Chcę właśnie zapytać : gdzie ci samotni?! Bo gdziekolwiek bym nie poszła, do kawiarni, kina, na jakiś festyn, wszędzie dookoła widzę ludzi w parach, lub całymi rodzinami, a samotnych jak na lekarstwo! Sporadycznie ktoś jest sam. Gdzie się ukrywacie? Bo widać, chociażby na tym forum, że jest was całe mnóstwo!
Tutaj Ala tutaj...
Ukrywają się, bo tak jak Ty, zauważają wkoło samych szczęśliwych, związanych ludzi. Ale przyznam Ci rację. W internecie może znaleźć mnóstwo samotnych ludzi. Szkoda, że tak trudno zapoznać się w codziennym życiu.
melduje sie...
Już nie jesteśmy samotni, mamy już siebie..
O tu jestem! ![]()
A ja tu;-)
Jestem tutaj, też samotny:)
Ha, to i ja się zgłaszam ![]()
a ku ku. nooooo też a w tym wieku to nawet nikogo nie można poznać urlop bo mówią może zboczony albo gwałciciel
To trochę Was jest! :-) W takim razie już nie czuję się tak do końca samotna. Dziękuję za odzewy! Zapytam tylko jeszcze, co spowodowało że tylu jest teraz młodych, samotnych ludzi? Internet? Bo 20, 30 lat temu to była rzadkość, by młody człowiek czuł się sam. Miało się swoje towarzystwo, z którym w wolnych chwilach spędzało się czas. A samotni, owszem, zdarzali się, ale to przeważnie starsi ludzie. Miłego dzionka samotni! :-)
Nieakceptacja i wszechobecna falszywosc niby przyjaciol :-(
Rzeszów się kłania! W tym mieście teź są samotni!
Ja jestem z Brukseli i tez jestem sam ![]()
Ja też się zapisuję na listę ![]()
Mieszkam koło Torunia mam 27 lat i szukam kogoś na spotkanie przyjade zabiore fajną dziewczyne do kina na spacer. Nawet na rower. Zapraszam. bastion1986@o2.pl
a to i ja dołączę
chętnie zapoznam kogoś nowego w celu zwykłej znajomości. mail podany, można smiało pisać ![]()
W domu ![]()
Jest ktoś z górnego śląska może?:)
Ukrywają się, bo tak jak Ty, zauważają wkoło samych szczęśliwych, związanych ludzi. Ale przyznam Ci rację. W internecie może znaleźć mnóstwo samotnych ludzi. Szkoda, że tak trudno zapoznać się w codziennym życiu.
Podpisuję się pod tym obiema rękami!:)
I dołączam się do grupy samotnych.
Ja jestem z górnego slaska :-)
Ja jestem z górnego slaska :-)
O to może się nawet znamy:) Powiesz mi skąd dokładniej jesteś?:)
Hehe watpie ze znamy sie ja ź Raciborza a ty skad ? ;-)
Hehe watpie ze znamy sie ja ź Raciborza a ty skad ? ;-)
Ja mieszkam niedaleko Gliwic, kojarzysz może?
Właśnie dobiłam do forum. Sama od niedawna, samotna chyba od zawsze. Obecnie pracuję w Niemczech. I to nie wpływa pozytywnie na samopoczucie. Pisząc szczerze jestem w podłym nastroju.
lukasz512.. Ciebie nie ale Gliwice owszem ;-) a ty raciborz kojarzysz ?
lukasz512.. Ciebie nie ale Gliwice owszem ;-) a ty raciborz kojarzysz ?
Podobno to jakieś miasto na Śląsku:) Jasne, że kojarzę, może pogadamy na jakimś privie czy gg, co Ty na to?:)
28 2013-07-14 00:40:00 Ostatnio edytowany przez Endar Spire (2013-07-14 00:40:45)
No ja chętnie kogoś z okolic Trójmiasta poznam, bo czuję się tu jak na jakimś wypizdowie ![]()
acree92@wp.pl ![]()
lukasz51237 ok, moje gg46380872