Czy dziewczyna jest mną zainteresowana? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dziewczyna jest mną zainteresowana?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Tobiasz228 (2013-07-09 12:39:50)

Temat: Czy dziewczyna jest mną zainteresowana?

Witam,

chciałbym opisać swoją sytuację. Wczoraj byłem u koleżanki w pracy, kiedy przyszła ją odwiedzić jej koleżanka. Pierwszy raz widziałem ją w życiu, dlatego nie odzywałem się. Ona pierwsza powiedziała "cześć, Justyna jestem". Od samego początku podchodziła do mnie w taki sposób jakbyśmy znali się już trochę czasu. Tzn. normalnie coś się tam pytała czy odpowiadała. Np. pytała się ile mam lat itp. Później rozmawialiśmy o takiej imprezie, która jest pod koniec lipca w innym mieście. Mówiłem, że jadę i do tej mojej koleżanki, mówiłem żeby brała swojego chłopaka i jedziemy i ta nieznajoma też chętnie, że pojedzie. Że to w dzień jej urodzin. Przy zapytaniu o wiek np. pyta ile mam lat, to odpowiedziałem 21, a ona "nie wyglądasz, ale to dobrze". Następnie sama powiedziała, że ma 18. Nawet jej nie zapytałem.

Szła coś sobie kupić do jedzenia, do picia i do mnie od razu "chcesz też", "chcesz się napić". Wyciągam telefon, a ona "co to za telefon?". Dopytywała się w ogóle trochę. Jak na pierwsze widzenie, to trochę mnie to zdziwiło.

Niedawno zostawiła mnie dziewczyna i na pewno nie chce wiązać się z nową, bo wiem, że pewnie tylko bym ją skrzywdził, tym bardziej, że kocham ciągle moją ex. Ale mam pytanie, czy ona po prostu potraktowała mnie jako nowego znajomego czy może coś we mnie zobaczyła?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dziewczyna jest mną zainteresowana?

Hmm, ciężko po jednym spotkaniu stwierdzić co ta dziewczyna o Tobie myśli. Według mnie albo jest po prostu przebojowa i towarzyska więc nie widziała problemu w tym, że Cię nie zna, nie krępowała się Twoją obecnością tylko traktowała Cię jakbyście się znali albo rzeczywiście wpadłeś jej w oko. Choć dodam, że ja sama mam podobnie, niektóre nowo poznane osoby wydają mi się w porządku, tak po prostu z pierwszego wrażenia i czuję do nich sympatię mimo, że ich nie znam, może ona ma tak samo co do Ciebie smile

3

vacoss napisał/a:

"ciężko po jednym spotkaniu stwierdzić co ta dziewczyna o Tobie myśli"

Zgadzam się, nie można tego jednoznacznie określić.
Jeśli się nią zainteresowałeś to zawsze możesz podpytać koleżankę w pracy o tę miłą gadułę smile Z jednej strony piszesz, że nie chcesz się wiązać, ale zastanawiasz się nad tym czy ona się Tobą interesuje, więc chyba szukasz towarzystwa? Może warto by było odwrócić uwagę od Twojej ex? Nikt nie każe budować nowego związku od razu, możesz się zakolegować i zobaczyć jak to się potoczy.

4

Zgadzam się z przedmówcą ...
Podobno w życiu lepiej żałować tego co się zrobiło, niż tego czego się nie spróbowało

5

Również się zgadzam z przedmówczyniami tongue Nic nie stracisz, jeśli spróbujesz się z nią zakumplować, skoro wydała się być zainteresowana Tobą. A po rozstaniu według mnie najlepszym lekiem jest właśnie towarzystwo innych osób, przy których nie będziesz myśleć o bólu, o byłej, tylko na te chwile kiedy będziesz z nimi te myśli będą zagłuszone zapewne i tylko takimi małymi krokami uwolnisz się od dręczącego uczucia. Zajmować sobie czas możliwie jak najróżnorodniej smile

6

Mam inny problem... byłem wczoraj na imprezie, w pewnym momencie zagadała do mnie dziewczyna z pytaniem "taka kolejka długa", no nieważne. Zaczęliśmy rozmawiać, fajnie się gadało, ale musiałem iść nagle i jedyne czego się dowiedziałem to, że jest z mojego miasteczka, ale nawet nie zdążyłem zapytać o imię. Już pewnie jej nie odnajdę... ja to mam pecha.

7

Tobiasz228 napisał/a:

Mam inny problem... byłem wczoraj na imprezie, w pewnym momencie zagadała do mnie dziewczyna z pytaniem "taka kolejka długa", no nieważne. Zaczęliśmy rozmawiać, fajnie się gadało, ale musiałem iść nagle i jedyne czego się dowiedziałem to, że jest z mojego miasteczka, ale nawet nie zdążyłem zapytać o imię. Już pewnie jej nie odnajdę... ja to mam pecha.

Nie masz pecha kochany smile Poza tym spotkałeś ją raz na imprezie to może i drugi raz ją tam spotkasz smile a jak nie, to może inną fajną kobietkę spotkasz i w końcu się zakochasz big_smile Będzie dobrze główka do góry!! big_smile big_smile

8

Wiesz, większość ludzi jest na tyle zadufana w sobie, że wierzy w swoją umiejętność czytania ludzi.

Tak naprawdę, bez dłuższej znajomości, odgadywanie np. czy nowo poznana osoba kłamie to loteria. Wpierw trzeba poznać reakcje danej osoby w wielu różnych sytuacjach. Czy ma tendencje do grania przed ludźmi.

Dziewczyna którą opisałeś może być po prostu otwartą na ludzi osobą, ekstrawertyczną.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dziewczyna jest mną zainteresowana?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024