zwiazek na odleglosc i zycie w klamstwie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » zwiazek na odleglosc i zycie w klamstwie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: zwiazek na odleglosc i zycie w klamstwie

witam serdecznie .czy  zwiazek  na  odleglosc  i zycie  w  klamstwie  ma  jakis  sens ? byc  ciagle oklamywana  plakac po nocach  cierpiec  , tak mozna   dorobic  sie  jakiej  choroby .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zwiazek na odleglosc i zycie w klamstwie

Hej
Miłość przez internet hm.. wydawało mi się, że to jakiś absurd. Przecież jest tylko miejsc gdzie na żywo można kogoś poznać.
I mimo, że pracowałam w firmie informatycznej z samymi facetami, mieszkałam z koleżanką w dużym mieście itd... nie mogłam "Jej" odnaleźć. Po 2 latach bycia samej zafascynowałam sie portalem randkowym, na którym moje dwie przyjaciółki poznały swoich obecnych mężów. Postanowiłam również założyć swój profil. Początki były trudne. Masa randek, które były niewypałami bo np faceci wyglądali inaczej niż na fotach, które mi wysyłali. Albo udawali kogoś kim nie są.... ale byłam dzielna. Po roku stwierdziłam, że to chyba nie dla mnie i zrezygnuję z tego sposobu spotkania miłości swojego życia... aż pewnego razu z nudów postanowiłam sobie i temu portalowi dać ostatnią szansę. Dodam tylko, że zawsze wybierałam "kandydatów" z mojego województwa. Spodobała mi się jedna osoba, napisałam do niej. Odpisała, ze mamy bardzo daleko do siebie. Nie wierzyłam, aż zobaczyłam matko .... koniec polski. Ale byłam tak zafascynowana, rozmowami, smsami, mailami taką codzienna aczkolwiek daleko obecnością w moim samotnym życiu. Spotkaliśmy się w realu. Na początku było sztywno... ale później było bardzo miło. Aż nadszedł dzień wyjazdu. Odległość robiła swoja.. myśleliśmy, że to nie przetrwa.. że za daleko, ze któreś z nas musi zrezygnować ze swojego wcześniejszego życia aby być bliżej tej drugiej osoby. Życie samo napisało scenariusz. Jestem w ciąży w 5 miesiącu. Po roku znajomości i dojeżdżania kupiliśmy mieszkania i mamy już datę ślubu. Mimo, że poświęciłam wszystko super pracę znajomych duże miasto, i dużo atrakcji nie żałuje. Czasem tęsknie, to normalne, ale teraz wiem, ze mam dla kogo żyć, ze moje życie jest dla mojego Skarba bardzo ważne. Mam nadzieję, ze nie będę żałowała tej decyzji,

Jeżeli miałabym znów wybór zrobiłabym tak samo i cieszę się, że pomyliłam województwa. Nigdy nie wiesz gdzie jest twoja druga połówka.

3

Odp: zwiazek na odleglosc i zycie w klamstwie

Dodam, że początki związku na odległość są mega trudne. Bo trzeba sobie ufać, ale jak gdy druga osoba jest tak daleko od nas... to był koszmar. ale bez tego nie ma nic. . Jeżeli dana osoba Cię oszukuję, porozmawiaj z Nią czemu to robi? czy czuję się nie pewnie w związku i szuka nowych wrażeń? czy może czegoś mu brakuje ....
Pamiętaj, że zaufanie i szczera rozmowa to najważniejsze w takiej sytuacji. Ale jeżeli sytuacja się powtarza... związek budują dwie osoby nie jedna. Jezeli On Cię oszukuję, nie jest Ciebie wart!!!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » zwiazek na odleglosc i zycie w klamstwie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024