Nie wiem co robić! ;( pomocy kobitki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co robić! ;( pomocy kobitki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nie wiem co robić! ;( pomocy kobitki

Jestem od 2 lat ze swoim chłopakiem i jest strasznie dziwnie mam na myśli nasze relacje i szacunek do siebie juz sama nie wiem czy już ten taki świat jest i tak wszędzie jest i tak juz musi byc czy on jest moim odpowiednim partnerem. Czasami mam wrażenie że jest tylko ze mną dlatego bo ma niską samoocenę i wie ze nie mógł by znalesc sobie drugiej takiej która by zaakceptowała jego i jego rodzinę bo jest biedny. zaczęło się od tego gdy na samym początku chodzenia zaczął robić wszystko bym była o niego zazdrosna abo lubił kiedy wiedział ze jestem o niego zazdrosna przyjaźnił sie z 3 koleżankami które bardzo do niego sie kleiły na moich oczach  bardzo bylam o to zazdrosna az wrescie stalam sie po przez to chorobliwie zazdrosna pozniej z czasem zerwal  znimi kontak na ogól ciągle pali twakę co weekend w duzych ilosciach kiedy mu zabraniałam byl strasznie nerwowy i ciagle walił fochy o wszytsko... byl strasznie nerwowy krzyczał i wyzywał mnie.... az wreszcie co raz bardziej od niego sie oddalam az wreszcie zdradziłam go bo nie wytrzymałam i potrzebowalam czulosci i moze dlatego ze inaczej sobie wyobrazalam zwiazek wybaczyl mi to wszytsko ale dziwny sie zrobil wgl nie jest zazdrosny ciagle by chodzil na dyskoteki i pali trawke spedze ze mna czas wtedy kiedy nie ma kolego silowni na co dzien chodzi na silownie ciagle woli silkownie ode mnie nawet w nasz dzien rocznice czy moje urodziny woli spedzic na silwni a pozniej w gronie kolegó nie wiem co robić czy to jest normalne czy nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robić! ;( pomocy kobitki

Mam wrażenie, że to Ty masz niską samoocenę, skoro zadajesz się z ćpunem, który Cię nie szanuje, wykańcza Cię psychicznie, lekceważy Cię i do tego szantażuje Cię emocjonalnie, i zamiast już dawno wywalić go z Twojego życia, pytasz na forum, czy to jest normalne. No proszę Cię...

Aha, zapytaj go w moim imieniu, jak można skołować tyle kasy, żeby mieć na siłownię, wyjścia z kumplami, ciągłe dyskoteki i narkotyki w dużych ilościach? Bo ja też chcę być taka "biedna" wink Czy on z tymi kolesiami aby jakichś przekrętów nie robi?

3

BabaOsiadła napisał/a:

Mam wrażenie, że to Ty masz niską samoocenę, skoro zadajesz się z ćpunem, który Cię nie szanuje, wykańcza Cię psychicznie, lekceważy Cię i do tego szantażuje Cię emocjonalnie, i zamiast już dawno wywalić go z Twojego życia, pytasz na forum, czy to jest normalne. No proszę Cię...

Aha, zapytaj go w moim imieniu, jak można skołować tyle kasy, żeby mieć na siłownię, wyjścia z kumplami, ciągłe dyskoteki i narkotyki w dużych ilościach? Bo ja też chcę być taka "biedna" wink Czy on z tymi kolesiami aby jakichś przekrętów nie robi?

Masz rację mam niską samoocenę i jestem strasznie do tego zakompleksiona ..... nie wiem jak sobie z tym radzic bo po tym wszytskim co on robi jestem nadal o niego strasznie zazdrosna jak gdzies jedziemy i wgl....
Zgrzeszyłabym jesli bym powiedzila ze go nie kocham bo kocham i dam mu ostatnia szanse bo może on pomocy potrzebuje i zobaczymy co powie i jak bedzie sie zachowywal jesli bedzie to jednoznaczne ze on juz tak ma skoncze z tym jak naszybciej .....

4

ją już teraz sądziła bym to skończyć, bo co ty z każdym dniem masz się staczać w pewnym sensie psychicznie, bo się tym wszystkim przejmujesz. To nie jest normalnie, i nie lituj się nad nim, zaczni normalnie życie, może wtedy poczujesz jaka naprawdę jest miłość.
Gdybym mój facet tak się zmienił, i był by taki jak twój, i który lubi popalić i jest przez to agresywny, od razu bym to zakończyła.

5

Moim zdaniem facetowi wogóle na Tobie nie zależy. Jesteś tylko dla niego alternatywą. Przyzwyczaił sie do Ciebie i wie, że zawsze będziesz. Zasługujesz na kogoś kto zrezygnuje z wyjścia z kumplami by się z Tobą spotkać a nie na odwrót. Rozstańcie się z sobą na próbę. Może on się zmieni a może Ty poznasz kogoś dla siebie.

6

Niska samoocena wiąże się często z uległością wobec partnera. On jest dla Ciebie wszystkim a Ty dla niego przerwami między siłownią, trawą i kolegami. To póki tego nie zrozumiesz to będziesz mu dawać kolejne szanse a on będzie Tobą pomiatał bo i tak mu wybaczysz. Powinnaś zasięgnąć rady psychologa by podnieść swoją samoocenę bo zmarnujesz sobie życie.

7

Ojciecpiotr napisał/a:

Niska samoocena wiąże się często z uległością wobec partnera. On jest dla Ciebie wszystkim a Ty dla niego przerwami między siłownią, trawą i kolegami. To póki tego nie zrozumiesz to będziesz mu dawać kolejne szanse a on będzie Tobą pomiatał bo i tak mu wybaczysz. Powinnaś zasięgnąć rady psychologa by podnieść swoją samoocenę bo zmarnujesz sobie życie.

Jest mi naprawde bardzo ciężko juz dawno wybierałam się z tym do jakiegos psyhologa ale mój facet stwierdził że oni mi nic nie pomoga bo tak naprawde nie znają się życiu.
Nie powiem tez że bywa bardzo romantyczny i wgl ale mam wrażenie że wtedy widzimi mnie kiedy chce ze mna sie pokochać. Bardzo duz o było takich sytuacji że nie chciał żeby wyszło tak że  ze mna nie spedza czasu pokochał się ze mną ubrał i wychodziliśmy do jego kolegów bo stwierdził że wsyztskiego mu zakazuje i kolegów i siłowni ale ja bym wszytsko rzuciła dla niego i z nim bym spedzala kazda wolna chwile a on twierdzi ze facet powinien troche odreagowac a dla niego to jest silownia i koledzy....

8

facetowi definitywnie na Tobie nie zależy. zastanawiam się po co Ty z nim jesteś skoro i tak się praktycznie nie widujecie a Ty pewnie siedzisz w domu i sie zamartwiasz? tylko nie mow mi że go kochasz, bo nie wiem jak mozna kochać kogos kto Cie olewa...

po drugie twoja niska samoocena, na pewno sie ona nie podniesie jeśli dalej z nim bedziesz. odejdz od niego bo te związek i tak niczego Ci nie daje i zajmij się samą sobą, bo na pewno tego teraz potrzebujesz.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co robić! ;( pomocy kobitki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024