Typowy podrywacz? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Typowy podrywacz?

Czesc. Od pewnego czasu spotykam sie z pewnym chlopakiem. Jest on przystojny, bardzo inteligentny. Na początku nie chcialam sie z nim spotykac bo kazdy mowi, ze to typowy kobieciarz, podrywacz. Sam powiedzial mi, ze tak jest, tzn., ze bylo i, ze dla mnie moglby sie zmienic. Mial bardzo duzo dziewczyn, byly to krotkie "zwiazki", chodzilo mu tylko o seks. Spotykamy się coraz czesciej, codziennie piszemy, jestesmy blisko. Ale ciagle mowi o tym jaki on jest przystojny, fajny, jakie ma powodzenie, jak moglby miec kazda. Wczoraj zapytalam o dziewczyne jego przyjaciela. Powiedzial, ze jest bardziej w niego wpatrzona niz w tego przyjaciela, "bo w niego jest wpatrzona kazda, on kazda moglby miec, jest madry i przystojny, zawsze ma powodzenie". Ciagle tego slucham, ciagle. Moglabym go kopnac w tylek gdyby nie fakt, ze zakochalam sie w nim. Powiedzialam mu, ze nie chce ciagle tego sluchac itp. On powiedzial, ze przesadzam i ze przeciez nie zaprzecze, ze nie ma powodzenia. Nie wiem dziewczyny. Co byscie zrobily na moim miejscu? Brnely w to dalej?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Typowy podrywacz?

Odkochaj się. Chyba, że lubisz cierpieć? A on skoro na wstępie ma takie podejście, nic dobrego z tego nie będzie. Jest próżniakiem i kobieciarzem. Jeśli facet opowiada Tobie o innych tzn., że nie jest Ciebie wart.

3

Jeżeli chcesz tego słuchać dalej jaki on jest wspaniały i zapewne w niedługim czasie doświadczyć nie tylko słuchania to brnij w to dalej.
Nie wiem, może ja jestem już z innego pokolenia, ale dla mnie jak mężczyźnie naprawdę zależy na kobiecie, to ona przysłania mu cały świat niewieści i poza nią nie widzi żadnej. W miarę upływu czasu oczywiście zauważa, że są tez inne kobiety...

4

Nie brnęłabym w to dalej. To zwykły zapatrzony w siebie zarozumialec. Co zrobisz jak zaangażujesz się bardziej, a on znajdzie kolejną "zapatrzoną"? Nie zaczynałabym nawet z takim chłopakiem. A już na pewno bym powiedziała, że jeśli się nie zmieni, to między nami koniec... nie ważne że on taki "przystojny i może mieć każdą", bo ja nie jestem "każda".
Jednak szczerze wątpię w naglą zmianę...

5

Jeden taki tekst bym zniosła. Po drugim znikłabym z jego horyzontu, żeby mu udowodnić, że jednak nie może mieć każdej.

Nie zachowuj się tak jak sugeruje Twój nick i daruj go sobie...

6

ha ha ale dupek. w czym Ty sie zakochalś? co on takiego zrobil dla Ciebie ze juz sie zakochalas? ja po takim glupim gadaniu nawet nie mialabym ochoty się z nim spotykać a Ty juz sie zakochalaś ?

jeśli dopiero co się zaczeliście spotykać to nie brnij w to. na pewno nie wyjdzie z tego nic dobrego i za kilka postów napiszesz jaka jesteś nieszczęśliwa i dołączysz do wątków o zdradach smile

7

uciekłabym czym prędzej smile

8

Hej,

Też bym się w to nie pakowała to jakiś facet zapatrzony w siebie nic z tego nie będzie, daj sobie z nim spokój i nie trać czasu. Trzymaj się, Pozdrawiam smile

9

On jest typowym narcyzem i raczej kocha tylko siebie. Raczej mu te podrywanie dziewczyn nie minie skoro mówi jak to każda na niego leci. Ja bym nie zniosła takich tekstów. Uciekaj od niego bo on ci raczej szczęścia nie da tylko łzy.

10

Droga autorko wątku, mam wrażenie, ze Twój nick w jakiś sposób obrazuje Twoje podejście do związków i zycia, albo ...działasz tu, na Forum, by siac ferment smile
Wszystkim udzielającym sie sugeruję przejrzenie dorobku autorki (choćby "Seks oralny a rutyna") by mieli obraz osoby podnoszącej obecny temat. Mógłby być ktoś tak - mimo, że moze i "młody" - tak ...niekumaty i łatwowierny?
Z uwagi na powyższe wstrzymuję sie od wpisów w tym temacie, bo jestem zażenowany smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024