Czy wypada na wesele założyć kremową sukienkę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy wypada na wesele założyć kremową sukienkę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy wypada na wesele założyć kremową sukienkę?

Witam,
15 czerwca wybieram się na wesele . Wypatrzyłam sobie śliczną sukienkę o kolorze kremowym. Zastanawiam się czy wypada iść w sukience takiego koloru na wesele? Planuję założyć do niej dużą kolię koloru różowego i szpilki, również w żywym różowym kolorze. Mówi się, ze kolor bialy zarezerwowany jest dla Panny Młodej, kremowy jest bardzo zbliżony, stąd moje obawy sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy wypada na wesele założyć kremową sukienkę?

Tak, mówi się że biel jest zarezerwowana dla Panny Młodej, ale myślę, że jeśli dodasz do sukienki jakieś kolorowe dodatki, to nic się nie stanie.

3 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-06-01 17:53:02)

Odp: Czy wypada na wesele założyć kremową sukienkę?

Jeśli dobierasz do niej  konkretne kolorowe dodatki to myślę że będzie ok, może jeszcze załóż jakiś pasek, coś w  tym stylu byłoby chyba ok link usunięty

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czy wypada na wesele założyć kremową sukienkę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024