Nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji..

Otóż mam chłopaka jestem z nim rok i ostatnio spotkałam sie przypadkiem z znajomym który zaczął mi słodzić i wogóle mówił żebym zostawiła chłopaka, że ja mu sie podobam i wogóle.. A ja jestem z takich osób co nie zdradzą i trzymają się jednej miłości.. I coś we mnie pękło i mnie jakoś zafascynował (zauroczył) sama nie wiem czym bo nie widziałabym życia z nim.. Charakter ma fajny ale jest nieodpowiedzialny i wogóle.. Mój chłopak jest jak dla mnie prawie idealny.. I nie wiem jak mogło sie to stać, że sie nim zauroczyłam.. Myśle o nim cały czas, zamiast o swoim chłopaku którego kocham.. Miewam ostatnio sny w których jestem z innymi facetami.. poprostu zaczynam sie sobą brzydzić i mam wyrzuty sumienia, że wogóle moge o innym chłopaku myśleć.. Co byście mi radzili? bo sama nie wiem co sie ze mną dzieje, miała któraś tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji..

Ogranicz kontakt ze znajomym, aż poczujesz, że nie ma na Ciebie takiego wpływu.

Tylko teraz tak wyszło, że to mój sąsiad i nie wiem co robić.. chciałabym sie z nim kumplować ale nic poza tym.. ale nie wiem czy tak sie da..

4

Nie da jeśli Cie pociąga, a chcesz być wierna swojemu partnerowi.

5

jezeli to jest tylko zauroczenie, fantazja bycia z kims urokliwym ale zarazem nieodpowiedzialnym, to predzej czy pozniej minie. Juz tak jest z kobietami ze sie fascynuja mezczyznami, ktorzy nie sa tego warci. To takie powierzchowne. Bylem kiedys w zwiazku z dziewczyna, ktorek pozwalalem isc czasami do nocnego klubu z kolezankami na meski striptize. Opowiadala mi potem co sie dzialo w skrocie, ale ogladac raczej bym nie chcial tego, jak ona krzyczy, dopinguje i wklada pieniadze za slipki jakiegos naoliwionego kolesia.... Gorzej gdy twoj obecny chlopak sie dowie o tym drugim, a ty nie beezdie miala madrej odopowiedzi. Stracisz obu....twoj ideal odejdzie, a ten drugi i tak sie toba znudzi, cokolwiek by nie mowil i obiecywal teraz. Moze lepiej zakonczyc poki czas cos co nie ma szans na przyszlosc. Gdybys byla sama, to co innego...baw sie ile mozesz.....

Poczekaj, samo minie po pewnym czasie smile sprawdz co myślisz na jego temat i czy te myśli mają cokolwiek wspólnego z rzeczywistością - gwarantuje ci że w sporej ich części tak nie jest.

7

"chciałabym sie z nim kumplować ale nic poza tym.. ale nie wiem czy tak sie da.."

Jak Cie tak do niego ciagnie, a on na dodatek jest z tych co korzystaja z okazji, czarus itp., to ja bym sie w to nie pakowala. Jak masz fajnego, odpowiedzialnego i kochajacego chlopaka to nie ma co sie pakowac w zwiazek z facetem, ktory "Charakter ma fajny ale jest nieodpowiedzialny i w ogóle..". Mozesz sporbowac powiedziec temu nowemu, ze masz kogos i nie chcesz sie z nim spotykac i tyle.

karolina1122334455667788 napisał/a:

Otóż mam chłopaka jestem z nim rok i ostatnio spotkałam sie przypadkiem z znajomym który zaczął mi słodzić i wogóle mówił żebym zostawiła chłopaka, że ja mu sie podobam i wogóle.. A ja jestem z takich osób co nie zdradzą i trzymają się jednej miłości.. I coś we mnie pękło i mnie jakoś zafascynował (zauroczył) sama nie wiem czym bo nie widziałabym życia z nim.. Charakter ma fajny ale jest nieodpowiedzialny i wogóle.. Mój chłopak jest jak dla mnie prawie idealny.. [...]

Co może Ci dać ten nowy czego nie daje Tobie Twój chłopak?
W jakich okolicznościach "zaczął Ci słodzić"? Niektórzy są tak perfidni, że najlepiej się bawią wpędzając innych właśnie w taki stan w jakim Ty jesteś.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024