Czy on jest normalny ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on jest normalny ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy on jest normalny ??

Witam wszystkich smile

Mam problem dziwnego rodzaju otóż mój ex, do tego momentu przyjaciel dziwnie się zachowuje, zerwał on ( nie był "gotowy na zwiazek" po tym wszystkim zostaliśmy przyjaciółmi , choć ja do niego czułam coś wiecej i on o tym wiedział , ostatnio zaczełam się z kimś spotykać , i się zaczeło przestał się odzywać , napisał że ma dylemat czy do mnie wrócić po czym po paru dniach napisał że da mi spokoj że na niego nie zasługuje i takie tam , nie rozumiem tylko jednego , pisze że jego życie się skonczyło , że nie ma już nic sensu , że przegrał , że gdy przestaniemy się przyjaznić on się stoczy... ja nie chciałam zrywać tej przyjazni jemu coś odbiło gdy się dowiedział że nie jest już moim "oczkiem" w głowie.. czemu on się tak zachowuje ja tego nie rozumiem sad nie chce mnie a jest mu niby tak zle..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on jest normalny ??

Obudziła się w nim po prostu zazdrość, sama wiesz dlaczego. Daj sobie z nim spokój. Sam podjął taką decyzję, było minęło. Zajmij się tym,z kim się aktualnie spotykasz smile

3

brunetka236 napisał/a:

Obudziła się w nim po prostu zazdrość, sama wiesz dlaczego. Daj sobie z nim spokój. Sam podjął taką decyzję, było minęło. Zajmij się tym,z kim się aktualnie spotykasz smile

Domyślam się.. choć nie ukrywam że zależym mi na nim sad a już napewno nie chce czuć się winna temu że nie będziemy razem

4

Przede wszystkim nie powinnaś się za to obwiniać! Jesteś pewna, że on się zmienił? I że coś się w nim obudziło?

5

brunetka236 napisał/a:

Przede wszystkim nie powinnaś się za to obwiniać! Jesteś pewna, że on się zmienił? I że coś się w nim obudziło?

On twierdzi że nie wie czy mnie kocha , czy się zmienił , nic nie wie , nie chce być ze mną bo nie chce mi marnować życia cytuje..

6

Chyba nie trzeba tu niczego dodawać. Chyba czas pozbyć się złudzeń? Słoneczko, mówię Ci, czas leczy rany. A, że masz okazje na zapoznanie się z innymi, to nie trać szansy. Może to będzie malutki krok do "niemyślenia" o byłym. Trzymaj się!

7

brunetka236 napisał/a:

Chyba nie trzeba tu niczego dodawać. Chyba czas pozbyć się złudzeń? Słoneczko, mówię Ci, czas leczy rany. A, że masz okazje na zapoznanie się z innymi, to nie trać szansy. Może to będzie malutki krok do "niemyślenia" o byłym. Trzymaj się!

I Pewnie masz tutaj 100 % racji smile Oby się udało... Dziękuje

8

Eks poczuł po prostu, że traci grunt pod nogami, bo pojawił się u Ciebie ktoś nowy. Ja widzę to tak, że on po prostu jest ciekaw, czy mimo tamtego typka byłabyś gotowa rzucić wszystko i wrócić do niego. Przekonał się, że tak właśnie jest więc cóż.. znowu zaczął świrować, że Cię nie chce. Byli lubią mieć świadomość, że mogą mieć ex na skinienie palcem. Leć w nową znajomość i nie patrz na to co robi Twój były.

9

Prawy napisał/a:

Eks poczuł po prostu, że traci grunt pod nogami, bo pojawił się u Ciebie ktoś nowy. Ja widzę to tak, że on po prostu jest ciekaw, czy mimo tamtego typka byłabyś gotowa rzucić wszystko i wrócić do niego. Przekonał się, że tak właśnie jest więc cóż.. znowu zaczął świrować, że Cię nie chce. Byli lubią mieć świadomość, że mogą mieć ex na skinienie palcem. Leć w nową znajomość i nie patrz na to co robi Twój były.

Coś w tym jest ponieważ odkąd pamiętam zawsze byłam na jego zawołanie sad mino tego wszystkiego, 3 lata to już wszystko trwa , tylko skoro nie chce być ze mną to po co to robi , jak ja z kimś nie chce być to nie robie jakiś podchodów tylko konczę całkowicie

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on jest normalny ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024