Witam,
Cieprie od jakiegoś czasu na te dolegliwość poszukuje sprawdzonych spsoów leczenia jak do tej pory najwieksza ulge przynoszą mi czopki propolisowe. Stosowalyscie cos innego ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » hemoroidy - Skuteczne sposoby leczenia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Cieprie od jakiegoś czasu na te dolegliwość poszukuje sprawdzonych spsoów leczenia jak do tej pory najwieksza ulge przynoszą mi czopki propolisowe. Stosowalyscie cos innego ?
Ja stosowałam kiedyś czopki Posterisan i szczerze przyznam ze są skuteczne na długo tylko trzeba pamiętać żeby nie jeść słodyczy tylko otręby . Teraz znowu mam hemoroidy ponieważ nie dbałam o dietę . Myślę ze to ciężko wyleczyć a przynajmniej w moim przypadku . Oprócz tych czopków miałam jeszcze wiele innych czopków robionych i tabletki do łykania chyba , nie pamiętam nazwy bo to było dawno około 3 lata temu .
http://www.kriocentrum.com/chirurgia/index.php?s=4
Bardzo polecam tę metodę, sama właśnie poprzez ten zabieg pozbyłam się tego przykrego problemu:)
Mnie również dopadła ta przypadłość po porodzie.Ja stosowałam maść i czopki o nazwie Posterisan.Byłam zadowolona z efektów.Do tego właściwa dieta zawarta w błonnik,aby unikać zaparć.Picie dużej ilości wody.Unikać słodyczy,siedzenia na cemencie itd. Wiem,że również przyczyną himoroidów jest długie siedzenie jak i dzwiganie.Ja również mam problem taki,że gdy pojawią się te guzki,a akurat żyję w stresie to ten stres powoduje swędzenie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » hemoroidy - Skuteczne sposoby leczenia
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024