CHCIALAM SIE Z WAMI NIECO POZNAC - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » CHCIALAM SIE Z WAMI NIECO POZNAC

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: CHCIALAM SIE Z WAMI NIECO POZNAC

JESTEM TU NOWA.MAM 46 LAT JESTEM OD 23 LAT MEZATKA.NIE MAMY DIECI.INTERESUJE MNIE NAUKA JEZ.OBCYCH ZWL.JEZ.ROMANSKIE ,FARMAKOLOGIA,PSYCHOLOGIA,AUDYCJE,FILMY DLA KOBIET I PROBLEMATYKA ZDROWEGO ODZYWIANIA.MAM ZWIERZATKO MALE ALE FAJNE.NA POCZATEK TO TYLE.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CHCIALAM SIE Z WAMI NIECO POZNAC

Witam ci cieplutko w naszym gronie smile

3

Dzieki IW ze tak mnie milo witasz zaraz razniej na duszy sie robi.Zycze Ci wspanialego dzionka a ja dzis siedze w domu mam troche sprzatania ale chcialam tez jakos milo spedzic czas.Licze ze sie uda.

4

Czy to tajemnica dlaczego nie macie dzieci? Probuje z toba o czyms pogadac..... Ja tez sie interesuja zdrowiem i odpowiednim odzywianiem....

5

WITAJ NORBI777. JA BYLAM W 1991 ROKU W CIAZY I W 3 MIESIACU PORONILAM.BARDZO TO PRZEZYLAM.A MOJ MAZ DO DZIS PATRZY Z SYMPATIA NA MALUCHY.KOCHAM DZIECI.MAM WYKSZTALCENIE PEDAGOGICZNE POZA JEZYKOWYM.MOJ MAZ MIAL W LATACH 90TYCH POWAZNA OPERACJE TARCZYCY I PO NIEJ JUZ NIE MOGLISMY SIE STARAC O DZIECKO.WOLALABYM NIE WRACAC JUZ DO TEGO WATKU.A DLACZEGO SIE INTERESUJESZ ZDROWIEM?COS CI DOLEGA?I-ILE MASZ LAT?JAK MOZESZ TO NAPISZ.TO BEDZIE SZCZEROSC ZA SZCZEROSC.LUBISZ KSIAZKI,FILMY I ARTYKULY PSYCHOLOGICZNE?JA BARDZO.LUBIE TEZ DOBRA ZDROWA KUCHNIE I WIELE INNYCH RZECZY ALE O TYM MOZE KIEDYS.DOBRANOC.

6

Norbi 777,pisales,ze probujesz ze mna o czyms pogadac.Zagladam tu czasem i nic.Juz nie piszesz.A szkoda,bo moze byloby fajnie pogadac.Jak zechcesz,to daj znac.Pozdrawiam.

7

Norbi777 napisał/a:

Czy to tajemnica dlaczego nie macie dzieci? Probuje z toba o czyms pogadac..... Ja tez sie interesuja zdrowiem i odpowiednim odzywianiem....

Dlaczego tak dawno i na tak dlugo zamilkles?Moze zaangazowales sie w inny watek?A ja nadal szukam ludzi - jak Maly Ksiaze.

8

Cześć aniolek672 smile
dzięki wielkie za maila, pozdrawiam Cię bardzo serdecznie smile

9

Dorinka,dzieki Ci za to ze jestes i badz juz zawsze .Nie wyobrazam sobie swiata bez takich przyjaznych istot jak Ty.Dawno kogos takiego nie spotkalam, w dodatku latwo sie przywiazuje.Pozdrawiam cieplutko,buziaki!!!

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » CHCIALAM SIE Z WAMI NIECO POZNAC

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024