co zrobic gdy jest sie zakochanym w 38 latku?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co zrobic gdy jest sie zakochanym w 38 latku??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: co zrobic gdy jest sie zakochanym w 38 latku??

Chcialabym sie dowiedziec czy istniejje mozliwosc zwiazku pomiedzy 22letnia dziewczyna a 38 letnim mezczyzna jezeli oboje sie bardzo kochaja i odwzajemniaja ta milosc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co zrobic gdy jest sie zakochanym w 38 latku??
anioleczek1991 napisał/a:

Chcialabym sie dowiedziec czy istniejje mozliwosc zwiazku pomiedzy 22letnia dziewczyna a 38 letnim mezczyzna jezeli oboje sie bardzo kochaja i odwzajemniaja ta milosc

Miłość? czy chwilowe wzajemne zafascynowanie?
Tobie imponuje to że jest dojrzały, szarmancki i pewnie ustabilizowany finansowo, a jemu imponuje to że zainteresowała sie nim młodziutka dziewczyna ...

3

Jeśli jesteś pewna, że to miłość to tak - jak najbardziej jest możliwa. A jeśli to tylko fascynacja to lepiej sobie to odpuścić. Wiem niestety z własnego doświadczenia dlaczego warto odpuścić (jeśli chcesz poczytaj sobie mój temat "Kobietki - nigdy nie zgadzajcie się na tzw. "otwarty związek""). Musisz z Nim dużo rozmawiać i dowiedzieć się jak On widzi Waszą przyszłość i czy pokrywa się to z Twoimi oczekiwaniami.

4

Moja kolezanka majac 20 lat  wzieła slub z 37 latkiem . Czyli jednak mozna , tylko to nie była prawdziwa miłosc a przynajmniej nie z jego strony .

5

agasta napisał/a:

Tobie imponuje to że jest dojrzały, szarmancki i pewnie ustabilizowany finansowo, a jemu imponuje to że zainteresowała sie nim młodziutka dziewczyna ...

Niestety, ale w 99% właśnie tak wyglądają związki z dużą różnicą wieku. Do niedawna wydawało mi się, że też jestem zakochana w starszym mężczyźnie, życiowa szansa wprost, bo facet był gotowy zrobić dla mnie wszystko i stać go było żeby to robić. Dopiero po kilku miesiącach widzę w co bym się wpakowała.

6

Takie związki jakiś czas przetrwają ale po czasie sama się zorientujesz że jednak macie inne poglądy i inne spojrzenie na pewne rzeczy . Mówię to z doświadczenia , też byłam w Twoim wieku i miałam partnera w wieku Twojego. Nasz związek przetrwał 4 lata, ale nie żałuję niczego. Mam super wspomnienia i doświadczenia. Moim zdaniem powinnaś spróbować bo co masz do stracenia. Przecież to Twoje życie i Ty masz się czuć dobrze i Tobie ma być dobrze. Nie patrz na innych, bo pewnie spotkasz się ze słowami krytyki ze strony innych ludzi- nie zwracaj na nich uwagi i rób to na co masz ochotę...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » co zrobic gdy jest sie zakochanym w 38 latku??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024