"kolega przyjaciółki..." co zrobić w takiej sytuacji? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » "kolega przyjaciółki..." co zrobić w takiej sytuacji?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: "kolega przyjaciółki..." co zrobić w takiej sytuacji?

Witam smile mam nadzieję, że chociaż troszke podpowiecie mi co mogę zrobić w takiej sytuacji smile Otóż chodzi oczywiście o faceta wink a więc chodzi o to, około pół roku temu poznałam chłopaka, na początku było fajnie, spotykaliśmy się itd. nie trwało to zbyt długo, jakieś dwa miesiące, po czym on stwierdził, że czuje jeszcze coś do innej kobiety i że nie może tego dalej ciągnąć. ok pogodziłam sie z tym chociaż łatwo mi nie było ale dałam rade smile no i było by już myśle, że ok ale niestety on praktycznie ciągle jest w moim życiu... dlatego, że jego przyjaciel jest z moją najlepszą przyjaciółką... no i wiadomo, że często o nim słyszę, jak np ide gdzies z przyjaciółką na impreze to on jest. wiem, że moglabym jej powiedzieć że nie chce o nim słyszeć, ale to jest bez sensu.. i jeszcze na dodatekpare razy slyszalam, że on chce do mnie sie odezwac i takie tam, ale jak narazie cisźa, w sumie to nie wiem, może faktycznie jakbym z nim porozmawiala to może by było mi troche łatwiej bo on poprostu od 4 miesiecy nic sie nie odzywa, no ale mniejsza z tym. nie moge o nim zapomniec bo wszystko mi sie z nim kojarzy przez tą sytuacje, no i jeszcze najlepsze jest to, że ta dziewczyna dla ktorej ze mna zerwał to siostra chłopaka mojej przyjaciółki... smile heh no i pomijając też to, ze moja przyjaciółka bardzo go lubi i czesto wychodza wszyscy na wspólne imprezy, a ja po prostu wolę siedzieć w domu bo źle sie czuje w takim towarzystwie..  a na pewno jej tego nie powiem bo mam taki charakter że wolę udawać, że wszystko jest ok, a tak naprawde nie jest.. wyjechałam nawet na miesiąc zagranicę zeby to jakos ogarnac, ale niestety, wrocilam i jest tak samo jak bylo... co zrobiłybyście na moim miejscu? prosze o jakieś rady bo sama juz nie wiem co robić wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "kolega przyjaciółki..." co zrobić w takiej sytuacji?

Rozumiem, że ten chłopak wciąż jest z dziewczyną, dla której zostawił Ciebie?
Jeśli tak, to po prostu otwórz się na inne znajomości, zajmij myśli kimś/ czymś innym. I tyle.

3

no właśnie on nie jest z nią, ona jest z kimś innym smile ale zostawił mnie bo myślał o niej wink heh  ale słyszałam jakiś czas temu że chce sie do mnie odezwac, juz troche czasu mineło i nic.. z drugiej strony jakby mu zależało chociaz troche to juz dawno by to zrobil. nie wiem juz co o tym myslec.

4

a po co Ci on skoro Cie zostawil? Gdyby Cie kochal to by nie odszedl. Teraz chce wrocic bo jest sam? A pomysl co bedzie jak wroci i znowu kogos pozna i odejdzie. Nie pozwol na to zeby sie Toba bawil. Pokaz ze bez niego tez dobrze sobie radzisz.

5

no tak zgadzam sie , ale problem jest w tym, ze jego znajomi są moimi znajomymi i bardzo czesto o nim słyszę, co zrobil czego nie zrobil itp. i cieżko przez to mi jest o nim zapomniec, przeciez nie uciekne na koniec swiata. nie wiem jak mam sie od niego uwolnic.. jakby nie taka sytuacja to pewnie dawno zapomniałabym o nim...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » "kolega przyjaciółki..." co zrobić w takiej sytuacji?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024