Jestem głupią dziewuchą. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem głupią dziewuchą.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

1

Temat: Jestem głupią dziewuchą.

Dziś naszła mnie refleksja ,ze mam swoje lata a jestem jak dziecko głupia i naiwna.
Intereuje sie czowiekiem któy mnie ma gdzieś i za nic w swiecie nie mogę ttego zrozumieć.
KAzdy mi gada odejdz a ja i tak swoje robi mimo ze wiem ze to nie jest dobry chłopak.
Kiedyś miałam chłopaka rok starszego.I uwazałam ze nie bede z nim bo mi się nie podoba.
A chłopak był cudny,przychodził ,zabierał mnie 2 razy w miesiacu do kina,zabierał mnie na wycieczki.Raz w tygodniu kupował czekoladki i kwiaty.I raz w miesiacu dostałaam duzy prezent.jezdzilismy w góry, nad morze itp
Dodam,ze był w wojsku na 9 miesiacy i ciagnął słuzbe nieraz po 2 dni non stop zeby zjechać na 2 dni do mnie (do mnie miał 600km.Zjezdzał  raz na 2 tygodnie ,robił lewe przepustki tylko aby zobaczyc się ze mna.a ja??
on przyjechała ja powiedziałam ze ide na impreze zeby szedł do domu.POjechałam na impreze o 18 ,jak wrociłam o 3 w nocy on jeszcze był pod drzwiami.cały czas czekał na mnie.A na 2 dzień prosił mnie  o wybaczenie.Jeszcze ja mu się w twarz rozesmiałam i ze smiechem powiedziałam "koniec" Miałam wtedy 17 lat teraz juz  mam troszke wiecej i wiem ze miałam klepki wełbie poprzestawiane, i do głowy nasrane.
GŁUPIA byłam .Teraz nawet mi czesc nie mówi,załuje tego ze tak zrobiłam ale byłam gówniarą i jeszcze nie rozumiałam,były mi imprezy w głowie  i zabawa.aTeraz wiem ze byabym szczesliwa i nie pisałabym na forum tematów ze mój chłopak to ,mój chłopak tamto.dodam ze byłam z nim przez rok i przez rok czasu ani razu nie pozrlismy sie.

Jestem glupią dziewuchą która nic nie wie o zyciu/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem głupią dziewuchą.
kanika napisał/a:

Dziś naszła mnie refleksja ,ze mam swoje lata a jestem jak dziecko głupia i naiwna.
Intereuje sie czowiekiem któy mnie ma gdzieś i za nic w swiecie nie mogę ttego zrozumieć.
KAzdy mi gada odejdz a ja i tak swoje robi mimo ze wiem ze to nie jest dobry chłopak.
Kiedyś miałam chłopaka rok starszego.I uwazałam ze nie bede z nim bo mi się nie podoba.
A chłopak był cudny,przychodził ,zabierał mnie 2 razy w miesiacu do kina,zabierał mnie na wycieczki.Raz w tygodniu kupował czekoladki i kwiaty.I raz w miesiacu dostałaam duzy prezent.jezdzilismy w góry, nad morze itp
Dodam,ze był w wojsku na 9 miesiacy i ciagnął słuzbe nieraz po 2 dni non stop zeby zjechać na 2 dni do mnie (do mnie miał 600km.Zjezdzał  raz na 2 tygodnie ,robił lewe przepustki tylko aby zobaczyc się ze mna.a ja??
on przyjechała ja powiedziałam ze ide na impreze zeby szedł do domu.POjechałam na impreze o 18 ,jak wrociłam o 3 w nocy on jeszcze był pod drzwiami.cały czas czekał na mnie.A na 2 dzień prosił mnie  o wybaczenie.Jeszcze ja mu się w twarz rozesmiałam i ze smiechem powiedziałam "koniec" Miałam wtedy 17 lat teraz juz  mam troszke wiecej i wiem ze miałam klepki wełbie poprzestawiane, i do głowy nasrane.
GŁUPIA byłam .Teraz nawet mi czesc nie mówi,załuje tego ze tak zrobiłam ale byłam gówniarą i jeszcze nie rozumiałam,były mi imprezy w głowie  i zabawa.aTeraz wiem ze byabym szczesliwa i nie pisałabym na forum tematów ze mój chłopak to ,mój chłopak tamto.dodam ze byłam z nim przez rok i przez rok czasu ani razu nie pozrlismy sie.

Jestem glupią dziewuchą która nic nie wie o zyciu/

I co w związku z tym?

3

nic,poprostu mam refleksje,ze niewolno nigdy patrzeć na wyglad człopwieka;/ tylko na to jakim jest.

4 Ostatnio edytowany przez mala_mi (2011-01-16 22:16:39)

...

