Gdzie mogę przegrać vhs na dvd w ładnej okładce ? Rocznica Ślubu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Gdzie mogę przegrać vhs na dvd w ładnej okładce ? Rocznica Ślubu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Gdzie mogę przegrać vhs na dvd w ładnej okładce ? Rocznica Ślubu

Witam
Nie wiem czy w dobrej zakładce forum piszę, ale wybaczcie, jestem nowa smile
Szukam firmy która przegrywa VHS na DVD ale w takim dużym pudełku i z ładną płytą w środku, tak jak płyty DVD w sklepach. Ostatnio wpadła mi w ręce płyta ślubu rodziców, za miesiąc będą obchodzić 25 lecie ślubu i właśnie myślałam aby zrobić im taką niespodziankę i przypomnieć tą cudowną chwilę smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie mogę przegrać vhs na dvd w ładnej okładce ? Rocznica Ślubu

Kebrien  nie mogę tu wstawiać linków ale jak chcesz wyśle ci na email. Firma ta niezależnie od długości filmu na kasecie płacisz jedną cene 20 zł.

Za małą dopłata masz kopie plus pudełko z piękną okładką .

Wyśle ci na email link.

3

Odp: Gdzie mogę przegrać vhs na dvd w ładnej okładce ? Rocznica Ślubu

Mogę Ci polecić firmę vhs24.pl, działają na terenie całego kraju. Za całą kasetę biorą 15 zł, niezależnie od długości, w galerii na ich stronie internetowej możesz obejrzeć efekty ich działań smile Przegrywałam u Nich kasetę z Komunii mojej córy w takiej okładce i mogę przyznać że pięknie to wygląda - jak płyta DVD ze sklepu - przegranie kasety w tej okładce to 25 zł i ja i córa jesteśmy zadowolone, a to najważniejsze smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Gdzie mogę przegrać vhs na dvd w ładnej okładce ? Rocznica Ślubu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024