Zycie stracilo sens... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zycie stracilo sens...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zycie stracilo sens...

Wyznaje,ze moje zycie leglo w gruzach... mam dopiero 23lata,a sporo przeszłam. Wlasnie będę się rozwodzić z mezem,zostane sama z corcia... wiem ze dla dziecka musze być silna,ale jakie to trudne nie plakac,nie pokazywać ze wszytsko się sypie...mala ciaqgle pyta o tate,,,co ja mam jej powiedzieć,,,ze znudzila mu się,,,ze woli odejsc niż zmierzyć się z rzeczywistoscia...zrobiłam kilka bledow w zyciu,ale kto ich nie robi,,,człowiek cale zycie uczy się na bledach...Potrzebuje wsparcia od meza a on się odsuwa... jak spojrze wstecz to nigdy go nie było z nami jak dzialo się zle... najłatwiej było wyjść,trzasnac drzwiami... albo nawet uderzyć... mam dość tego zycia,poniewierania mna,wysluchiwania jaka jestem zla itd.. musze zacząć nowe zycie,tylko czy starczy sil??!!... co robic?? jak zyc....

nigdy nie lubiłam wracac do pustego mieszkania a teraz niestety tak jest...
monia149090 Jestem tu nowa smile Posty: 8Dołączył(a): 23 lip 2012, o 14:56

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zycie stracilo sens...

I dobrze, ze masz dosc. Jestes jeszcze bardzo mloda, masz cale zycie przed soba i spokojnie mozesz sobie je ulozyc z kims odpowiedzialnym, kto Cie bedzie szanowal. I dla dziecka tez bedzie tak lepiej niz patrzec jak ojciec nie szanuje matki i nia poniewiera albo co gorsza bije.

3

Popatrz na to z innej strony. To życie z Twoim mężem było bez sensu. Niszczył Ciebie, zniszczyłby życie także córce. Teraz zaczniesz wszystko od nowa. Rozwodząc się zrobisz dużo dobrego dla siebie i córeczki. Na początku będzie trudno, ale lepsze to niż cierpieć całe życie.

4

na początku zmian każdemu wydaje się ze życie legło w gruzach, tym czaem stalo się coś dobrego. Przecież to dobze że rozwodzisz sie z mezem, ktry i tak Cie nie szanował. Zmiany są dobre jesli je na nie czas. chyba nie chcialabys przez kolejne lata być byta albo wyzywana i nie szanowana ? i pozniej obudzilabys się mając 40 lat i zalowała polowy swojego życia.

ten krok moim zdaniem jest sluszny. a dalej przecież wcale nie musi być zle. Zaczynasz nowe życie, moze spotkać Cie jeszcze wiele dobrego. jesteś tak mloda że na 100% poznasz kogoś wartego Ciebie i zakochasz sie na nowo w odpowiednim męzczyźnie. Tylko glowa do gory, msl pozytywnie, badz silna dla coreczki i skup się na was, na waszym nowym życiu we dwie smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zycie stracilo sens...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024