Woskownica a depilator - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Woskownica a depilator

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Woskownica a depilator

Dziewczyny czy któraś z Was używa woskownicy do depilacji ?? Jakie są Wasze wrażenia ?
Zastanawiam się nad jej zakupem, ale mam trochę obaw.
Po depilatorze wrastają mi włoski, mimo iż robię regularnie peeling czy przy depilacji woskiem włosy mniej wrastają?

Może doradzicie jaką woskownicę warto kupić, aby nie było problemu z dokupowaniem wkładów?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Woskownica a depilator

Dla mnie osobiście mniej wrastają a po za tym mam spokój na parę tygodni. Musisz je podchodować do min.1cm długości by wosk chwycił. Ja kiedyś kupiłam z internetu podgrzewacz ,wkłady z woskiem i paski i jestem zadowolona.

3

hm.. ale przecież wkłady z woskiem są wymienne czy się mylę? Czy nie trzeba ich co jakiś czas dokupować? Jeśli tak, czy do każdego podgrzewacza łatwo jest je dokupić?

4

róża 1 cm? Normalnie wosk chwyta włoski już tak od 3-5 mm. Nie wyobrażam sobie chodzić z włosami na nogach długości 1 cm, wyglądałabym jak zarośnięty niedźwiedź wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Woskownica a depilator

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024