hemoroidy - Skuteczne sposoby leczenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » hemoroidy - Skuteczne sposoby leczenia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: hemoroidy - Skuteczne sposoby leczenia

Witam,

Cieprie od jakiegoś czasu na te dolegliwość poszukuje sprawdzonych spsoów leczenia jak do tej pory najwieksza ulge przynoszą mi czopki propolisowe. Stosowalyscie cos innego ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: hemoroidy - Skuteczne sposoby leczenia

Ja stosowałam kiedyś czopki Posterisan i szczerze przyznam ze są skuteczne na długo tylko trzeba pamiętać żeby nie jeść słodyczy tylko otręby . Teraz znowu mam hemoroidy  ponieważ nie dbałam o dietę  . Myślę ze to ciężko wyleczyć a przynajmniej w moim przypadku . Oprócz tych czopków miałam jeszcze wiele innych czopków robionych i tabletki do łykania chyba , nie pamiętam nazwy bo to było dawno około 3 lata temu .

3

http://www.kriocentrum.com/chirurgia/index.php?s=4
Bardzo polecam tę metodę, sama właśnie poprzez ten zabieg pozbyłam się tego przykrego problemu:)

4

Mnie również dopadła ta przypadłość po porodzie.Ja stosowałam maść i czopki o nazwie Posterisan.Byłam zadowolona z efektów.Do tego właściwa dieta zawarta w błonnik,aby unikać zaparć.Picie dużej ilości wody.Unikać słodyczy,siedzenia na cemencie itd. Wiem,że również przyczyną himoroidów jest  długie siedzenie jak i dzwiganie.Ja również mam problem taki,że gdy pojawią się te guzki,a akurat żyję w stresie to ten stres powoduje swędzenie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » hemoroidy - Skuteczne sposoby leczenia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024