5

Dobrze, że w końca dopadła Cię taka refleksja. Straciłaś faceta, któremu rzeczywiście bardzo na Tobie zależało, a Ty, brzydko mówiąc - wykorzystałaś jego uczucie. A teraz, pokutujesz za tamta głupotę???
Jak się męczysz, uważasz, że ten obecny nie jest dobrym człowiekiem, to po co z nim jesteś. Podejmij nareszcie dojrzałą decyzję i spróbuj znaleźć sobie kogoś wartościowego.

6

Ile masz lat?

7

25 i ubolewam nad tym co było jak miałam 17,bo czesto się z tym człwoeikiem widuje.

8

kanika napisał/a:

25 i ubolewam nad tym co było jak miałam 17,bo czesto się z tym człwoeikiem widuje.

To było 8 lat temu i nagle zaczęłaś ubolewać?:)  Może zamiast ubolewac znajdz kogoś nowego. Bo napewno temu chłopakowi juz dawno wyparowałaś z serca i z głowy.

9

poprostu chciałabym znim być na cześć. Jak mu powiem cześć na ulicy to dostaje wiązanke przekleństw. Ostatnio mu wysłałam esa na urodziny to dostałam spowrotem takiego esa ze musiałam usiasc taki przekleństtwa były.

10

kanika napisał/a:

poprostu chciałabym znim być na cześć. Jak mu powiem cześć na ulicy to dostaje wiązanke przekleństw. Ostatnio mu wysłałam esa na urodziny to dostałam spowrotem takiego esa ze musiałam usiasc taki przekleństtwa były.

Trudno uwierzyć, że masz 25 lat bez obrazy ale zachowujesz się jak bys miała ze 14.

11

kanika napisał/a:

nic,poprostu mam refleksje,ze niewolno nigdy patrzeć na wyglad człopwieka;/ tylko na to jakim jest.

zaraz czy dobrze rozumiem? zostawiłaś tamtego dobrego faceta dla ładniejszego czy jak?

12

Taki był dobry dla Ciebie, a teraz - po tylu latach - serwuje Ci wiązanki przekleństw?? Chyba jestem zmęczona, bo już nie wszystko rozumiem.:/

13

teraz klnie do mnie.kiedys byłam z nim i z jego przyjaciela dziewczyną w sklepie, i coś do niego sie odezwałam.Dostalam wiazanke w sklepie typu"kur*** przestań pisać do mnie! wychodzi na to ze ty raz w miesiacu wysyłasz mi esa! nie zycze sobie su***"wsyt był jak cholera.tak dla łądniejszego rzuciłam. i chce sie z nim pogodzc

14

Ile ty naprawdę masz lat?

15

Kaniko, daj sobie z nim spokój. Najgorsze co może być, a czego faceci nie lubią, to narzucanie się im. A poza tym, dwa razy do tej samej rzeki podobno się nie wstępuje. Coś w tym jest.

16

tyle ze ja się nie narzucam tylko chce być miła.Np jak gdzieś musimy być w swoim towarzystwie to ja powiem"cześć" albo "co słychać" i odrazu on się burzy,z wiązanką przekleństw. A nienauczona jestem nie mówić "czesć "

17 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-06-15 20:06:44)

Bylo minelo sad On nie chce ci mowic "CZEŚĆ " zrozum i zyj swoim zyciem

18

Ja też jestem za tym żebyś dała sobie spokój i nie oglądała się wstecz.....nie ma sensu ....pewnie nic by z tego nie wyszło.Skoro on taki jest zawzięty że nawet "cześć" Ci nie powie to po co się ośmieszać.......ludzie robią w życiu dużo rzeczy których potem żałują...taki nas los.

19

Taki fajny nie byl do konca, skoro teraz zachowuje sie jak polglowek.

20 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-06-15 22:04:17)

Czas powiedzieć  bylo mineło głupi wiek smile tongue  ja to samo bylem głupi fajne dziewczyny sie krecily a teraz każda na swoje problemy i głupich chłopaków sad

21

daj mu spokój skoro nie chce z toba gadac  i przestan sie zadreczac a skoro teraz masz jakiegoś faceta z którym nie jestes szczesliwa poprostu go zostaw.... LIFE IS BRUTAL i nie ma miejsca na sentymenty , powinnas poznac kogos nowego - zupełnie nowego.... albo zrobic sobie przerwe i odpocząc jesli juz zostawisz tego swojego faceta...bo w sumie to ja juz ine wiem czy masz teraz kogos czy nie?! i czy tym złym jest ten obecny czy ten co w wojsku był?

22

Wkurzyłaś faceta (to zrozumiałe) i raczej nie licz, że nagle będzie chciał mieć przyjaciółkę/koleżankę/znajomą, która tak go potraktowała.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem głupią dziewuchą.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024