kameleon - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » kameleon

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: kameleon

Zastanawia mnie pewna kwestia.
Czy po zakończeniu dłuższego związku (1,5 roku) - chłopak nie chce się wiązać? Przelotne znajomości (1-2 miesiące), kilka randek, dziewczyny zapoznawane w klubach.
Tak samo stosunek do byłej- unikanie miejsc gdzie może ją spotkać bądz częste rfozpoawiadanie głupot na jej temat. ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kameleon

Trudno powiedzieć, róźne są przypadki przecież. Niekoniecznie, że nie chce się wiązać, a po prostu czeka na odpowiednią. Poza tym, jak chłopak zaczyna rozpowiadać plotki na swoją dawną ukochaną, to jest po prostu chamskie. Nawet jeśli przestał ją kochać, to należy się szacunek...
Poznałaś takiego chłopaka czy to Ty jesteś jego byłą?

3

sweet.dream napisał/a:

Czy po zakończeniu dłuższego związku (1,5 roku) - chłopak nie chce się wiązać? Przelotne znajomości (1-2 miesiące), kilka randek, dziewczyny zapoznawane w klubach.

Całkiem normalne mi się to wydaje. Każdy potrzebuje odreagowania.

sweet.dream napisał/a:

Tak samo stosunek do byłej- unikanie miejsc gdzie może ją spotkać bądz częste rfozpoawiadanie głupot na jej temat.

Być może czuje się bardzo skrzywdzony. Niemniej jednak bardzo mi się to nie podoba. Obawiałabym się, że o każdej kolejnej będzie się tak wypowiadał

4

odreagowywać tyle już czasu?
skrzywdzony ? jak sam zakończył znajomość około 8 miesięcy temu i nadal słyszę opowiadania na swój temat.
Najgorsze jest to  ze zamiast sobie znaleźć nową dziewczynę to mi zatruwa życie.
Pytam bo czekam na ten moment,kiedy się ogarnie bo niby zerwał i MIAŁ NIE żałować, a po zachowaniu różnie można wnioskować.

5 Ostatnio edytowany przez Benita72 (2013-06-23 18:50:01)

To, co facet robi po zakonczeniu zwiazku jest jego sprawą - natomiast na pewno nie powinien obrabiac jej dupy.

Wogole duzo mozna powiedziec o facecie/lub dziewczynie, sluchajac jego ralacji o bylych. Niektorzy wlasciwie wogole odpadaja w przedbiegach po takiej rozmowie.

Ale, z drugiej strony zalezy co rozumiesz przez glupoty, mam nadzieje, ze nie to, ze po prostu mu trudno.

6

sweet.dream skoro zerwał to na pewno nie chce wrócić. Na pewno nie okazywałby tego opowiadaniem kłamstw na Twój temat.

A słuchanie osób trzecich to też nie zawsze dobre wyjście.

A może rozstaliście się w gniewie? i To jego sposób na zemste? Dziecinne.... ale tacy są niektórzy ludzie.

Albo po prostu to zwykły idiota i zawracanie sobie nim głowy to strata czasu smile

7

Głupoty to jakieś wymysły na temat tej byłej,  mijające się z prawda w 100%.

A to że osoby trzecie lubią skłócać dodatkowo byłych partnerów to prawda, że nie ma co wierzyć. Bo plotki często te są wyssane z palca.

A czy rozstaliśmy się w gniewie, może nie w gniewie, ale nie mam zamiaru utrzymywać kontaktu, po tym wszystkim, chociaż on chciał.

8

sweet.dream napisał/a:

Zastanawia mnie pewna kwestia.
Tak samo stosunek do byłej- unikanie miejsc gdzie może ją spotkać bądz częste rfozpoawiadanie głupot na jej temat. ?

kiedys sie zakochał, a ona niestety go zranila. Tylko jemu jest glupio sie do tego przyznać. Probuje na sile cos budować, oszukując siebie i innych. Ale mu to nie wychodzi...
Typ faceta, ktory nie potrafi dlugo zyc z jedną kobietą. Zawsze bedzie szukał jakiegos wyjscia, jakiejs alternatywy. Zabezpiecza sie na przyszlosc jakby z Toba mu nie wyszlo...
Przykro mi to pisząc, ale jesli szukasz powaznego, stalego zwiazku, to to nie jest chlopak dla Ciebie..

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » kameleon

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024