Witam
Mam nadzieję, że post ten pomoże zarówno mnie jak i innym net-facetom być bardziej zabawnymi w kontaktach z kobietami co w konsekwencji doprowadzi do większego zainteresowania ze strony płci przeciwnej jak i podniesienia własnej wartości w oczach kobiet. Szukałem na ten temat informacji w sieci jednak nic godnego polecenia nie znalazłem. Na początku postaram się wyjaśnić pokrótce moją koncepcję. Idea polega na tym, aby stworzyć jakąś śmieszną historię dopasowaną do tego w jakiej sytuacji się obecnie znajdujemy, do otoczenia w jakim jesteśmy lub do czynności, którą mamy zamiar wykonać. Najlepiej będzie to zilustrować za pomocą przykładów.
Przykład 1.
Zdobyłem od dziewczyny numer telefonu, ale nie dzwoniłem kilka dni. Była to jesień, a więc wiadomo, że pogoda była deszczowa. Zadzwoniłem do Niej i powiedziałem, że nie mogłem wcześniej skontaktować się z Nią, ponieważ zabrała mnie woda i dopiero teraz przypłynąłem na tratwie i mam dostęp do telefonu.
Przykład 2.
Ten przykład ma na celu powiedzenie czegoś zabawnego podczas rozmowy telefonicznej z dziewczyną z którą się aktualnie spotykałem. Była zima i bardzo duże mrozy. Zadzwoniłem i powiedziałem, że od tego mrozu przykleiłem się w tramwaju do poręczy i dopiero na ostatnim przystanku motorniczy pomógł mi się oderwać od poręczy. Był to dowcip wplątany zgrabnie w rozmowę.
Przykład 3.
To było już dawno temu podczas wyprowadzania się z akademika. Klucze należało oddać w poniedziałek do godziny 16. Za niedotrzymanie tego terminu groziły konsekwencje. Powiedziałem koleżance, która mi się podoba, że kolega, który mieszka w pokoju 543 zgubił klucz i teraz pani portierka będzie Jego więziła przez całe wakacje. Próbowaliśmy Ją przekupić kwiatkami, ale okazało się, że nie jest romantyczką i tylko odgryzła pąki, a kolegi nie uwolniła. I czy ma pożyczyć drabinę w celu uwolnienia kolegi?
Mam nadzieję, że przybliżyłem trochę moją koncepcję. Chciałbym się tego nauczyć jednak wbrew pozorom nie jest to takie łatwe jeśli ktoś nie ma naturalnej zdolności tworzenia takich historii.
Pytania:
1. Co myślicie na temat takich dowcipów?
2. Podobają się One dziewczynom czy raczej niekoniecznie?
3. Sądzicie, ze da się tego nauczyć?