedojrzałosc rzuciła sie w oczy....
ja na twoim miejscu zrywając z byłym zerwałabym tez kontakty z jego rodziną...troche to dziwne nie sądzisz?? tym bardziej ze on mieszka za granica??! po co Ci to?? zeby sie potem kuzyni wzajemnie wymieniali doswiadczeniami....Jaka jestes/ byłas w łózku czy cos? jak całowałas co mówiłas? i smiali sie z Ciebie?? daj sobie spokój z kuzynem...
ja miałam podobną historie zerwałam z chłopakiem a kręcił sie koło mnie jego kuzyn i naprawde fantastyczny facet ale co z tego? powiedziałam ze nie chce widziec byłego a jak widze kuzyna to zawsze i były gdzies sie tam plącze....poza tym znałam rodzine swego byłego i raczej kiepsko bym sie czuła wiedzac ze jego rodzina wie ze " przeszłam z reki do ręki" - brzydkie okreslenie ale nic mi do głowy nie przyszło lepszego
Nie lepiej zacząc cos nowego z czystą kartą??
Po przeczytaniu tych wszystkich komentarzy jakoś inaczej popatrze na to Wszystko. No fakt jestem młoda i może faktycznie nie wiem co chce. A co do wypowiedzi "Desire 1987" masz racje. Całkowita racje. Dzieki wielkie za te słowa wszystkim. Można określić to jako zimny prysznic.
miło ze mogłam pomóc:) zawsze do usług:)
Gaaabusia i tak trzymaj, czasami bardzo pomocna jest taka "terapia wstrząsowa".
I bardzo pomagaja takie komentarze osób nieznanych które nie beda owijać tylko powiedza prosto z mostu co myśla. I to było mi potrzebne:)