Kochany dziubek wyjechał i milczy. Co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Kochany dziubek wyjechał i milczy. Co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Kochany dziubek wyjechał i milczy. Co robić?

Witam;-) 3 miesiące temu mój chlopak wyjechał do pracy za granice od jakiegos czasu (2tygodni) przestał się do mnie odzywać, gdy do niego dzwonie włacza sie poczta głosowa (obcojezyczna) Pisze esemesuje a on nic. Co powinnam zrobić ? dodam jeszcze że za kilka dni ma byc w Polsce. Nie wiem czy do mnie przyjedzie nie wiem czy zadzwoni nie wiem czy już nie chce ze mna być nie wiem już nic co u niego się ostatnio dzieje bo zwyczajnie nie esemesuje i nie pisze na necie i nie dzwoni. Ostatnia nasza rozmowa telefoniczna trwała zaledwie 2minuty i nie mogłam go zrozumiec co on do mnie mówi bo trzeszczało w słuchawce głos sie zniekształcał i było słychać echo w sluchawce. Jestem tym faktem zaniepokojona i poirytowana. jak myślicie jak moge jeszcze do niego dotrzeć. Nie wiem czy moje esemeski, które do niego codzień pisze cos jeszcze zdziałają i spowoduja ze przemówi. Nigdy wczesniej sie tak nie zachowywał. Nie wiem czy to juz zerwanie, odżucenie z jego strony czy tylko ciche dni,które mam przetrwac bo on cięzko pracuje i pewnie nie ma czasu napisać,zadzwonić. Piszcie i doradzcie!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kochany dziubek wyjechał i milczy. Co robić?

Dziubku, ja radziłabym poczekać tych parę dni i skontaktować się z nim po jego przyjeździe do Polski.
Tak samo jak może to być po prostu "rozstanie", tak i mógł najzwyczajniej w świecie zgubić telefon.
Dałabym spokój już z codziennymi sms-ami. Jeśli nie chce z Tobą rozmawiać, to i tak nic nie dadzą, jeśli zgubił telefon, to tym bardziej nic nie dadzą. Poczekaj i dowiedz się osobiście o co chodzi.

3

Radziłabym poczekać te parę dni.Przyjedzie,będziesz miała okazję się dowiedzieć.Jeśli będzie unikał z Tobą kontaktu-to chyba jasne Powodzenia życzę

4

diana45 napisał/a:

Radziłabym poczekać te parę dni.Przyjedzie,będziesz miała okazję się dowiedzieć.Jeśli będzie unikał z Tobą kontaktu-to chyba jasne Powodzenia życzę

Hej,

Również tak uważam, przeczekaj może się do Ciebie odezwie jak wróci, jeśli nie to trudno, widocznie nie był wart Twojej uwagi, ja trzymam kciuki by okazał się porządnym facetem i by wam się ułożyło. Pozdrawiam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Kochany dziubek wyjechał i milczy. Co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024